Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 250
  • Total: 251
  • cuba

Πού θα καταλήξουν οι Ελληνίδες που έχουν γίνει τόσο δύσκολες

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 15, 2006, 12:34:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Αιχμηρεεεεεεεεεεεε wb φιλε

Bijoux

Παράθεση από: "Sotis"και  ομως  ξερω  γυναικες  που  ψαχνουν  της  1  βραδιας  το  σεχ  και  μετα  δε  σε  ειδα  δε  με    ειδες  και  ουτε  σε  ξερω,για  αυτο  μ  αρεσε  και  το εβαλα  αυτο  το  θεμα,  εμενα  πρωσοπικα  μου εχει  τυχει  αρκετες φορες  αυτο  της  μια   βραδιας  σεχ...

και που το βλέπεις το κακό λευτέρη μου;

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "Sotis"οχι  ιωαννα  ψαχνω  γυναικα  με  λεφτα... :wink:  :wink:  :D
εισαι ζαβόοοοοοοοοοοοοοοοοο

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "HORHE"στις μερες μας,σε αυτες τις δυσκολες μερες μιας εποχης ασχημης για ολους..απο πλευρας οικονομικης αλλα και δυσκολων καταστασεων...ο ανθρωπος ειναι δυσκολο να δεθει,να αφεθει ,να δωθει...
δεν ειναι μονο γυναικες..ειναι και περισσοτεροι αντρες...
εχουν φυγει τα αισθηματα,εχει φυγει η αληθεια,
εχουν ερθει τα ψεμματα,
εχει ερθει η μοναξια της ψυχης...
οι αντρες λενε και χειροτερα,κανουν και χειροτερα..
οι γυναικες οταν νιωσουν δεν σε αφηνουν...
οι αντρες μεχρι να νιωσουν ..τους εχουν αφησει...
η δυσκολια στις σχεσεις υπαρχει...
οι γυναικες δεν θελουν ευκολα αλλα μην παιξεις και μαζι τους...
οι αντρες το ευκολο το θεωρουν λιγο αλλα δεν θα σε παρακαλεσουν κι ολας...
ολα αυτα ειναι η συνεχεια του κοσμου μας...ολα αυτα ειναι η συνεχεια της ψυχης μας...
δενομαι αφηνομαι αγαπω και νιωθω...
το λεω το φωναζω το δειχνω το αισθανομαι..
αν πληγωθω?οκ ειμαι εδω και συνεχιζω και οτι αγαπησω ποτε δεν θα μισησω...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου HORHE.....

HORHE

νομιζω ειναι ενα μερος της αληθειας για το σημερα...
νομιζω ειναι ενα μερος της λογικης των σχεσεων του σημερα...
παντα υπαρχει και η αντιπερα οχθη,και ευτυχως για αυτο...
θελω να πιστευω,να ελπιζω,να προσπαθω..να ειμαι στην απεναντι...
εκει που νιωθουν,πιστευουν,αισθανονται,δακρυζουν...
εκει που ψεμματα δεν χωρανε και ξερουν να συγχωρανε... :!:

MEGA 1

[quote user="Sotis" post="144901"]Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας οι συμπατριώτισές μας δεν ενδιαφέρονται τόσο για σχέσεις αλλά για τα λεφτά ή για εφήμερες σχέσεις της μιας νύχτας κι αυτό παίζεται!

Φίλοι μου παρατήρησαν ότι οι Ελληνίδες έχουν έναν υπέρμετρο εγωισμό πάνω τους όταν είναι λίγο όμορφες. Πιστεύουν ότι τις αξίζει κάτι καλύτερο από τον Χρήστο, τον Μήτσο, τον Βαγγέλη που έχει λίγο φαλακρίτσα, λίγα κιλά παραπάνω, έχουν τις δουλειές τους και είναι καλά παιδιά κατά βάθος. Δεν είναι όμως οι πρίγκιπες που τους αξίζει να έχουν. Οι πρίγκιπες με τις αμύθητες περιουσίες, την θεϊκή ομορφιά, την ιπποτική τους ευγένεια. Οι πρίγκιπες που μας δίδαξαν οι γιαγιάδες μας όταν μεγαλώναμε.

