Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας.. οεο..

Ξεκίνησε από kodikas, Ιουνίου 07, 2006, 05:27:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Ο ξιπασμένος, ο απροσάρμοστος ο δήθεν και άλλες ευγενείς κατηγορίες ανθρώπων που αποφεύγω να θυμηθώ για να μην χαλαστώ ,
είναι οι αιτίες που μας ενώνουν και μας κάνουν συμμάχους στον αγώνα κατά της μαλακίας σ αυτή τη ζωή.
Μερικοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους..
Προκαλούν δε, ρίγη φρίκης στον ελεύθερα εκφραζόμενο νου..

Χριστούλη μου..
Είναι ικανοί να μετατρέψουν μια παρτούζα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τα δικαιώματα των κρατουμένων στο γκουανταναμο,
την οικολογική καταστροφή και τα δικαιώματα εκείνης της φώκιας που όλο ξεχνάω το όνομά της..
(όχι, δεν αναφέρομαι στην πεθερά τους .Αυτό είναι το μόνο έμβρυο ον για το οποίο δεν ενδιαφέρονται για την διάσωσή του)

Ενοχικοί και υποχόνδριοι μετατρέπουν τις ενοχές τους σε μια αποπνικτική για τον αποδέκτη της ευγένεια.
« αγάπη μου, στις πόσες παλινδρομήσεις του πέους μου εντός του λουλουδένιου
κόλπου σου θέλεις να τελειώσω για να μην σε κουράσω και σε επιβαρύνω;;»
Μιλάνε για λουλούδια έρωτες κι άλλα καλούδια και δεν έχουν οργασμό..
Γι αυτούς είναι «το καυτό κύμα του έρωτα που ξεπηδάει ασυγκράτητο απ την πύλη της νιότης τους»..

Τώρα βέβαια θα έκανα μια μεταφρασούλα και θα έλεγα αυτό που μου έρχεται στο νου και στριφογυρίζει στην άκρη της γλώσσας μου,
αλλά άμα το πω ο συντονιστής  θα φρικάρει και γω δεν θέλω να οδηγήσω έναν άνθρωπο στην κατάθλιψη..

Γι αυτό θα το κάνω γαργάρα και θα αφήσω την φαντασία και τα λεξικά να αναλάβουν δράση..

Anonymous

ΧΕΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:  :idea:  :idea:

Enia

α ρε κώδικα, με σένα πραγματικά θέλω να είμαι μονάχα μια απλή user...! η συντονίστρια μέσα μου σηκώνει τα χέρια ψηλά... εκφράσου ελεύθερα (γιατί είμαι και περίεργη λέμε.. άσε που μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι...) και ας βγάλει άλλος τον βόα από την τρύπα...

:P

Maniat

βόα δεύρω όξω !

ερώτησις.
όταν καταβάλεις προσπάθειες να σώσεις ένα είδος υπό εξαφάνιση, δεν παρεμβαίνεις στη φύση?

Εγώ πάντως δοκίμασα φάλαινα στη Νορβηγία και ήταν πεντανόστιμη (κάτι ανάμεσα σε μοσχάρι και συκώτι) - ΜΟΥΡΛΙΑ !

heinrich

Σε ένα Site με περιπολούντες δερβεναγάδες είμαστε τυχεροί που μπορούμε να μάθουμε δημιουργική γραφή ανευ διδασκάλου....

Tα συγχαρίκια μου και συνέχισε την καλή δουλειά.

Bijoux

αν η ειρωνία δεν συνοδεύεται παράλληλα και από αυτοσαρκασμό
τότε είναι όπλο κοινωνικά "ηλιθίου''

heinrich

Παράθεση από: "Bijoux"αν η ειρωνία δεν συνοδεύεται παράλληλα και από αυτοσαρκασμό

ποιος ειρωνευτικε bijoux?

Bijoux

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Bijoux"αν η ειρωνία δεν συνοδεύεται παράλληλα και από αυτοσαρκασμό

ποιος ειρωνευτικε bijoux?

δεν με λες; είχες καμιά μύγα και μυγιάστηκες; :P

lucretia

[quote user="kodikas" post="142113"]
........«το καυτό κύμα του έρωτα που ξεπηδάει ασυγκράτητο απ την πύλη της νιότης τους»..

......[/quote]

Μ αρέσει όταν μου μιλάς βρώμικα!

:twisted:

KostasD33

Άλλη μια απόδειξη με αυτό το θέμα (του 2006), ότι κάθε αρχές καλοκαιριού έχει σηκωμάρες, μετα στρώνει .....

lucretia

Τόν παλιό εκείνο τον καιρό... τώρα στην ηλικία του, το πολύ πολύ να βάζει χέρι στις αποκλειστικές...

pinkkiss

[quote user="KostasD33" post="299650"]Άλλη μια απόδειξη με αυτό το θέμα (του 2006), ότι κάθε αρχές καλοκαιριού έχει σηκωμάρες, μετα στρώνει .....[/quote]

...πλησιαζει ο καιρος ??.. να μετραμε μερες..?? ...52 και σημερα...?
χου χου χουυυυυυ...

Gerogriniarhs

pinkkiss

Crazy

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες