Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Έχετε σκεφτεί να κόψετε το σέξ;

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιουνίου 20, 2006, 10:13:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vanessa

...χμμμ...Ναι.
Αλλα δε βρηκα τι να αρχισω στη θεση του.

tziger

..πολλές φορές,αλλά να σου και έρχεται το άλλο θέμα απο κάτω "Ασκήσεις για καλύτερο σέξ" και μπερδεύτηκα,δεν ξέρω τι να κάνω! :mrgreen:

pixie

'Ελα να σε βοηθήσουμε tziger! Πρέπει να το ξεδιαλύνεις αυτό το θέμα...  ;-)  :razz:  :mryellow:

tziger

..καλά ας κάνω καμμια ασκηση για καλύτερο σεξ πρώτα , να έρθω σε φόρμα, :mrblue:  και μετά αποφασίζω! Δίκιο έχεις pixie!

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

[quote user="Gerogriniarhs" post="324214"]Σεξ...σεξ...μωρέ τι μου θυμίζει...ΤΙ μου θυμίζει...  :roll:[/quote]

[albumimg]20[/albumimg]

παρτε δρομο παιδια πριν το θυμιθει
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Εικαστικά πάντως... λέω να μην το κόψω!  ;-)  :grin:

Αποτελεί ακόμα έμπνευση...

κώστας

Τι δείχνει το ανεστραμμένο Ε;
Τι οριοθετεί; Και τι κρύβει;
eLe

pixie

Υπάρχει μια ένσταση στον πυρήνα της έννοιας! Κατά βάση ανατρεπτική...

Το Ε επίσης είναι αρχικό ονόματος, ενός ανθρώπου που βλέπει τον κόσμο ανάποδα ή του ίδιου του 'Ερωτα σε πτώση βέβαια [υποταγή] κι όχι σε πέταγμα...

Εμφανίζεται όμως και η προοπτική του βάθους ανάμεσα στις γραμμές των χρωμάτων [ 3 Dimension ], οπότε υπάρχει και η εκδοχή το Ε να μας δίνει την αίσθηση μιας διαρκούς συστροφής ή απλά να είναι κατά μέτωπο, όπως το βλέπουμε!  Συνεπώς να μην είναι ανάποδο αλλά σε συστοιχία με τα άλλα γράμματα...;-)

κώστας

eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="324748"]Κάτι σαν το
"χες ψηλ κα αγνάντευ";
[/quote]

Νομίζω ότι δένει απόλυτα με την κρίση σου και το ''Νιάου - νιάου βρε γατούλα... σ' έχουνε ΝΥΣΤΑΞΕΙ...''

'Οπως επίσης και ''Ο Σταμούλης ο λοχίας με το κεφάλι του ΣΤ' ΑΦΤΙ...''

'Η το άλλο... Από το 'Ονειρο Απατηλό! ''Ποιά μοίρα με ζηλεύει, ποιό μάτι ΣΤΟ ΝΕΡΟ...''

Συγκλονιστικές ερμηνείες! :razz:  :razz:  :razz:

tziger

Προφανώς pixie ξέχασες να αναφέρεις και το "γάιδαρος στα κεραμίδια ,ματζουράνα στο κατώφλι" :mrgreen:

κώστας

"Στην τέχνη, η αυστηρότητα αφορά στις γραμμές. Αν ένα έργο είναι απλό και λιτό και επεκτείνεται σε συγκεκριμένα όρια, αυτό προσδίδει αυστηρότητα, δλδ ακολουθείται ένας προδιαγεγραμμένος τρόπος έκφρασης και εξέλιξης μέσα σε ακριβή πλαίσια.
Γενικά κάθε οριοθέτηση δείχνει ευαισθησία και ωριμότητα!"
Μήπως χρειάζεται και λίγη αυστηρότητα;
eLe

kuria

και στην τελικη... αν δεν υπηρχαν ορια τοτε πως θα καναμε την υπερβαση...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="κώστας" post="324797"]"Στην τέχνη, η αυστηρότητα αφορά στις γραμμές. Αν ένα έργο είναι απλό και λιτό και επεκτείνεται σε συγκεκριμένα όρια, αυτό προσδίδει αυστηρότητα, δλδ ακολουθείται ένας προδιαγεγραμμένος τρόπος έκφρασης και εξέλιξης μέσα σε ακριβή πλαίσια.
Γενικά κάθε οριοθέτηση δείχνει ευαισθησία και ωριμότητα!"
Μήπως χρειάζεται και λίγη αυστηρότητα;[/quote]

OXI!!!  :mryellow:

Και ψηφίζω sex με υπέρβαση! Εικαστικά πάντα...  :razz:

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες