Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 266
  • Total: 266

Εμπειρίες

Ξεκίνησε από gon, Ιουνίου 19, 2006, 05:41:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως ήρθαν έτσι τα πράγματα αλλά μάλλον έτσι έπρεπε. Η ζωή επιφυλλάσει σε όλους μας κάτι... Κάτι που θα μας ενθουσιάσει και κάτι που θα μας γκρεμίσει.
Πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι  ξεκίνησα να βρίσκομε στον έβδομο ουρανό και αίτια ήταν η  Λ_α
Η ζωή μου είχε αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον, την είχα ερωτευτή από τη πρώτη στιγμή και έννοιωθα όλα αυτά που τόσα χρόνια δε μου έβγαιναν για καμια.
Περιμένω να δω τι  συμβαίνει,  αλλά η απόφαση είχε παρθεί από πλευράς της και απλά μου ανακοίνωσε ότι δε θέλει να την ξαναενοχλήσω.
 Τι δεν είπα για να της δώσω να καταλάβει ότι όσα λάθη και να έχουν γίνει διορθώνονται, τι κι αν μίλησα έτσι που σχεδόν κανείς δε ρίχνει το επίπεδο του τόσο χαμηλά για να τον πατήσει ο άλλος, τι κι αν της είπα ότι μου ξεριζώνει την καρδιά, τι κι αν της είπα ότι από εμένα μπορεί να έχει ότι θελήσει στη ζωή της, από αγάπη, στοργή, κατανόηση, συμπαράσταση τίποτα μηδέν το αποτέλεσμα. Άπο τότε και μετά ζω μια κόλαση, ότι και να κάνω μου φαίνεται ανούσιο, φλέρταρα ακόμα και με την τρέλα και κάτι παραπάνω.
Κρίμα να χάνεται έτσι μια αγάπη. Μη παίζεται με τις καρδιές των άλλων είναι άσχημο. Από κακό μόνο κακό μπορείτε να δημιουργήσετε. Να λέτε την αλήθεια κάθε στιγμή, μην αφήνετε τον άλλο στο σκοτάδι, γιατί εκείνος  συνεχίζει να ονειρεύεται και να νοιώθει ευτυχία. Έπαιξα και κάηκα, κάηκα στην καρδιά, στη προσωπικότητα, στην εργασία, ψυχολογικά, οικογενειακά, κοινωνικά παντού. Ένα ξέρω όμως, ότι είμαι άνθρωπός και μπορώ να αγαπώ, αλίμονο σ`αυτούς που δε μπορούν ν`αγαπήσουν, να αναρωτηθούν τότε κατά πόσο είναι άνθρωποι.

samorc

τι να λεμε τωρα..αλλοι πολυ καλοι..αλλοι καλοι..αλλοι μετριοι..αλλοι παμε για αλλα.>!!!!.........

gon

samorc

Ίσως   έχεις  δίκιο

Nikos28

Φίλε Gon,

Όλοι έχουμε περάσει, κάποια στιγμή, μια ερωτική απογοήτευση. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ζει κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά και ο μόνος.

Εγώ θα σου συνιστούσα να βρεις κάποια δημιουργική απασχόληση και να προσηλώσεις το μυαλό σου εκεί.

Κάτι χρήσιμο σε τέτοιες φάσεις βαρυθυμίας είναι η γυμναστική (και κυρίως η ομαδική ή κάποιο σπορ, λόγω αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους) όπως και το γράψιμο. Επίσης, η συζήτηση με δικούς σου ανθρώπους όσων σε απασχολούν.

Και κάτι ακόμα: Μη βάζεις όλα σου τ' αυγά σε ένα καλάθι γιατί στο τέλος θα χάσεις και τ' αυγά και τα πασχάλια και το καλάθι μαζί... :wink:

Argiro

Παράθεση από: "gon"Έπαιξα και κάηκα, κάηκα στην καρδιά, στη προσωπικότητα, στην εργασία, ψυχολογικά, οικογενειακά, κοινωνικά παντού.

Εκεί λοιπόν οδηγούσαν όλοι αυτοί οι πρόλογοι περί εμπειριών; Καλώς ήρθες λοιπόν στο κλαμπ, εφόσον, απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπήρξες μέλος. Και εντελώς πληροφοριακά σε ενημερώνω πως στο κλαμπ αυτό υπάρχουν και άντρες και γυναίκες, οπότε παρατηρήσεις του τύπου "οι γυναίκες είναι σκάρτες" και άλλες συναφείς θα ήταν μάλλον άτοπες, γι αυτό μην τις επιχειρήσεις καν, γιατί πιθανόν να πατήσεις τους κάλους κάποιων...:lol: Και μη στενοχωριέσαι, ο χρόνος θεραπεύει πολύ χειρότερες καταστάσεις, τέτοιες που όταν συμβαίνουν απορείς πως εξακολουθείς και ζεις -μια και αναφερθήκαμε σε εμπειρίες... Και μην αναρωτηθείς τι χειρότερο θα μπορούσε να σου έχει συμβεί, καλύτερα να μην το ξέρεις.

gon

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

Ένας 24-χρονος άντρας, από την Αργεντινή, ακολουθώντας τη ρήση « ο έρως χρόνια δεν κοιτά» παντρεύτηκε την αγαπημένη του που είναι 82 ετών!

