Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 307
  • Total: 308
  • Leon

Μα για ποιον όρκο μιλάτε;

Ξεκίνησε από gon, Ιουνίου 20, 2006, 06:56:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Το ξέρατε ότι κανείς γιατρός δεν ορκίζεται στον Ιπποκράτη πλέον; Ξέρατε ότι οι απόφοιτοι φιλοσοφίας ορκίζονται να υπηρετούν τη φιλοσοφία σαν θρησκευτικό δόγμα; Όχι; Πού ζείτε;

Anonymous

Κατω πατησια.  Εσεις;

Bijoux

Παράθεση από: "gon"Το ξέρατε ότι κανείς γιατρός δεν ορκίζεται στον Ιπποκράτη πλέον; Ξέρατε ότι οι απόφοιτοι φιλοσοφίας ορκίζονται να υπηρετούν τη φιλοσοφία σαν θρησκευτικό δόγμα; Όχι; Πού ζείτε;

αλλου φαν παρκ  :wink:

Bijoux

μετακινήθηκε από φιλοσοφία

kuria

α εγω δε μιλαω για ορκους... καθοτι πιστευω πως καταξιωνεσαι σαν ανθρωπος οταν μενεις πιστος σε ορκους που δεν εδωσες...

και ζω προς το παρον αγ. βαρβαρα... αν αλλαξω τοπο διαμονης αναλαμβανω την υποχρεωση να σας ενημερωσω αμεσα...     :P  
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pingo

Παράθεση από: "karampa"Κατω πατησια.  Εσεις;

Είναι πολλά τα πατήσια;Ένα πατήσι εδώ....ένα πατήσι εκεί;;;;;;;;; :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ( απορία Ντάλιας από το παρα 5' )

isabella

Εγω στο Παγκρατι .. (ενα ειναι , σας το ορκιζομαι  ]

barby

[size=24][/size]ΒΡΕ ΠΙΝΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΑΝΩ ΜΑ ΟΥΤΕ Κ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΝΩ.......ΚΡΗΤΗ Κ ΠΑΛΙ ΚΡΗΤΗ...ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ Κ ΠΕΙΡΑΙΑΣ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Anonymous

Παράθεση από: "pingo"
Παράθεση από: "karampa"Κατω πατησια.  Εσεις;

Είναι πολλά τα πατήσια;Ένα πατήσι εδώ....ένα πατήσι εκεί;;;;;;;;; :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ( απορία Ντάλιας από το παρα 5' )

25 τουλάστιχον

barby

307 Επισκέπτες, 1 Χρήστης