Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 339
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 341
  • Total: 342
  • Leon

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 06, 2006, 11:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PaidarosNo6

Παράθεση από: "SoFiA24"Μιας και είμαι big fan του Άρχοντα και μ αρέσουν οι μυστηριώδεις τύποι (τρομάρα μου) λέω να παίξω κατ αρχήν με το 6 το οποίο και ρωτάω ]

Θα έπρεπε να είναι όμορφη, μορφωμένη, έξυπνη, καλή νοικοκυρά και καλή στο κρεβάτι.

isabella

Θα διαλέξω το 7 και το 1 και θα ρωτησω]

SoFiA24

ΠαράθεσηΘα έπρεπε να είναι όμορφη, μορφωμένη, έξυπνη, καλή νοικοκυρά και καλή στο κρεβάτι.

Μάλιστααα... Ερώτηση 2η λοιπόν

]

SoFiA24

Θα παίξω και με το Νο 1 αν δεν έχετε αντίρρηση .

]

PaidarosNo1

Παράθεση από: "SoFiA24"Θα παίξω και με το Νο 1 αν δεν έχετε αντίρρηση .

]

Το δυνατο μου σημειο ειναι η κορμοστασια μου
 το αδυνατο η καλη  καρδια μου.

isabella

Νο 1 σελω και εγω απαντηση ]

ΠαράθεσηΘα διαλέξω το 7 και το 1 και θα ρωτησω:
 τι ειναι αυτο που σε κανει να ξεχωρίζεις σαν ανθρωπος και τι θα άλλαζες επάνω σου εαν ειχες την δυνατοτητα.

PaidarosNo6

Παράθεση από: "SoFiA24"
ΠαράθεσηΘα έπρεπε να είναι όμορφη, μορφωμένη, έξυπνη, καλή νοικοκυρά και καλή στο κρεβάτι.

]

Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι η αγάπη μου για κουβέντα και διάλογο είναι το δυνατότερο μου σημείο γιατί με κάνει αρκετά κοινωνικό.  Νομίζω ότι αδύνατο μου σημείο είναι το ότι δύσκολα ισοροπώ το συναίσθημα και τη λογική μου. Κάποιες φορές λειτουργώ με το πρώτο κάποιες φορές με το δεύτερο περισσότερο, και όχι πάντα στις σωστές δόσεις.

SoFiA24

Παράθεση από: "PaidarosNo1"
Παράθεση από: "SoFiA24"Θα παίξω και με το Νο 1 αν δεν έχετε αντίρρηση .

]

Το δυνατο μου σημειο ειναι η κορμοστασια μου
 το αδυνατο η καλη  καρδια μου.

Αν και δεν πιστεύω πως η καλή καρδιά υποδηλώνει αδυναμία αλλά μεγάλη δύναμη συνεχίζω

]

PaidarosNo1

ΠαράθεσηΘα διαλέξω το 7 και το 1 και θα ρωτησω:
 τι ειναι αυτο που σε κανει να ξεχωρίζεις σαν ανθρωπος και τι θα άλλαζες επάνω σου εαν ειχες την δυνατοτητα.
[/quote]

Το οτι τραβαω πιστολι εξ ισου γρηγορα και με τα δυο μου χερια.
και θα αλλαζα αν μπορουσα λιγο την καλοσυνη μου.

SoFiA24

Παράθεση από: "PaidarosNo6"

]

Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι η αγάπη μου για κουβέντα και διάλογο είναι το δυνατότερο μου σημείο γιατί με κάνει αρκετά κοινωνικό.  Νομίζω ότι αδύνατο μου σημείο είναι το ότι δύσκολα ισοροπώ το συναίσθημα και τη λογική μου. Κάποιες φορές λειτουργώ με το πρώτο κάποιες φορές με το δεύτερο περισσότερο, και όχι πάντα στις σωστές δόσεις.

Πάντα μ άρεσαν τα δύσκολα οπότε εύκολες ερωτήσεις από μένα λίγο δύσκολο να λάβεις αγαπητέ Aragorn... Λοιπόν για να μην το καθυστερώ

]

isabella

Ερωτηση και εγω για το Νο 1

]

PaidarosNo6

Παράθεση από: "PaidarosNo6"

]

Πάντα μ άρεσαν τα δύσκολα οπότε εύκολες ερωτήσεις από μένα λίγο δύσκολο να λάβεις αγαπητέ Aragorn... Λοιπόν για να μην το καθυστερώ

]

Εξαρτάται από το πρόσωπο. Προφανώς το δικό μας θα είναι κάπου με χαμηλό φωτισμό ώστε να είναι δύσκολο να με αναγνωρίσεις.

PaidarosNo7

Παράθεση από: "isabella"Θα διαλέξω το 7 και το 1 και θα ρωτησω]

Αυτό που κάνει να ξεχωρίζω είναι τα όμορφα σκιστά αμυγδαλωτά μου μάτια και αυτό που θα άλλαζα πάνω μου είναι .......... το ρολόι μου.

PaidarosNo1

Παράθεση από:

:arrow:  Περιέγραψε μου αν θέλεις ένα ιδανικό για σένα Σαββατοκύριακο ; Θα επέλεγες να ήσουν μόνος ή με παρέα; Που θα πήγαινες; Τι θα έκανες; Πως θα περνούσες το 2μερο σου εν πασει περιπτώσει ; [/b
[/color]

Αν και μπορω να περασω καλα και μονος για δυο μερες,θα προτιμουσα ομως ναμουν με την παρεα μου η με το μωρο μου.
Τωρα το τι θα εκανα...μαλλον εξαρταται με ποιον θα ημουν και τι εποχη θα ηταν  αλλα  σιγουρα πολλα σπορ την ημερα, και καλες συζητησεις για διαφορα θεματα γυρω απο τοπικα εδεσματα και κρασακια το βραδακι.
την νυχτα δε περιτο να σου πω...πολυ σεξ.
Που θα πηγαινα τωρα..Αν ηταν χειμωνας σιγουρα σε χιονισμενο βουνο
αν ηταν καλοκαιρι μαλλον σε καποια παραλια οχι απαραιτητα και πολυσυχναστη.

SoFiA24

ΠαράθεσηΕξαρτάται από το πρόσωπο. Προφανώς το δικό μας θα είναι κάπου με χαμηλό φωτισμό ώστε να είναι δύσκολο να με αναγνωρίσεις.

]

341 Επισκέπτες, 1 Χρήστης