Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 578
  • Total: 578

Αντρας που να ξέρει να μαγειρεύει

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 20, 2006, 11:08:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

( 1)Πόσο σας εξιτάρει ένας άντρας που ξέρει να μαγειρεύει; Και εννοώ να μαγειρεύει όχι απλά παραδοσιακά όπως κάθε "σωστός" εργένης αλλά να είναι ψαγμένος στη μαγειρική και να μην το κάνει από αγγαρία απλά για να τρέφεται με αποτέλεσμα να τρέφεται με σκουπιδοτροφές (τηγανητές πατάτες, μπριζόλες, μακαρόνια κ.λπ.) που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τα περιττά κιλά και προβλήματα υγείας!
(2)Πόσο σας εξιτάρει ένας άντρας αν σας καλέσει στο σπίτι του για δείπνο με μια προτότυπη συνταγή δημιουργημένη από τα χεράκια του και χωρίς καμία άλλη βοήθεια; Ένα πλήρες δείπνο με ορεκτικά, σαλάτες, κύριο πιάτο, επιδόρπιο και φυσικά ένα καλό κρασί. Εννοείται ότι όλα θα είναι στην εντέλεια και το φαγητό πολύ νόστιμο.

SoRta_FaiRytALe

Ωραια ερωτηση...χμμ
Με εξιταρει ενας αντρας να ξερει να μαγιρευει,να μου κανει το τραπεζι κατω απ το φως των κεριων, τον ηχο της μουσικης..και πανω απο ολα μιας ομορφης κουβεντας..δεν ετυχε ποτε κανεις να κανει κατι τετοιο για μενα και πιστευω πως σπανιζουν τετοιοι αντρες ...

black_velvet

Αααααααααααχχ..... παραλίγο να τον παντρευτώ....

Αλλά λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να με βάλει εμένα στην κουζίνα! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Foivi63

ΠαράθεσηΑααααααααααχχ..... παραλίγο να τον παντρευτώ....

Αλλά λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να με βάλει εμένα στην κουζίνα

ο

ουπς φιλενάδα ευτυχώς  που πρόλαβες και την έκανες

kuria

τι να τον κανω τον μαγειρικα ψαγμενο που οχι μονο θα μου παρασκευαζει οτι του κατεβασει η κουτρα του αλλα θα εχει και την απαιτηση να τα δοκιμασω;
ευχαριστω πολυ αλλα να μου λειπει τετοιος αντρας...
για μενα ο ιδανικα ψαγμενος ειναι εκεινος που ξερει να επιλεγει κρεατικα και ψαρικα και φυσικα εχει αναγαγει το ψησιμο στα καρβουνα σε επιστημη...
ω ναι!!!  ενας τετοιος... δε με εξιταρει απλα... με ξετρελαινει λεμε!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Παράθεση από: "Foivi63"
ΠαράθεσηΑααααααααααχχ..... παραλίγο να τον παντρευτώ....

Αλλά λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να με βάλει εμένα στην κουζίνα

ο

ουπς φιλενάδα ευτυχώς  που πρόλαβες και την έκανες

Χαχα! Ευτυχώς δε λες τίποτα!!!! ;-)  8)  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

barby

heinrich

Παράθεση από: "kuria"τι να τον κανω τον μαγειρικα ψαγμενο που οχι μονο θα μου παρασκευαζει οτι του κατεβασει η κουτρα του αλλα θα εχει και την απαιτηση να τα δοκιμασω;
ευχαριστω πολυ αλλα να μου λειπει τετοιος αντρας...
για μενα ο ιδανικα ψαγμενος ειναι εκεινος που ξερει να επιλεγει κρεατικα και ψαρικα και φυσικα εχει αναγαγει το ψησιμο στα καρβουνα σε επιστημη...
ω ναι!!!  ενας τετοιος... δε με εξιταρει απλα... με ξετρελαινει λεμε!!!

kuria μόλις ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι παρόμοιο, αλλά έπεσα στο post σου!!!
 :bowdown:
Θυμησέ μου να σου κάνω τα κάρβουνα (ουπς! το τραπέζι)  κάποτε...
Kαι όχι μόνο κρεατικά και ψαρικά, αλλά και λαχανικά αμαλάχει.......

Tι να τα κάνεις τα αρωματικά κεριά όταν έχεις μεθυστική τσίκνα?
E? ε?, ε?
Mεσογειακά φαγητά και να καινε τα καρβουνάκια...
Φαγκρί και λαχανικά στην σχάρα uber alles.
Πας μη  κάρβουνοψημένος, βάρβαρος

isabella

Παράθεσηγια μενα ο ιδανικα ψαγμενος ειναι εκεινος που ξερει να επιλεγει κρεατικα και ψαρικα και φυσικα εχει αναγαγει το ψησιμο στα καρβουνα σε επιστημη...

και  να καλλιεργει και φρεσκο μαιντανο για σαλτσες....αλλα κολπα!!!!! ]

kuria

Παράθεση από: "heinrich"kuria μόλις ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι παρόμοιο, αλλά έπεσα στο post σου!!!
 :bowdown:
Θυμησέ μου να σου κάνω τα κάρβουνα (ουπς! το τραπέζι)  κάποτε...
Kαι όχι μόνο κρεατικά και ψαρικά, αλλά και λαχανικά αμαλάχει.......

Tι να τα κάνεις τα αρωματικά κεριά όταν έχεις μεθυστική τσίκνα?
E? ε?, ε?
Mεσογειακά φαγητά και να καινε τα καρβουνάκια...
Φαγκρί και λαχανικά στην σχάρα uber alles.
Πας μη  κάρβουνοψημένος, βάρβαρος

δε μου λες θα περιμενω πολυ ακομα να πεσουν τα καρβουνα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

peskandritsa

o antras poy mageireyei einai o mageiras sto epaggelma. an eiste tyxeres kai gnorisete kapion mageira 8a fate poly kalo fai.

chriastina

Παράθεση από: "Sotis"( 1)Πόσο σας εξιτάρει ένας άντρας που ξέρει να μαγειρεύει; Και εννοώ να μαγειρεύει όχι απλά παραδοσιακά όπως κάθε "σωστός" εργένης αλλά να είναι ψαγμένος στη μαγειρική και να μην το κάνει από αγγαρία απλά για να τρέφεται με αποτέλεσμα να τρέφεται με σκουπιδοτροφές (τηγανητές πατάτες, μπριζόλες, μακαρόνια κ.λπ.) που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τα περιττά κιλά και προβλήματα υγείας!
(2)Πόσο σας εξιτάρει ένας άντρας αν σας καλέσει στο σπίτι του για δείπνο με μια προτότυπη συνταγή δημιουργημένη από τα χεράκια του και χωρίς καμία άλλη βοήθεια; Ένα πλήρες δείπνο με ορεκτικά, σαλάτες, κύριο πιάτο, επιδόρπιο και φυσικά ένα καλό κρασί. Εννοείται ότι όλα θα είναι στην εντέλεια και το φαγητό πολύ νόστιμο.

εγώ προτιμώ τα παραμύθια του Ε.Τριβιζά......

heinrich

Παράθεση από: "peskandritsa"o antras poy mageireyei einai o mageiras sto epaggelma. an eiste tyxeres kai gnorisete kapion mageira 8a fate poly kalo fai.

..... ή οι επαγγελματίες μάγειρες είναι πολλοί λίγοι ή οι ελευθερες είναι πολλές

heinrich

Bijoux

Παράθεση από: "heinrich"χμ....πολύ λίγοι

πέτα το μάγειρας
κράτα το άντρας

578 Επισκέπτες, 0 Χρήστες