Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 344
  • Total: 345
  • Leon

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1) Β(ου)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 12, 2006, 05:33:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Ξεκινάνε οι παίδαροι

Οι χρήστες που είναι στην ομάδα είναι οι

aiollus
dr_sound
elix
HORHE
kodikas
Pappas10
Ramos
rickymartin
Sotis
tseriko
(σε αλφαβητική σειρά)

Οι παίδαροι που είναι ενεργοί είναι οι
>>>PaidarosNo1

>>>PaidarosNo2

>>>PaidarosNo3

>>>PaidarosNo4

>>>PaidarosNo5

>>>PaidarosNo6

>>>PaidarosNo7

>>>PaidarosNo8

>>>PaidarosNo9

>>>PaidarosNo10

Κανόνες για τις κορασίδες
Μπορούν να παίξουν όλες και όλοι και να προσπαθούν να μαντέψουν με ερωτήσεις ποιος είναι ο κάθε χρήστης πίσω από τον εκάστοτε παίδαρο.

Μπορείτε να παίζετε συγχρόνως με περισσοτέρους από έναν παίδαρο (όπως και στην ζωή φυσικά). Μαχ με δυο (έως και 3 άτομα μπορεί να θεωρηθεί και ως αίσθημα)

Έχετε μόνο μια δυνατότητα να δηλώσετε αυτός είναι.
Αν το όνομα που δηλώσετε δεν είναι το σωστό τότε δεν έχετε δικαίωμα να συνεχίσετε με τον ίδιο παίδαρο παρά μόνο με άλλον και μόνο αν είχατε από πριν την δήλωση σας κάνει έστω μια ερώτηση  μαζί του.

Φυσικά δεν ρωτάτε ηλικία και ζητήματα που αφορούν άμεσες πληροφορίες από τα προφίλ των χρηστών και τους προσδιορίζουν άμεσα.

Οποία βρει πρώτα τον χρήστη που αντιστοιχεί στον εκάστοτε παίδαρο κερδίζει και όλες οι άλλες μένουν αμανάτι

Αν μια χρήστρια βρει πάνω από έναν χρήστη τότε την συνοδεύουν στο δείπνο και η δυο και φυσικά είναι ντάμα και για τους δυο.

Κανόνες για τους παίδαρους
Απαντάνε μόνοι τους με τα νέα τους ονόματα και προσπαθούν να κρατήσουν χαρακτήρα να μη καρφωθούν άμεσα.
Δεν επιτρέπετε να απαντάνε παραπλανητικά όμως.
Διπλωματικά επιτρέπετε
Σαν κύριοι που είναι θα πρέπει να φροντίσουν να περιποιηθούν τις κορασίδες

Και όλα τα υπόλοιπα επί της αρένας.

Καλή διασκέδαση να έχουμε

και σεμνά λέμε

όχι μαλλιοτραβήγματα.............

Anonymous

Ξανά έβαλα το θέμα (έκδοση B) και κλειδώθηκε το άνευ Bou, για δυο βασικά λόγους.
1on Για να μπει και μια ταξί και να έχουμε συνοπτικά που βρισκόμαστε
2on να σταματήσει το υπερβολικό μπαχάλεμα οι παραπλανητικές απαντήσεις και οι δηλώσεις για παίδαρους εκτος κανόνων.

Δεν έχει γίνει καμια αλλαγή από εμενα στα νούμερα και κάκιστα ο Ελίξ δήλωσε εν ονόματι μου κάτι που δεν το είπα ποτε εγώ.

O Elix και ο Sotis να σταματήσουν να παριστάνουν τις όσιες παρθένες που τους ξέφυγε και απαντάνε με το nick τους.

Αν το ξανά κάνουν θα τους βάλουμε τιμωρία να φέρουν τις σαμπάνιες για όλους στο δείπνο.
Όπου έχουν δηλώσει παραπλανητικά ας διευκρινίσουν εδώ την παραπλάνηση και συνεχίζουμε κανονικά.

Συμπληρωματική κανόνες
Οι κορασίδες να μη δηλώνουν αβέρτα κουβέρτα αυτός είναι εκείνος και εκείνος είναι ο άλλος.
Όταν δηλώνουν ένα όνομα να περιμένουν με υπομονή ποτε θα απαντήσει. υπάρχουν και αργίες και διακοπές.
Υπομονή
Aντρα θέλετε τώρα τον θέλετε

Δηλώσεις για το ποιος είναι ο κάθε παίδαρος φυσικά μετράνε μονο όσες ήταν και είναι στο ειδικό θέμα και εκεί μετράει ο χρόνος ως πρώτη δήλωση.
Απαντήσεις του στιλ νομίζω είναι αυτός εκλαμβάνονται ως δήλωση.

Οποια βρει τον ένα της παίδαρο σταματάει να δηλώνει και για άλλους διότι παρα έγινε ανακάτωμα και στο τέλος θα μπερδευτούν τα μπούτια μας.
Θα ισχύει πάντοτε η πρώτη δήλωση που έκανε.

