Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

ο,τι νοσταλγειτε

Ξεκίνησε από apol, Ιουνίου 17, 2006, 12:15:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

εδω γραφουμε ο,τι νοσταλγουμε προσωπα ,πραγματα,καταστασεις και οτι αλλο εσεις νοσταλγειτε

spellbound

φιλους που αγαπησα..   :roll:  :roll:

Jezebell

Tα καλοκαιρια μου στο νησι.Την ηρεμια μου.

riaghul

seagull

Του ωραίου...
Υπάρχει πάντα από τη φύση του(και τώρα) Ρία
Νοσταλγώ όλα τα ανέμελα χρόνια..που όλα φάνταζαν ως τότε χωρίς σκοτούρες..χωρίς βαθειές πληγές

riaghul

ναι.....ίσως..
μα δεν τ΄αγγίζεις...δεν είναι δίπλα σου..
πρέπει διαρκώς να τ΄αναζητάς και να το βρίσκεις...για να το γευτείς
και πάντα το βρίσκεις ...μέσα σου...:)..ναι..απο τη φύση του ..ποτέε...
Κι ύστερα το Ωραίο με τα δικά μου μάτια, καλέ μου γλάρε....:)
Το Ωραίο που να μοιάζει με τη προσπάθεια του γλάρου να πετάξει..
χωρίς να τα βρεί όλα έτοιμα κι αναμασημένα....εκείνο το ωραίο????
 :)

purple

to synaisthima sto sxoleio, otan eisai adiabastos kai parakalas ton theo na min se eksetasoyn.periergo alla mou leipei.

apol

τη χαμενη αθωοτητα.....

SoFiA24

Ανάβει το πρώτο τσιγάρο και οι σκέψεις της βγαίνουν στη σκηνή. Η αυλαία ανοίγει με εικόνες από την παιδική της ηλικία. Μια  ανέμελη μικρούλα , ένας μικρό μαγκάκι που μεγάλωσε μέσα στις αλάνες. Πρώτη στα παιχνίδια, ηγέτης στην ομάδα αλλά καλό παιδί. Πάντα αγαπητή στις παρέες , πάντα δημοφιλής, πάντα ο εαυτός της . Έπαιζε ποδόσφαιρο κι όπως έβλεπε τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα φανταζόταν με τον ίδιο τρόπο να πετύχαινε στη ζωή. Έτρεχε με το ποδήλατο κι ένοιωθε τόσο ελεύθερη… Κανείς δεν της είπε πως έξω, στην πραγματική ζωή όλα θα ‘ταν αλλιώς κι αυτό πληρώνει τώρα. Τι δε θα δινε για να βρισκόταν τώρα σ αυτήν την ηλικία αλλά οι χρονομηχανές είναι εφευρέσεις της φαντασίας και το ξέρει καλά. Τίποτα δεν θα την φέρει σ’ εκείνη την ξένοιαστη εποχή που το μόνο που την ένοιαζε ήταν με ποιο τρόπο θα πατήσει το πετάλι για να πάει πιο γρήγορα, ή ποια γωνία θα πρέπει να έχει το πόδι της για να στοχεύσει κατευθείαν στο Γ του τέρματος και να βάλει γκολ…Τίποτα… Ανήκει στους ενηλίκους τώρα και θα πρέπει να μάθει να ζει μ αυτό και με τις συνέπειές του…
                     Το σκηνικό αλλάζει και βλέπει τον εαυτό της έφηβη. Ανήσυχο πνεύμα αλλά καρδιά μικρού παιδιού. Αθεράπευτη ροκ ψυχή . Αμφισβητούσε τα πάντα γιατί ήθελε να έχει αποδείξεις απτές για εκείνη. Έψαχνε και ανέλυε τα πάντα. Δεν  μιλούσε πολύ αλλά όταν το έκανε μιλούσε ορθά. Μοναχικός τύπος μιας και ελάχιστοι είχαν την ικανότητα να την καταλάβουν. Ελάχιστοι είχαν και τη διάθεση να την ανακαλύψουν. Δεν την ένοιαζε όμως. Είχε τη μουσική της, είχε τα βιβλία της, είχε τις σκέψεις της κι αυτό της έφτανε… Εκτιμούσε όσους έμπαιναν στη διαδικασία να διερευνήσουν ποια πραγματικά είναι. Εκείνοι απολάμβαναν και αυτά που έδινε αφειδώς…χωρίς πολλές σκέψεις. Τίποτα δε θα την φέρει πίσω και σ αυτήν την εποχή… Τίποτα… Ανήκει στους ενηλίκους τώρα και θα πρέπει να μάθει να ζει μ αυτό και με τις συνέπειές του…

seagull

Παράθεση από: "apol"τη χαμενη αθωοτητα.....

παραπεμπω σε καποιους στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου,αν δεν με απατα η μνημη μου..που τραγούδησαν ο Σιδηροπουλος αρχικά..Πυξ Λαξ και ο Κοτσιρας κάποτε
Κάποτε θα ρθουν ο τίτλος..η μουσική είναι μαλλον πολύ μπαλάντα..το προτιμώ με τη κιθαρούλατου Σιδηρόπουλου

Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ' αγαπούν
και πώς σε θένε

Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε

Κάποτε θα 'ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν

Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί
που θα 'χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα!

heinrich

οταν νοσταλγώ θλίβομαι...

για αυτό προσπαθώ να κάνω το παρόν μου καλύτερο από το παρελθόν μου.

seagull

Παράθεση από: "SoFiA24"....
Σοφάκι...την καλησπέρα μου
να ναι ο δρόμος σου όπως εσύ τον ονειρευεσαι...και πάντα δεξιά....

:)

apol

νοσταλγω καποια χρονια ξενοιαστα καποια χρονια που υπηρχε η δημοκρατια της καλημερας και της γειτονιας  τοτε που ξεραμε ολους τους γειτονες με το μικρο τους ονομα....

barby

[size=24][/size]NOSTALGO KAPOION POY EXASA KAI MOY LEIPEI PAAAAAAAAAAAARA POLY.......THA TON AGAPAO PANTA

apol

νοσταλγος του παλιου καλου λαικου τραγουδιου αλλα και του ροκ εντ ρολ

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες