Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 351
  • Total: 351

Ερωτα μου αγειατρευτε και καυμε μου μεγαλε !!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από apol, Ιουνίου 21, 2006, 08:53:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ζηλεψα ενα αλλο θεμα που δεν καλυπτε ολο το ερωτικο ευρος και εσπευσα να καλυψω το σημαντικο αυτο κενο......................  

ασε που εβαλε και η κυρια αυτο το θεμα με τα -ουρα  και τρεμω μη μου φυγει καμμια καταληξη και παρεξηγηθω

olive

Τελικα......τα θεματα....μας σκοτωνουν...καθημερινα....εδω μεσα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα μου πειτε ...μην μας διαβαζετε...κυρια μου...απλο...πολυ απλο... :roll:  :roll:  :roll:

apol

δεν ξερω αν μας σκοτωνουν τα θεματα γιατι το πιο πιθανο ειναι να τα σκοτωνουμε εμεις μου φαινεται.......

olive

..εμεις τα δημιουργουμε τα θεματα apol..... :twisted:

SoRta_FaiRytALe

Ιστορια μου ομορφη...της ζωης μου φιναλε...

kuria

apol ομορφια μου... τοσο τα θεματα αναθεματα που εβαλα προσφατα οσο και το δικο σου, μαλλον θα επρεπε να αποτελουν απλες συμμετοχες στο "κακιες" ...     :roll:  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

συμφωνω απολυτα κυρια μου μαζι σας.........επελεξα αυτο τον τροπο να στειλω το κακο η καλο μηνυμα μουσε οποιον μπορει να αισθανθει οτι μπορει να ειναι πιθανος αποδεκτης

Bijoux

Παράθεση από: "apol"ζηλεψα ενα αλλο θεμα που δεν καλυπτε ολο το ερωτικο ευρος και εσπευσα να καλυψω το σημαντικο αυτο κενο......................  

ασε που εβαλε και η κυρια αυτο το θεμα με τα -ουρα  και τρεμω μη μου φυγει καμμια καταληξη και παρεξηγηθω

καψ[size=24]ούρα[/size] και εσύ;

apol

δεν θα το ελεγα.....μια υπερβολη ηταν,μια καλοπροαιρετη  μικρη κακια ,μηπως φρεναρω το παραληρημα καποιων

Bijoux

Παράθεση από: "apol"δεν θα το ελεγα.....μια υπερβολη ηταν,μια καλοπροαιρετη  μικρη κακια ,μηπως φρεναρω το παραληρημα καποιων

κοίτα μετά μην ζητήσεις να στο μεταφέρουμε :P

+ απολ όταν είσαι καψούρης παραληρείς

apol

μεταξυ μας θα σου πω  οτι αυτα  που ειναι για μεταφορα δε τα μεταφερετε με τιποτα...κι αυτο αστο λιγο και σπρωχτο με τροπο προς διασπαρτα δεν ειναι για πολλα πολλα..

Bijoux

Παράθεση από: "apol"μεταξυ μας θα σου πω  οτι αυτα  που ειναι για μεταφορα δε τα μεταφερετε με τιποτα...κι αυτο αστο λιγο και σπρωχτο με τροπο προς διασπαρτα δεν ειναι για πολλα πολλα..

απολ αρνιούμαι
το φόρουμ είναι βήμα έκφρασης

και σου χω και νέα για να σκάσεις ακόμα παραπάνω

apol

Bijoux

το ΚΚ είναι γεγονός στην μικρή μας κοινότητα

kuria

Παράθεση από: "apol"μεταξυ μας θα σου πω  οτι αυτα  που ειναι για μεταφορα δε τα μεταφερετε με τιποτα...κι αυτο αστο λιγο και σπρωχτο με τροπο προς διασπαρτα δεν ειναι για πολλα πολλα..

ναι να τα μαζεψουν τα αναθεματακια μας σιγα σιγα και να τα σπρωξουν στις ΚΑΚΙΕΣ...
αν και εδω που τα λεμε θεμε να αγιασουμε και δε μας αφηνουν...  :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

351 Επισκέπτες, 0 Χρήστες