Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 531
  • Total: 531

Ντέστε.

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 18, 2006, 01:16:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Πιστεύετε στις μαντικές ικανότητες που έχει η τράπουλα αυτή,την οποία χρησιμοποιούσε η Σμυρνιά μάγισσα; Έχετε κάποια εμπειρία ή πληροφορία όσον αφορά το θέμα αυτό; Πάντα φιλικά!

marie

τι τράπουλα είναι? έχεις φωτογραφίες? κατι σαν Ταρό!?

και η Σμυρνιά η μάγισσα? οναματάκι έχει?

Nasia9

Αν ψάξεις στο google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης θα βρεις σίγουρα στοιχεία για την ντέστε. (deste)
 Καλύτερα,να μην γράψω εδώ,γιατί είναι πολύ πιθανό να θεωρηθεί διαφήμηση. Όσο για την μάγγισσα την έλεγαν.. Κατίνα. Χα χα χα χα!

Enia

ναι, καλύτερα να μην δώσετε url άλλου site εδώ, αλλά μπορούμε να βάλουμε κάποιες πληροφορίες για την deste και να μεταφερθεί ίσως το θέμα στο αστρολογία?  :roll: (νασια, στείλε μου pm αν συμφωνείς).

προσωπική πείρα έχω μόνο από κανονική τράπουλα (αρκετές φορές), και μια φορά που μου είχαν ρίξει τα ταρώ (μια φίλη, μόλις είχε αρχίσει να τα μαθαίνει, οπότε μου είχε πει λίγα μόνο πράγματα).
ομολογώ ότι τα πιστεύω, και αυτό γιατί απλά μου έχουν βγει!
έχει τύχει να μου βρίσκουν πράγματα από το παρελθόν που δεν μπορεί να ήξεραν ή να υποπτεύονταν, και μου έχουν προβλέψει εξελίξεις για το μέλλον που βάση πιθανοτήτων δεν έστεκαν...

Βέβαια, υπογραμμίζω πως πάντοτε υπάρχει ο παράγοντας υποσυνείδητο... Πολύ απλά δηλαδή, ίσως κάποια πράγματα (και κυρίως αυτά που μας αφορούν άμεσα και αποκλειστικά) χωρίς να το καταλαβαίνουμε τα σπρώχνουμε στο να γίνουν όπως μας τα είπαν...

Nasia9

Συμφωνώ στο τελευταίο..πάντως. Πολλές φορές αυτό που νιώθουμε και θέλουμε πολύ..γίνεται.Εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια,απλά έθεσα το θέμα αυτό γιατί επισκέφθηκα το σάιτ της Μάρας Μεϊμαρίδη και από απλή περιέργεια μπήκα στη διαδικασία να ρίξω τα χαρτιά. Αυτό που με σόκαρε ήταν ότι τραβώντας το πρώτο χαρτί μου ανέφερε  κάποιο άσχημο γεγονός το οποίο όντως μου συμβαίνει αυτόν τον καιρό.  :cry: Αμέσως..το έκλεισα..γιατί άμα το ψάξεις και πολύ τρελλαίνεσαι.  :cry:

Jezebell

Μεταφερθηκε απο το σχεσεις

Νάξια Αριάδνη

Οι άνθρωποι από παλιά ό,τι δεν καταλαβαίναμε (με την 1η) το φοβόμασταν, μετά το απομονώναμε & εν τέλει το μισούσαμε & το πολεμούσαμε.
 Οι εκάστοτε μάγισσες δεν ήταν τίποτα εξαιρετικό. Απλά είχαν εφαρμόσει μέσω οικογενειακών παραδόσεων τη φύση με τη χημεία & είχαν ανοιχτόμυαλες απόψεις.
 Ακόμα & σήμερα δεν έχουμε "γιατροσόφια" που πολλές φορές είναι πιο ωφέλιμα από τα βιομηχανοποιημένα φάρμακα ]), είναι ένα ανάλογο μέσον όπως οι κάρτες ταρώ & οι απλές τράπουλες. Όλα εξαρτώνται από το πως ερμηνεύουμε τα χαρτιά, δηλαδή πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας & πόση επαφή έχουμε με το υποσυνείδητό μας.
 Σίγουρα η Κατίνα & όλη η ιστορία που δημοσιοποιήθηκε, έγιναν & για εμπορικούς λόγους (όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα έχουν καταλάβει τι εννοώ γιατί είδαν χαρακτηριστικά της ηρωίδας), μα & για να αποσαφηνιστεί λίγο το μυστήριο της Σμυρνέικης (ανατολίτικης) μαγείας.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε την εξερεύνηση, γιατί έτσι γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Και αν θέλετε να το ψάξετε περισσότερο, πάμε σε παραψυχολογία, τηλεπάθειες & λοιπά, που ναι μεν είναι γνωστά, μα εντελώς λάθος ερμηνευμένα.

Όποιος ενδιαφέρεται, ψάχνει και βρίσκει  :wink:

Nasia9

Πώς εξηγείτε όμως  το γεγονός ότι το μήνυμα του πρώτου χαρτιού που κλίκαρα για να εμφανιστεί, ήταν τόσο εύστοχο;   :cry:  Και καλά ας πούμε,ότι η τράπουλα έχει τόσο μεγάλες δυνατότες..αλλά είναι δυνατόν ακόμα και μέσα από έναν υπολογιστή,και πιο συγκεκριμένα από ένα κλικ;;;; :cry:  :cry:  :cry:

Bijoux

Παράθεση από: "Nasia9"Πώς εξηγείτε όμως  το γεγονός ότι το μήνυμα του πρώτου χαρτιού που κλίκαρα για να εμφανιστεί, ήταν τόσο εύστοχο;   :cry:  Και καλά ας πούμε,ότι η τράπουλα έχει τόσο μεγάλες δυνατότες..αλλά είναι δυνατόν ακόμα και μέσα από έναν υπολογιστή,και πιο συγκεκριμένα από ένα κλικ;;;; :cry:  :cry:  :cry:

αυτό θέλω να το μάθω και εγώ

αλλά βρε παιδιά πιστεύετε σε τέτοια πράγματα;

Nasia9

Μα ούτε εγώ τα πίστευα! Αλλά τώρα...δε ξέρω τι να σκεφτώ!  :cry:

Bijoux

Παράθεση από: "Nasia9"Μα ούτε εγώ τα πίστευα! Αλλά τώρα...δε ξέρω τι να σκεφτώ!  :cry:

συμπτωση

Nasia9

Μάλλον...θα δεχτώ αυτό.  :cry:  :cry:

531 Επισκέπτες, 0 Χρήστες