Τις αξίζει το καλύτερο, το ιδανικότερο γιατί βαδίζουμε σε δύσκολους καιρούς και πρέπει να εξασφαλίσουμε τα προς το ζήν για να μπορέσουνε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στις ολοένα και αυξανόμενα δύσκολες ημέρες μας.

Μια και είναι λιγότερες από τους άντρες στις ηλικίες που ψάχνονται για σχέση, αλλά εκμεταλευόμενες και το γεγονός ότι κάθε γυναίκα πολιορκείται από πολλοί άντρες τους απορρίπτουν όλους γιατί κανείς δεν είναι ο πρίγκιπας που της αξίζει. Φυσικά μετά από πολλές χυλόπιτες αρχίζει και χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι που τις θυμίζει ότι ήρθε η ώρα να γίνουν μητέρες. Και τι θα γίνει τώρα που δεν έχουν βρει κανέναν γιατί ο ένας τους βρωμάει κι ο άλλος τους ξυνίζει; Θα βρούνε έναν τυχαίο, θα τον παντρευτούν χωρίς πολλά πολλά και θα κάνουν παιδιά. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις 2. Και μετά, αφού καταλάβουν ότι δεν τους άξιζε αυτός γιατί τις φέρεται σαν ζώο αποφασίζουν ή να τον χωρίσουν ή να βρούνε μια παράλληλη σχέση για να αναπληρώσουν την συναισθηματική τους απώλεια. Βρίσκουν έτσι ένα κορόϊδο που του καταστρέφουν τη ζωή πουλώντας του παραμύθια ότι σʼ αυτόν βρίσκουν ότι δεν βρήκαν στον άντρα τους και ότι θέλουν να πάρουν διαζύγιο για να ζήσουν μαζί του. Πράγμα που φυσικά ποτέ δεν γίνεται γιατί πρέπει να αποκαλύψουν την ημιπαράνομη σχέση τους στην οικογένειά τους.[/quote]

""Πού θα καταλήξουν οι Ελληνίδες που έχουν γίνει τόσο δύσκολες""
 :lol:  :lol:
Δυστυχώς και να επισημάνω μετά απο τόσα χρόνια τί λές επι του "θέματος" ή θεωρείται πια "ρετρό" και "ξεπερασμένο"? :mrgreen:
Πάντως να επισημάνω αφού τώρα το είδα το ποστ συμφωνώ απόλυτα αλλά δυστυχώς διαψεύστηκες όπως το υπολόγιζα ότι θα γίνει στα θέματα αυτά σχέσεων.
Όχι μόνο είναι η συντριπτική πλειοψηφία βολεμένες αλλά βαριούνται που ζούνε αφού τα έχουν όλα έτοιμα στην ζωή τους.
Εν ολίγοις ..κέρδισαν!
Αλλά αυτό νομίζω ότι ήδη το ξέρεις και το έχει δεχτεί και αποδεχτεί-μήπως και γίνεται διαφορετικά?. Κάτι σαν την καταπολέμηση της διαφθοράς ένα πράγμα-ακατόρθωτο να νικηθεί, σαν την Λερναία ύδρα.
Εις το επανιδείν.

saliara

Τελικά ένα συμπέρασμα βγάζω....

Α ρε μάνα... Άντρα έπρεπε να με κάνεις!!!!!
Τουλάχιστον θα είχα πραγματικά @@@ να τα γράφω όλα!!!

Πάντως η τελευταία παράγραφος που μιλάει για παράνομες σχέσεις, εμένα μου φέρνει αντρικό πρότυπο στο μυαλό και όχι γυναικείο.. Αν και γενικότερα όποιος το κάνει κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει φύλο... Ούτε λέγεται άνθρωπος!!!!!!!! :x

Πάντως επιλογές σε γυναίκες υπάρχουν.. Έχουμε ποικιλία στην Ελλάδα... Ακόμη Ελλάδα δε λέγεται η χώρα μας?? Δεν άλλαξε κάτι έτσι???

MEGA 1

[quote user="saliara" post="371811"]Τελικά ένα συμπέρασμα βγάζω....

Α ρε μάνα... Άντρα έπρεπε να με κάνεις!!!!!
Τουλάχιστον θα είχα πραγματικά @@@ να τα γράφω όλα!!!