Anonymous

Με βάση λοιπόν την έως τώρα κατάσταση έχουμε τα παρακάτω ζευγάρια

και ναι..........
η Isabella με διαφορα στήθους (3 λεπτά διαφορα χρόνου) βρήκε πρώτη τον PaidaroNo6 ο οποιος είναι ο Pappas10

http]

και

Παράθεση από: "xhmeia"Δημοσιεύθηκε: 10 Ιούν 2006 09:53 am
Πιθανολογωντας λεω
http://img156.imageshack.us/img156/3641/907ps.gif[/img]

το δεύτερο ζευγάρι

και φτάνει μια δήλωση πετυχημένη Νατάσσα άσε να βρούν και οι άλλες κάτι

Υ.Γ.

Δημοσιεύθηκε]Μάλλον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων!!!!! Αυτοί άρχισαν να καρφώνονται μόνοι τους ]

άργησες στο συγκεκριμένο αγαπητή μου παρ όλο που το δήλωνες πιθανά αλλου. Εδώ τι δηλώνεις μετράει οποτε έχεις άλλη μια προσπάθεια

Anonymous

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΠΑΙΔΑΡΟΙ 2 Κ 3 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΟΛΟΣ Κ DR SOUND?

αγαπητή και οι δυο που δήλωσες δεν είναι οποτε δεν μπορείς να συνεχίσεις να δηλώνεις άλλους στο συγκεκριμένο παιχνίδι πια όπως και από την αρχή είχαμε δηλώσει.

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]MHΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ 2 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ 3 ΕΙΝΑΙ Ο ELIX?

για αυτές τις δηλώσεις σου δεν μπορούμε πια να σου απαντήσουμε αφού με τις προηγούμενες δυο είχες εξαντλήσει το όριο σου.

Anonymous

Παράθεση από: "Maniat"καλέ?
ο παίδαρος Νο 4 είναι η Αναστασία????????????

το πέτυχες Maniat.... ε'υγεεεεεεεε  ]Maniat και Αναστασία το εκτος διαγωνισμού ζευγάρι μας[/b]

:blobs16:  :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16:

και φυσικά το δείπνο το κερνάς εσύ Maniatoyla (μιας και θα είσαι ο καβαλιέρος) για να μάθεις να τσιγκλάς την φίλη μας από το Βέλγιο που δυσκολεύεται στα Ελληνικά της

Bijoux

αχα!! διάβαζα το άνωθεν και τελειωμό δεν είχα..

ώστε μου νευριάσατε την ομάδα ε;

καθότι έχω δικαίωμα να διαλέξω 3 παίδαρους αρχίζω αποκαλύψεις!!

ελίξ = 2

ΥΣ κώστα νύφη μην με ντύσεις..το ζησα αυτό το όνειρο..ξες εσύ τι θέλω :wink:

ΥΣ αν δω ότι αλλάζεται νούμερα θα σας πω νούμερα και στην προσπάθεια σας να νικήσετε κάνετε χοντροζαβολιές

ΥΣ ελίξ σε θέλω πολύ για αυτό σε δίνω στυγνά :P

Bijoux

[size=18]...και επειδή μ αρέσουν οι φαρτούζες χεχεχεχε

κώδικας = παίδαρος 5[/size]

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!!

Τρέμετε :evil:

Bijoux

...επέστρεψα δυναμικά !!

το ιώδιο μου κανε καλό :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "Bijoux"ελίξ = 2

ΥΣ ελίξ σε θέλω πολύ για αυτό σε δίνω στυγνά :P

και το επόμενο ζευγάρι μας είναι

http]

Υ.Γ.
Παράθεση από: "Bijoux"ΥΣ κώστα νύφη μην με ντύσεις..το ζησα αυτό το όνειρο..ξες εσύ τι θέλω :wink:

Σιγά μη σε ντύσω νύφη.
Θαρρείς είναι εύκολο να βρω Aγιο άνθρωπο σαν τον πρώτο που σε έντυσε......

και Bijoux μόλις βρείς τον έναν δεν μπορείς να δηλώσεις πια για άλλον. Είναι η διόρθωση στους κανονισμούς που μόλις έκανα πιο πάνω.

Παράθεση από: "KostasD33"Οποια βρει τον ένα της παίδαρο σταματάει να δηλώνει και για άλλους διότι παρα έγινε ανακάτωμα και στο τέλος θα μπερδευτούν τα μπούτια μας.
Θα ισχύει πάντοτε η πρώτη δήλωση που έκανε.

Anonymous

Bijoux

Παράθεση από: "gavrina"[/color]

εννοείτε κουμπάρα χεχεχεχε

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"[/color]

και βεβαια τον βρήκες τον Σαρδανάπαλο
Όλος δικός σου και να τον χαίρεσαι τον mega υποκινητή των απανταχού X.E.M.

http]

Anonymous

Άντε να με χαίρεται!!!
looooooollllll

:P  :P  :P  :P  :P

Sotis

κοριτσακιαααααααααααααααα  δεν  ειμαι  το νουμερο  4  που ειπα :D  :D

Ramos

344 Επισκέπτες, 1 Χρήστης