Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 394
  • Total: 394

mhpws to chat dialu8hke??????

Ξεκίνησε από SurvivoR, Ιουνίου 21, 2006, 03:51:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

mhpws ftanei to telos tou chat???
dn benei kosmos teleutaia....mhpws prepei na to enusxisoume ligaki kai na benoume pio suxna..???? :(  :(

kuria

αν εισαι εσυ στο αβαταρ σου, τοτε αξιζει τον κοπο να μπουμε...     :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

SurvivoR

e ade tote se perimenw........ :)  :wink:

Anonymous

Μη ξεχνάς πως είναι καλοκαιράκι και οι περισσότεροι ( όσοι δεν δουλέυουν) προτιμούν παραλία. καφεδάκι-μπανάκι κλπ.
Από χειμώνα και πάλι κοντά σας...  ]

spellbound

Παράθεση από: "kuria"αν εισαι εσυ στο αβαταρ σου, τοτε αξιζει τον κοπο να μπουμε...     :lol:  :lol:  :lol:

Μαρω, ριξε σημα να μπω και εγω  ]

kuria

μπα... ανθρακες το πιτσιρικι σπελλ γυναικαρα μου...  με καλεσε στο τσατ και βρεθηκα με 5-6 αλλους αντρες και μαλιστα ο ενας με αποκαλουσε αφεντρα του...χαχαχαχα

spellbound

Πτου!

Κανονισε να με απατησεις παλι  ]

:bowdown:

barby

[size=24][/size]A ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΑΦΕΝΤΡΑ....ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

kuria

βρε γυναικαρα μου αφου ξερεις πως ολους τους αλλους τους εχω μονο για καμια σαρκικη ξεπετα...  ενω με σενα ειναι παντα ενα ατελειωτο ψυχοπνευματοσυναισθηματικοσαρκικο οργιο...

Enia

να, κάτι τέτοια λέγονται στο chat... και σιγά μη διαλυθεί! :P

barby

[size=24][/size]ΕΛΑ ΝΤΕ.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ

junkie

Παράθεση από: "SurvivoR"mhpws ftanei to telos tou chat???
dn benei kosmos teleutaia....mhpws prepei na to enusxisoume ligaki kai na benoume pio suxna..???? :(  :(
:roll:  :hah:  :roll:  :hah:  :roll:  :thumbdown:  :thumbdown:  :thumbdown:  :thumbdown:  :thumbdown:  :arguement:  :arguement:  :arguement:  :bath:  :bath:  :bath:  :bricks:  :bricks:  :bricks:  :bricks:  :bricks:  :bricks:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:

papi

Εχει πολυ κοσμο τα βραδακια :D  :bath:

HORHE

καλοκαιρακι ειναι  ...και εμεις που δεν λειπουμε..πηζουμε για χαρη αυτων που λειπουν...
οποτε λιγο τωρα ...πολυ τον χειμωνα...

SurvivoR

bre kuria agfou perimena posu hwra.....meta nare8hka kai efuga...ti an8rakes m les....ts ts

394 Επισκέπτες, 0 Χρήστες