Πάντως η τελευταία παράγραφος που μιλάει για παράνομες σχέσεις, εμένα μου φέρνει αντρικό πρότυπο στο μυαλό και όχι γυναικείο.. Αν και γενικότερα όποιος το κάνει κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει φύλο... Ούτε λέγεται άνθρωπος!!!!!!!! :x

Πάντως επιλογές σε γυναίκες υπάρχουν.. Έχουμε ποικιλία στην Ελλάδα... Ακόμη Ελλάδα δε λέγεται η χώρα μας?? Δεν άλλαξε κάτι έτσι???[/quote]

Το ""πιλογές σε γυναίκες υπάρχουν" είναι πάντα σχετικό διότι και "λεφτά πολλά υπάρχουν" γενικότερα στον Κόσμο όχι Ελλάδα απαραίτητα αλλά πήγαινε να τα βγάλεις να δεις -ξέρεις φαντάζομαι-πόσο δύσκολο είναι.
Πάντα με το δεδομένο ότι δεν είναι κάποιος λαμόγιο αλλά νόμιμος βέβαια.
Θέλω να πω ότι πολλά πράγματα ωραία και καλά υπάρχουν σε αυτόν τον Κόσμο δεν είναι όμως όλα για όλους και φυσικά κάποια η αρκετά δεν προορίζονται για εσένα ούτε εσύ γι'αυτά και μιλάω γενικότερα τώρα.

jcdenton

[quote user="saliara" post="371811"]Ακόμη Ελλάδα δε λέγεται η χώρα μας?? Δεν άλλαξε κάτι έτσι???[/quote]

Είσαι φασίστρια! Πατρίδα μας η Γη και αδέρφια μας όλοι οι άνθρωποι. Θα τα πω όλα στον πατερούλη Τσίπρα και στα αδερφάκια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. χαχαχαχαχαχαχαχα   :mryellow:  :mrorange:  :mricy:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

MEGA 1

Κατέληξαν μία χαρά οι περισσότερες και ο αριθμός των βολεμένων ανεβαίνει παρά την κρίση.
Τα κατάφεραν και τώρα?
Τώρα βαριούνται απίστευτα, πλήττουν.
Τα παιδιά?
Τους τα προσέχει η "μαμά και ο μπαμπάς".
Λεφτά?
Όσες ήταν "έξυπνες"-επιτήδεις τα εξασφάλισαν (πάντα διαμέσου ενός αρσενικού) και τα έχουν Ελβετία η στα νησιά Κεϋμαν μετά απο συμβουλή του αρσενικού πάντα για ότα "περάσει" η κρίση.
Ψώνια?
Ατελείωτα ακόμα και τώρα.
Μετά?
Καφετέρια με τις φίλες να φλυαρούν για την εξωτερική ομορφιά τους, τα ρούχα που μόλις πήραν αλλά και το ποιά "φίλη" προσέβαλλε την άλλη, τί σημαίνει αυτό για την "φιλία" τους κ.τ.λ
Τα παιδιά?
Α είπαμε η "μαμά και ο μπαμπάς".
Τους την πέφτει και μια πλειάδα ανόητων ανδρών κάθε εβδομάδα αλλά εκείνες "δεν δίδουν την παραμικρή σημασια στο κάθε ένα μαλ^^^α" όπως λένε διότι είναι "παντρεμένες ή σε σχέση" τέλος πάντων και "κοιτάνε τον άνδρα τους μόνον και τα παιδιά τους"! Λένε! :mrblue:
"Κρατιούνται όπως πάντα στο ύψος των περιστάσεων"-λένε! :mrblue:
Φαιδρότητες και απίστευτες υποκρισίες αδαών ανθρώπων λέω εγώ.

saliara

Εγώ είμαι φασίστρια?????????
Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα... Είναι που έπαψα να βλέπω ειδήσεις και ενημερώνομαι σωστά.. :mrviolet:

Και οι γυναίκες που τώρα βγαίνουν στη ζωή και που τους τα κάνανε σκατά και ποτέ δεν σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν κάποιον για το χρήμα τι γίνεται???? Κατεστραμμένες έτσι?? :roll:

250 Επισκέπτες, 1 Χρήστης