Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 505
  • Total: 505

ΘΑ

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 10, 2006, 05:50:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Βαρβαρε...  :P

:24: :24: :24:

Sotis

θα  θελατε να  εισται  και  τα  2  σας   γιουσουφακια μου  να  μη  μαλονετε...τολι   και  μαριε :D  :D

Sotis

τελικα  εχω  μεγαλο  χαρεμι  δεν  το  πιστευω   :D  :D  :D

Sotis

θα  ηθελα  να  εχω  την  .......κ     σ     και  την  μ....

Sotis

τελικα  περναω  καλα  στα  γιαννενα  σαν  αλη  πασσας... :D  :D  :D

barby

[size=24][/size]ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΑΧ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

orxidea

Θα ήθελα να ακούσω την φωνή του να μου λέει...
"όνειρα γλυκά  μωρό μου"....
[/i][/color]

SurvivoR

8a  :roll:
h8ela na ta 3anabroume kai na eimaste gia pada mazi :roll:

orxidea

Θα ήθελα να σκοτώνω το χρόνο μου με αληθινούς ανθρώπους , να πίνω δάκρυα και να γεύομαι φιλιά αληθινά... φιλιά όχι ερωτικά , φιλιά της έκστασης ζωής.[/i][/color]

fmas

Θα ήθελα να μην μετράω τίποτα, θα ήθελα να είμαι καλά, θα ήθελα να είχα τους φίλους μου και να είμαι γεμάτος χαρά.............. Ζητάω πολλά?

orxidea

Θα ήθελα να ακούσω το όνειρο να μιλάει... να μου πει για τα ζόρια και για τους βιασμούς που έχει υποστεί...[/i][/color]

orxidea

Θα ήθελα μια αλήθεια με τα οστά της...[/i][/color]

araxnoula

kasasa??kaneis tin kalitera kaipirinia.teleio poto.
kai twra sto thema mas..tha ithela na katalavw ti akrivws thelw autes tis meres.ti mperdema....

orxidea

Θα ήθελα να πουλήσω ότι έχω μαζέψει από ανθρώπους... να γίνω ξανά ένας «άγραφος χάρτης» ... να με ζωγραφίσουν τα χέρια των παιδιών και έτσι να πορευτώ στο μέλλον...[/i][/color]

orxidea

Θα ήθελα με ένα βήμα να είμαι αλλού... όχι με την έννοια των συνόρων... αλλά με τη σημασία της ελευθερίας. Να επιλέγω τη δίψα μου και το αναψυκτικό μου. Να διψάω αιώνια για ότι αγαπώ και ας είναι ένα βήμα δρόμος.[/i][/color]

505 Επισκέπτες, 0 Χρήστες