Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 238
  • Total: 238

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 06, 2006, 11:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

οκ , καινουρια ερωτηση τοτε...

Νο 1
 ]

PaidarosNo4

Παράθεση από: "LoVeDePy"Isabellakiiiiii ty  ]

Loipon..... ante as rwtisw to noumero 4....  ]

Axm.... Paidare No 4... na rwtisw poso kairo eisai egegramenos ston A33.... sto peripou... kai an exeis parevrethei se kafedes me ta melh.. i se meeting???
]
 Είμαι κάμποσο καιρό στον Α.
 Για καφέ έχω πάει ναι και σε meeting.
   έχει διαφορά?
   Δεν μου το είπανε .θα τους φτύσω όταν  τους  δω  ξανά. Θέλεις και πόσες?ε δεν τις μετράω κι όλες.
κάμποσες!

Anonymous

Παράθεση από: "riaghul"Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Κώστας...

ρωτάω τον  αρρενωπό παίδαρο Νο 4

φοράς σώβρακο κάτω απο το μπουρνούζι?
για να ξέρω ..άν σου το πάρω η όχι :P

ωχχχχ
εκτος από τα σώβρακα θα τους πάρουν και τα μπουρνούζια τώρα.

παλικάριαμμμμ το νου σας.....
πολλές αλλαγές την μπάλα και καλές πάσες

PaidarosNo6

Παράθεση από: "SoFiA24"[Από την προηγούμενη συμβολή της Πάπυρος Larousse προκύπτουν 2 ερωτήματα :

:arrow: Ποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν πιο πάνω πιστεύεις οτι έχεις ;

:arrow: Αν μπορούσες να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με ένα τραγούδι ποιο θα ήταν αυτό (αν θεωρείς οτι υπάρχει) ; Κι αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι πες μου έστω πως θα μπορούσε να κυλά η μελωδία ...[/b][/color]

Πολλές ερωτήσεις κάνεις και σε μερικές δεν ξέρω τι να απαντήσω Σοφία24. Νομίζω ότι σου είπα κάποια στοιχεία του γαϊδάρου που μου αρέσουν ήδη. Το αν τα έχω είναι νομίζω θεμα αυτών που με γνωρίζουν να το κρίνουν. Πάντως κάνω συχνά μπάνιο και ντους. Είμαι πεισματάρης αλλά όταν θέλω να πετύχω κάτι αλλά όχι τόσο όσο ο γάιδαρος.

Νομίζω ότι υπάρχουν παραπάνω από ένα τραγούδια που θα ήθελα να με χαρακτηρίζουν. Ένα από αυτά είναι και το "όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω" των Πύξ-λαξ.

SoFiA24

Παράθεση από: "PaidarosNo6"
Παράθεση από: "SoFiA24"[Από την προηγούμενη συμβολή της Πάπυρος Larousse προκύπτουν 2 ερωτήματα :

:arrow: Ποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν πιο πάνω πιστεύεις οτι έχεις ;

:arrow: Αν μπορούσες να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με ένα τραγούδι ποιο θα ήταν αυτό (αν θεωρείς οτι υπάρχει) ; Κι αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι πες μου έστω πως θα μπορούσε να κυλά η μελωδία ...[/b][/color]

Πολλές ερωτήσεις κάνεις και σε μερικές δεν ξέρω τι να απαντήσω Σοφία24. Νομίζω ότι σου είπα κάποια στοιχεία του γαϊδάρου που μου αρέσουν ήδη. Το αν τα έχω είναι νομίζω θεμα αυτών που με γνωρίζουν να το κρίνουν. Πάντως κάνω συχνά μπάνιο και ντους. Είμαι πεισματάρης αλλά όταν θέλω να πετύχω κάτι αλλά όχι τόσο όσο ο γάιδαρος.

Νομίζω ότι υπάρχουν παραπάνω από ένα τραγούδια που θα ήθελα να με χαρακτηρίζουν. Ένα από αυτά είναι και το "όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω" των Πύξ-λαξ.

Κοίτα οι ερωτήσεις είναι μέρος της δουλειάς μου όντας ακαδημαϊκή εκπρόσωπος των ΜΜΕ εντάξει ; Από την άλλη αν δεν κάνω ερωτήσεις πως θα πάρει φωτιά το μυαλό του Sherlock που κρύβω μέσα μου για να βρω και ποιος είσαι , μου λες ; Κοινώς τρελλή είμαι οτι θέλω κάνω...  ]

LoVeDePy

Παράθεση από: "PaidarosNo4"
Παράθεση από: "LoVeDePy"Isabellakiiiiii ty  ]

Loipon..... ante as rwtisw to noumero 4....  ]

Axm.... Paidare No 4... na rwtisw poso kairo eisai egegramenos ston A33.... sto peripou... kai an exeis parevrethei se kafedes me ta melh.. i se meeting???
]
 Είμαι κάμποσο καιρό στον Α.
 Για καφέ έχω πάει ναι και σε meeting.
   έχει διαφορά?
   Δεν μου το είπανε .θα τους φτύσω όταν  τους  δω  ξανά. Θέλεις και πόσες?ε δεν τις μετράω κι όλες.
κάμποσες!

Paidare No4 ... Kafedes ennoousa pou diorganwnontai apo ta meli metaksi tous kai meeting pou diorganwnei to site.... oso gia to ftysimo.. asto... den leei..... min exeis faei kai kana skordaki prin... kai ta pasalipseis ta paidia :P  :P  :P

LoVeDePy

Na rwtiksw kati bre kwstakim?????

An kata tyxei egw exw vrei kapoion... ston opoio omws den exw kanei pote egw i idia erwtiseis alla kapoia alli korasida.....

epitrepete na pw... poion einai??????  ]
:

LoVeDePy

Paidare No 5......

Poio einai to agapimeno sou louloudi kai xrwma??????

A.... kai an asxoleisai me podosfairika... poia omada upostirizeis????

ena_megalo_keno

To onomataki sou pls gia na mporeso na ksekiniso me tis erotiseis  [/color]:D

SoFiA24

ΠαράθεσηSofia  Το σιγουρο ειναι οτι θα ειμαι παντος καιρου και δρομου,τωρα τι?μου αρεσει πολυ το Jeep tseroki,ισως αυτο.

Ωραίο αυτοκίνητο ]

chriastina

Νο 2
καπνίζεις και εσύ? κι αν ναι τι?

PaidarosNo6

Παράθεση από: "SoFiA24"[ :arrow: Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα ; [/b][/color]

Δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο. Μου αρέσουν συνδιασμοί χρωμάτων. Ανάλογα με την συναισθηματική μου κατάσταση νομίζω.  Το ξέρω ότι δεν σου απάντησα αλλά αυτό είναι η σωστή μου απάντηση.

Bijoux

δεν παιζω λέμε
κώστα μαρτύρησες τι κάνουμε εις βάρος τους

kuria

η πρωτη μου ερωτηση τιμης ενεκεν στο Νο 4...

εχουμε συναντηθει οι δυο μας;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ena_megalo_keno

Γεια σου!!!!
Αν και θα ήθελα να μου πεις ένα όνομα γιατί δεν μου αρέσει να σε αποκαλώ [size=18]Νο10[/size].....

...θα ήθελα να μου πεις τι στυλ διακοπές σου αρέσει να κάνεις...
βουνό ή θάλασσα, μόνος ή με παρέα, αξιοθέατα ή χαλαρά, ξενύχτι ή ξεκούραση.....
ότι τέλος πάντων θα σου άρεζε να κάνεις στις διακοπές σου!

238 Επισκέπτες, 0 Χρήστες