Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 427
  • Total: 427

Τελικά

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 12, 2004, 08:23:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ne_ni

[size=18]Mipws na arxisoume na rwtame an trwei o kalos mas patatakia prin pesoume in bed with him??????? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa[/size]

Anonymous

Παράθεση από: "ne_ni"

:shock:

ne_ni

Anonymous

Άρα προτείνουμε σοκολατακια που και δεν τσιμπάνε και δίνουν μια γλυκιά γεύση............ ]Υ.Γ. [/b]
1, αν και αυτές οι λεπτομέρειες μάλλον πρέπει να μπουν στο πόστ σχετικά με κάμα σουτρα και στάσεις

2, καλέ νομίζεις ότι έχουμε στραβομάρα και βάζει γράμματα μισό χιλιόμετρο το καθένα ή σημειολογικά υποδεικνύεις τα επιθυμητά μεγέθη μορίων με τα γράμματα

Atma

Παράθεση από: "ne_ni"[size=18]Mipws na arxisoume na rwtame an trwei o kalos mas patatakia prin pesoume in bed with him??????? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa[/size]

νένι του καλού μου το πουλί το ξέρω χεχεχε

μιλάω για το τσιου τσιου ενός αγνωστου...

ne_ni

[size=18]Glukia mou Atma I know ;) Apla otan apofasizeis na ksaplwseis me kapoion, stigmiaia "ginete" o "kalos mas"! kai Kwstakhhhhhh apla mou aresoun ta megala..... grammata kai ta enota fuskika xixixixixixxi [/size]

Atma

Παράθεση από: "ne_ni"[size=18]Glukia mou Atma I know ;) Apla otan apofasizeis na ksaplwseis me kapoion, stigmiaia "ginete" o "kalos mas"! kai Kwstakhhhhhh apla mou aresoun ta megala..... grammata kai ta enota fuskika xixixixixixxi [/size]

Μια λογικη λύση  περνάει απο το μυαλο μου

να τον χουφτωσω προτου ξαπλωσω μαζι του

Η αμαρτωλη Ατμα
τζουτζουκεεεεεεεεεε

ne_ni

Atma mou nomizw oti einai h kaluterh lush!!!! euge!!! xixixxixi[/b]

skou70

xouftwma...lol...krevvatia...patatakia panw sta kormia(style 9 1/2 vdomades)...e re glentia...to thema prepei na paei epeigontws sto kama soutra lol  8)

Atma

Παράθεση από: "skou70"xouftwma...lol...krevvatia...patatakia panw sta kormia(style 9 1/2 vdomades)...e re glentia...to thema prepei na paei epeigontws sto kama soutra lol  8)

οφουυυ με τα πατατακια

θα σε μαστιγωσω να το ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eleni

Απο την μικρη μου εμπειρια εχω συμπαιρανει οτι δεν υπαρχει καποιο σημειο του σωματος που να υποδεικνυει και το μεγεθος του ....μοριου..
Τι θα΄λεγες να επιανες συζητηση ,ταχα μου δηθεν γενικη και θεωρητικη ,με τον εν λογω που εβαλες στο ματι και που θα παει...αν εχει τα προσοντα δεν θα χασει ευκαιρια να το διαφημισει ...Αν κανει το κοροιδο ,κανε την με ελαφρια πηδηματακια...χεχεχεχεχεχεχ! ]

Anonymous

Μου είχε πει κάποτε μια φίλη πολύ μα παρά πολύ έμπειρη στο αντικείμενο την παρακάτω θεωρία

Άντρες που προσέχουν υπερβολικά το ντύσιμο τους κάπου πάσχουν και κατά κανόνα στο ερευνούμενο ζήτημα...........  8)

Αυτά είπε η φίλη και εγώ στατιστικά δείγμα δυστυχώς δεν έχω για να το επιβεβαιώσω ή να το απορρίψω. ... ]προσωπικά μέχρι τώρα το μόνο έγκυρο τεστ είναι της Τρις...........
όποτε βουρρρρρρ........ κορασίδες ξεκινήστε..........[/i])
:bounce:

:shock:

Atma

Δηλ το μεγεθος απο το μετωπο ή  της μύτης ή το μηκος της παλαμης δεν ισχυει μου λετε????

Κι απορω ο α33 μονο τον ντι33 και τον σκου εχει για αντρες?
Αντρεςςςςς  χαχαχαχαχα καλε που ειστε να μας διαφωτισετε????
Καλη η ποιοτητα αλλα μας νοιαζει η ποσοτητα!!!

Εγω ενα εχω να πω απο εμπειριες ( μιας και τις μοιραζομαστε καλη παρεουλα εδω μεσα ) οσοι αντρες πενευτηκαν πχ τον εχω 20 εκ. ή κατι εξωφρενικο 21 ή 22 απο κοντα το μοριο ηταν λεπτο σαν φυλλο στον ανεμο...οπου φυσαει ο ανεμος παει χαχαχαχαχαχα Συγνωμη αντρες!!

Και κατι ασχετο
Τι επαθε χθες το σαιτ?
Τι κινεζικα ηταν αυτα?
Τι αρχειο να αποθηκευσω μου βγαζε?
Μας ματιασαν?
Να κανουμε ευχελαιο :)

και κατι ακομη ποιο ασχετο
τριστανα αμερικα ή ελλαδα ακομη?

skou70

exw na pw ta eksis :  

1.pote den kayxithika...kai den katalava kai gia poio logo kapoios to kanei

2.pote den mpika sti diadikasia na metrisw...oute auti tin anagkaiotita den katalavainw

kata t'alla...alla einai ta simantikotera nomizw kai oxi poso tin exeis i poso tha itheles na tin exeis...an vevaia oles se koitane san ufo ... mallon prepei na provlimatisteis lol...proswpika den eixa auti tin atyxia tosa xronia lol

ante kalo apogeuma na xete

Atma

Παράθεση από: "skou70"exw na pw ta eksis :  

1.pote den kayxithika...kai den katalava kai gia poio logo kapoios to kanei

2.pote den mpika sti diadikasia na metrisw...oute auti tin anagkaiotita den katalavainw

kata t'alla...alla einai ta simantikotera nomizw kai oxi poso tin exeis i poso tha itheles na tin exeis...an vevaia oles se koitane san ufo ... mallon prepei na provlimatisteis lol...proswpika den eixa auti tin atyxia tosa xronia lol

ante kalo apogeuma na xete

Αντρα μας εσυ!! Μπρε κουτο να σου πω ενα μυστικο ( να μεινει μεταξυ μας ) εσυ δεν εχεις κανενα λογο να απολογησε :wink:  

Και μην φανταστειτε τπτ υποπτο οτι ξερω το μοριο του σκου ε??????
Απλα ο Σκου πλασσαρει με ωραιο τροπο τον εαυτο του σε μας!!
Και τον πλασσαρει με την προσωπικοτητα του και οχι με το μεγεθος του μοριου του..!!

Παντοτε Σκου λατρευα τους ανθρωπους που εχουν περισσοτερα  πραγματα μεσα στο μυαλο τους παρα μεσα στο παντελονι τους!

Σκου τερμα οι κολακιες μου ...αρχιζω ξανα να στα χωνω :P  :P

427 Επισκέπτες, 0 Χρήστες