Ο κύριος Reinaldo Waveqche Waveqche μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής, στο περιοχή Santa Fe, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πάντα του άρεσαν οι ώριμες γυναίκες!

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος,» πρόσθεσε ο νεαρός άντρας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο αφού ήταν χρόνια αρραβωνιασμένοι και σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι στην πόλη του Rio de Janeiro.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε όταν ο κύριος Reinaldo Waveqche πήγε να ζήσει με την εν λόγω γυναίκα μετά το θάνατο της μητέρας του και όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών!

«Θαύμαζα το τρόπο και την αγάπη που είχε για την ζωή. Είναι πολύ σημαντική για εμένα,» είπε ο 24-χρονος άντρας.

katinaki

Τελικά ξεπέρασες τον έρωτά σου gon?

Είχα μια παρόμοια εμπειρία με σένα. Δλδ την πρόσφερα σε κάποιον. Ακόμα τηλεφωνεί. Μάλλον δεν το ξεπέρασε ε?  :roll:

gon

katinaki

Τον ξεπέρασα.

Δεν τον ξεπέρασε.

katinaki

Χαίρομαι για σένα gon. :D

Τα καλύτερα να έρθουν σε σένα.

Λυπάμαι για τον άλλο αλλά... :?

minoraki

δεν θα ελεγα οτι οι γυναικες δεν δινουν ιδιαιτερη σημασια στους αντρικους κοιλιακους......αν και η κοιλιτσα στον αντρα δινει ενα prestige, ειναι, ας πουμε, δειγμα καλης ζωης και εαν κρατα ενα πουρο στο χερι, εεεεεεεεεε τοτε φερνει τον αερα καποιου που το χρημα το "φυσαει"......λεμε τωρα......
οσον αφορα τα οπισθια, προσωπικα προσεχω άλλα προσοντα σε εναν αντρα.....προσεχω πρωτα π.χ. τα δαχτυλα των χεριων του, τα ματια (ιδιαιτερα δε εαν ειναι γαλανα) ή τα παπουτσια του.....
αυτααααααααα......

seagull

Kastoras

Κρίμα να χάνεται έτσι μια αγάπη. Μη παίζεται με τις καρδιές των άλλων είναι άσχημο. Από κακό μόνο κακό μπορείτε να δημιουργήσετε. Να λέτε την αλήθεια κάθε στιγμή, μην αφήνετε τον άλλο στο σκοτάδι, γιατί εκείνος συνεχίζει να ονειρεύεται και να νοιώθει ευτυχία. Έπαιξα και κάηκα, κάηκα στην καρδιά, στη προσωπικότητα, στην εργασία, ψυχολογικά, οικογενειακά, κοινωνικά παντού. Ένα ξέρω όμως, ότι είμαι άνθρωπός και μπορώ να αγαπώ, αλίμονο σ`αυτούς που δε μπορούν ν`αγαπήσουν, να αναρωτηθούν τότε κατά πόσο είναι άνθρωπο

Κάνοντας αυτη την παράθεση θελω να δηλωσω οτι συμφωνω απολυτα....

Ας κανουμε την ζωη μας ποιο ευκολη με το να ειμαστε ειλικρινης !

Taurina

"...μια εμπειρια ακομα λοιπον..ενα ποτηρι δηλητηριο πικρο και εσυ με κερασες παλι να πιω...
θελω να φυγω μακρυα σου να χαθω....."

κώστας

Επειδή το ψέμμα στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, είναι σαφές ότι ακόμη κι αν κάποιος λέει ψέμματα, η αλήθεια του υπάρχει και βγαίνει στο φως.

Η ζωή δεν γίνεται πιο εύκολη με την αλήθεια.

Πιο δύσκολη γίνεται αλλά, εδώ τίθεται το ζήτημα αν κάποιος βολεύεται με την ευκολία του ψέμματος ή προτιμά να αγωνίζεται στα δύσκολα.
Αυτός που ξεκινά μία φράση, αναφέροντας πρώτα την ευκολία και μετά την αλήθεια είναι ή μπερδεμένος ή λαμόγιο.
eLe

seagull

Παράθεση από: "Argiro"... Και μην αναρωτηθείς τι χειρότερο θα μπορούσε να σου έχει συμβεί, καλύτερα να μην το ξέρεις.

Παράθεση από: "κώστας"εδώ τίθεται το ζήτημα αν κάποιος βολεύεται με την ευκολία του ψέμματος ή προτιμά να αγωνίζεται στα δύσκολα.
Αυτός που ξεκινά μία φράση, αναφέροντας πρώτα την ευκολία και μετά την αλήθεια είναι ή μπερδεμένος ή λαμόγιο.

:28:

:bowdown:

266 Επισκέπτες, 0 Χρήστες