Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 573
  • Total: 573

Oι πόντοι στο προφίλ.....

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουνίου 08, 2006, 02:54:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

.....θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο λαμβάνουμε πόντους στο προφίλ μας, εφόσον δεν κερδίζουμε τίποτα με αυτούς.
Θα έπρεπε, φερ' ειπείν
:arrow:  στους πρώτους 1.000 πόντους ο κύριος διαχειριστής να χαρίζει μια δωροεπιταγή για νουγκατίνα για 2 άτομα στο ζαχροπλαστείον Kωνσταντινίδη
:arrow: Στους 3.000 πόντους ταψάκι γαλακτομπούρεκο-κανταιφι από το Kοσμικόν και πάει λέγοντας...

Mα είναι πράματα αυτά?

mourmouritsas

χαχαχα θελω και εγω  :roll:

isabella

Να δω τωρα που θα γινεις και πολύ βερυ, τι θα κανεις με το ζαχαρό σου !!!!! ]

Bijoux

heinrich
κανε ένα λογαριασμό να δούμε πόσους νουγκάδες αναλογούν σε αυτήν την βλαμμένη την άτμα :P

heinrich

αν εφαρμοσουμε την ιδέα μου, έχει να λαβαίνει:
μμμμμμ....
3 νουγκατίνες και κάτι ψιλά κερασάκια έξτρα, για εκείνη, εκείνον και μια φίλη/ο τους (να τον/ην γλυκάνει να μπει και αυτός/η στο α33).
Mπορεί επίσης να πάρει το ταψάκι από το Kοσμικόν και να το χαρεί με μεγαλύτερη παρέα ή και με εμάς τους ίδιους.

Aλλά από ό,τι έχω καταλάβει μάλλον οι 2 σας θα τα τσακίσετε :wink:

Για την isavella, ο κύριος Διαχειριστής μπορεί να κάνει μια εξαίρεση και τους πόντους να τα κάνει σοκολατάκια Λάκτα (εκείνα τα μικρά που είναι σαν δείγματα).
Tην φαντάζομαι ήδη, ξαπλωμένη σε μια αιώρα δίπλα στη θάλασσα, να τα ξετυλίγει αργά - αργά και να τα πετάει ένα-ένα στο στόμα της.

Σκρατς - μιαμ, Σκρατς - μιαμ, Σκρατς - μιαμ...

Σκρατς
Mιαμ

barby

[size=24][/size]ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ.....ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ?

riaghul

μερικούς πόντους στη περιφέρεια :P

isabella

Χρήστο λίγο ακόμα και τη νουγκατινα την εχεις σιγουρη!!!! ]

peskandritsa

to 8ema pontoi exei jana syziti8ei pio palia. an psajete to forum 8a to breite. pantos oi pontoi einai gia na blepoyme poso shmetexei kaneis sto site. psajte to pantos to 8ema. mborei na mas to pei o leon leptomeries

Maniat

και πώς παίρνει κάποιος πόντους?
οι πόντοι στο καλτσόν πιάνονται στην καταμέτρηση?

κι άλλη μια ερώτηση. Πώς στο καλό θα διαβάσω τα ΙΜ? Πατάω εκεί αψηλά που λέει "Εχετε νεο ΙΜ" και μου βγάζει μια λίστα (του σίντλερ) με τους ονλάιν χρήστες αλλά πέραν τούτου ουδέν. Αναρρωτιέμαι ποιοί μου χουν στείλει ΙΜ και τι μου λένε (αν είναι κάτι σοβαρό στείλτε το με e-mail - πόσους θαυμαστές έχω πια)

και τα προφιτερόλ δεκτά ανεξαρτήτων πόντων - δεχόμεθα και μικρά μεγέθη

Enia

εδώ θα βρείτε τον τρόπο βαθμολόγησης: http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=3810&start=0

εδώ μια ακόμα κουβέντα που έχει γίνει για πόντους: http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=1805&start=0

και εδώ τα του ΙΜ : http://www.a33.gr/viewtopic.php?p=143396#143396

(αν και κακώς σας τα δίνω μασημένα και σας καλομαθαίνω, έπρεπε να τα βρίσκετε μόνοι σας. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ εδώ και τώρα λεμε!)

tristana

Εγώ, πάντως, κέρδισα ήδη ένα ταξίδι στην Κίνα. Σκάστε από τη ζούλια σας.
Τώρα γιατί εσάς σας δίνουν κάτι γλυκάκια και όξω από την πόρτα...  :twisted:

'Ενια, εμείς δεν μασάμε γενικώς πόσο μάλλον ειδικώς (μπλιαχ)

ΜάνιαΤ, τα κοκκινογούλια σε χαιρετούν. (Ναι, θα έχεις αφιέρωση μην σου πω και ειδική μνεία... τώρα αν θα σου αρέσει είναι άλλο θέμα. 'Εγινα και εγώ ΚΑΚΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ  :evil:  :twisted:  :lol:  )

spellbound

Παράθεση από: "tristana"Εγώ, πάντως, κέρδισα ήδη ένα ταξίδι στην Κίνα. Σκάστε από τη ζούλια σας.
Τώρα γιατί εσάς σας δίνουν κάτι γλυκάκια και όξω από την πόρτα...  :twisted:

'Ενια, εμείς δεν μασάμε γενικώς πόσο μάλλον ειδικώς (μπλιαχ)

Με τοσους ποντους λες να με στειλουν καμμια φεγγαροτσαρκαδα ?? ]    :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Maniat

Ενια είσαι γλύκα - ευχαριστώ :D

Anonymous

θα πως τώρα στις ξανθές μελαχρινές και κοκκινομάλλες τι να τους κάνουν τους πόντους αλλα δεν μου το επιτρέπει η καλή μου αγωγή
.....

γμτ τα XEM μου γμτ

573 Επισκέπτες, 0 Χρήστες