Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 245
  • Total: 245

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 06, 2006, 11:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

Ερωτηση για το Νο 7 η ίδια ......

]

PaidarosNo6

Παράθεση από: "SoFiA24"
ΠαράθεσηΕξαρτάται από το πρόσωπο. Προφανώς το δικό μας θα είναι κάπου με χαμηλό φωτισμό ώστε να είναι δύσκολο να με αναγνωρίσεις.

]

θα ήθελα να επισκεφτώ αρκετά νησιά και όχι μόνο ένα. Η Νίσυρος είναι ένα από αυτά, και θα ήθελα να πάω γιατί έχει ένα πολύ ωραίο ηφαίστειο εκεί. Δεν έχω πάει γιατι δεν έτυχε ποτέ να κανονίσουμε για εκεί με την παρέα μου.

PaidarosNo1

Παράθεση από: "isabella"Ερωτηση και εγω για το Νο 1

]

Αναγνωριζω ναι αυτον τον καραφλο τον 5 αλλα δεν μουρχεται τ ονομα του

αααα ναι Γκουζγουνης...
αυτος δεν επαιζε με την κα Λουκα στο Χριστος ξανασταυρωνεται??

επισης τον Αρχοντα τον 6 που δεν μαρεσει καθολου  σαν ταινια.

και τον 7 επισης που δεν θυμαμαι το ονομα του ουτε τις ταινιες που επαιξε.

isabella

Επόμενη ερώτηση για το Νο 1

]

PaidarosNo1

Παράθεση από: "isabella"Επόμενη ερώτηση για το Νο 1

]

Δεν νομιζω να διαφερουν πολυ απο τις αλλες γνωριμιες,οταν γινει καποια συναντηση,ασχετα αν μερικες φορες αλλο περιμενεις κι αλλο βλεπεις.
ναι εχω βγει μερικες φορες....τωρα που κατεληξαν οι περισσοτερες...
ασε μην σου πω...αλλα ομως εκανα και μια δυο καλες γνωριμιες που κατεληξαν καπου καλα.

isabella

Παμε παρακατω...Νο 1...

]

SoFiA24

Παράθεσηθα ήθελα να επισκεφτώ αρκετά νησιά και όχι μόνο ένα. Η Νίσυρος είναι ένα από αυτά, και θα ήθελα να πάω γιατί έχει ένα πολύ ωραίο ηφαίστειο εκεί. Δεν έχω πάει γιατι δεν έτυχε ποτέ να κανονίσουμε για εκεί με την παρέα μου.

Νίσυρος...ενδιαφέρον... Θ αλλάξω λίγο το ύφος των ερωτήσεων ελπίζω να μη σε πειράζει]

SoFiA24

ΠαράθεσηΑν και μπορω να περασω καλα και μονος για δυο μερες,θα προτιμουσα ομως ναμουν με την παρεα μου η με το μωρο μου.
Τωρα το τι θα εκανα...μαλλον εξαρταται με ποιον θα ημουν και τι εποχη θα ηταν αλλα σιγουρα πολλα σπορ την ημερα, και καλες συζητησεις για διαφορα θεματα γυρω απο τοπικα εδεσματα και κρασακια το βραδακι.
την νυχτα δε περιτο να σου πω...πολυ σεξ.
Που θα πηγαινα τωρα..Αν ηταν χειμωνας σιγουρα σε χιονισμενο βουνο
αν ηταν καλοκαιρι μαλλον σε καποια παραλια οχι απαραιτητα και πολυσυχναστη.

Αλλάζω κι εδώ το ύφος των ερωτήσεων για λίγο .

]

chriastina

Παράθεση από: "PaidarosNo5"
Παράθεση από: "Jezebell"Λοιπον
Νο 5  :arrow: εισαι fan του θεου γκους?

Σκαλίζοντας το παρελθόν, έπεσε στα χέρια μου ένας φάκελλος .
Άνοιξα τον φάκελλο και βρήκα ένα κομάτι χαρτί (φωτογραφία)
Την είχα αφήσει διπλωμένη να κιτρινίζει σε ένα κρυφό συρταράκι της ψυχής μου.
Την είχα θάψει  όπως κάνουν με τα κόκαλα τα σκυλιά.
Και τώρα κάνω ένα μακροβούτι στο παρελθόν.

.....αυτός ο φάκελλος κάτι άλλο μου θυμίζει......
θα σε παρακολουθώ :wink:

chriastina

Νο2
εσύ μουστάκι ή μούσι έχεις?

Enia

Παράθεση από: "chriastina"Νο2
εσύ μουστάκι ή μούσι έχεις?

Αιτούμαι να ακυρωθεί η ερώτησηηηηη!!! Προσωπικά δεδομένα είπαμε όχι!  :twisted:

:P

a33

Κατά λάθος σβήστηκε τελείως η δημοσίευση του χρήστη PaidarosNo3, γι'αυτο και την παραθέτουμε εδώ. Ζητάμε συγνώμη για το μπέρδεμα.

Παράθεση από: "PaidarosNo3"ενια   εγραψε..        
Λοιπόν...

Με ποια κριτηρια διαλεξες την συγκεκριμενη φωτογραφια? Ποια χαρακτηριστικά αυτού του προσώπου (όχι απαραίτητα εξωτερικά) πιστεύεις πως έχεις κι εσύ?
Αν βρω ποιος είσαι, που θα ήθελες να με πας για δείπνο?[list=]            τα κριτήρια  που  τον διάλεξα  είναι  πως  μοιάζουμε  λίγο στη καράφλα.στη "σιβαροτιτα" στο  ντύσιμο και  στην καλοσύνη που έχει  ο κύριος...στη  φωτό..                                                                            

τώρα  αν  με  βρείς θα  σε  πάω  για  δείπνο  σε  μια  ταβερνούλα    με   μουσική  και   μετά  όπου  μας   βγάλει το κρασάκι..

Anonymous

Καλά πότε προλάβατε να κάνετε τόσες ερωτήσεις και δεν προλαβαίνω η γυναίκα να τις διαβάσω όλες????

[size=18]Ρωτώ το Νο9[/size]
Είσαι φαν του Σάκη και διάλεξες αυτή την φωτό?

Enia

Οκ Νο 3... Τώρα θέλω να μου απαντήσεις στο εξής...]Θέλω να βάλεις σε μια σειρά προτίμησης τις έννοιες Φιλία, Διασκέδαση, Καριέρα, Μόρφωση, Οικογένεια, αιτιολογόντας τις επιλογές σου.[/list]

Νο 8 για σένα ισχύουν ακόμα οι προηγούμενες...

• Με ποια κριτηρια διαλεξες την συγκεκριμενη φωτογραφια? Ποια χαρακτηριστικά αυτού του προσώπου (όχι απαραίτητα εξωτερικά) πιστεύεις πως έχεις κι εσύ?
  • Αν βρω ποιος είσαι, που θα ήθελες να με πας για δείπνο?
Περιμένω...

ena_megalo_keno

[size=18]Αγόρι με το νούμερο 8.....θα ήθελα να μου πεις το ονοματάκι σου  [/size]:D

(όχι το κανονικό βέβαια  :wink: )

245 Επισκέπτες, 0 Χρήστες