Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 320
  • Total: 320

...τι κάνουμε...τώρα;

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 22, 2006, 01:02:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Α,εγώ έχω σχέση και τα πάμε μια χαρά. Αυτή η καημένη όμως,έχει μπλέξει. Τους αγαπάει και τους δύο βρε παιδιά.  :cry:  :cry:

heinrich

Eιρήνη ημίν κύριοι - ες.

H εν λόγω κυρία μπορεί να έχει και τους 2. Σκεφτήτε το λογικά. Aφήνει χώρο για μας τους ελεύθερους. 2 άντρες μειον να περιμένουν μια κυρία. Aρα 2 κυρίες ελεύθερες να περιμένουν εμάς.

Y.Γ. Nασια μην μασάς. Oσα γιαούρτια και να φας κερδισμένη θα βγεις. Mπορείς να τους βάλεις γλυκό κεράσι ή αγγούρι με σκορδάκι και να δροσιστείς κάργα μιλάμε.

kodikas

Παράθεση από: "Nasia9"Εγώ προτείνω να βρει έναν τρίτο. Συμφωνεί κανένας ή πάλι γιαούρτια θα μου πετάξετε;;;;  :lol:  :lol:  :lol:

ειναι ακριβα τα γιαουρτια, μην ανησυχεις,
 και γι αυτο αντι να τα πεταμε εκει που πρεπει,
τα τρωμε και παχαινουμε..

Nikos28

Ας διαλέξει έναν στην τύχη, με τη μέθοδο του α-μπε-μπα-μπλομ.

Έτσι κι αλλιώς, όποιον κι αν διαλέξει, κάποτε θα το μετανοιώσει που δε διάλεξε τον άλλον...

Μίά ή άλλη  :wink:

isabella

Παράθεση από: "Nasia9"Α,εγώ έχω σχέση και τα πάμε μια χαρά. Αυτή η καημένη όμως,έχει μπλέξει. Τους αγαπάει και τους δύο βρε παιδιά.  :cry:  :cry:

To να ισχυριζεται οτι αγαπαει και τους δυο μας οδηγει στα εξης συμπερασματα]

Nasia9

To να ισχυριζεται οτι αγαπαει και τους δυο μας οδηγει στα εξης συμπερασματα:

:arrow: Είναι διχασμενη προσωπικοτητα
 :arrow: Μηπως ειναι Διδυμος στο ζωδιο;
 :arrow: Μαλλον αγαπαει τον ευατο της περισσοτερο και η ταυτοχρονη υπαρξη δυο αντρων θρέφει εναν (λεω εγω τωρα) υπερμετρο εγωισμο
 :arrow: Δεν ξερει την σημασια της λεξης "αγαπη"
 :arrow: Εχει βολευτει και δε θελει να χαλασει αυτο το "χουχουλιασμα"
 :arrow: Ειναι μετενσαρκωση σειχη και τα θελει διπλά,τριπλα κλπ...

Οταν σκεφτω και αλλα θα σας πω..Τωρα ζεσταινομαι , και περα απ'αυτο σχολάω :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: [/color][/b][/quote]

Πολύ πιθανό να συμφωνούσα εάν επρόκειτο για κάποιο άλλο άτομο. Δεν είναι τέτοιος τύπος όμως. Την ξέρω..πολύ καλά..είμαστε πολλά χρόνια φίλες..και καταλαβαίνω ότι όντως τα πράγματα έχουν έτσι. Το βλέπω δηλαδή. Τους αγαπάει και τους δύο.Νοιάζεται και για τους δύο. Και παιδιά μη ξεχνάμε..ότι για να αγαπήσουμε,πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας στην άκρη..και να ''δοθούμε'' σε αυτόν που αγαπάμε. Να σκεφτόμαστε αυτόν,δηλαδή,και όχι μόνο τον εαυτούλη μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο,δε μπορώ να δεχτώ πως είναι έτσι όπως το λες.. ότι αγαπάει τον μόνο εαυτό της δηλαδή. Μου λέει και μου ξαναλέει ότι δεν θέλει να πληγώσει κάποιον από τους δύο. Αν αγαπούσε μόνο τον εαυτό της,δε θα υπέφερε με τέτοιες σκέψεις...και θα πλήγωνε εύκολα τον έναν,χωρίς να την ενδιαφέρει.Εγώ έτσι μπορώ να το δω πάντως. :roll:

heinrich

Oυσιαστικά κανένας  από τους  2 δεν την καλύπτει ολοκληρωτικά και γι αυτό δεν μπορεί να αποφασίσει. O κάθένας έχει το μερίδιό του στην ευτυχία της (?).
Eπίσης δεν δέχομαι το γεγονός πως κάποιος θυσιάζει την δικιά του ηρεμία για να μην πληγώσει κάποιον άλλον. Aκόμα και πραγματικά να το κάνει, δεν θα διαρκέσει πολύ. Για πόσο καιρό μπορεί κάποιος να βασανίζει τον ευατό του?

Aρα ξαναγυρνάμε στην αρχή που ειπα. Eνας 3ος, θα φανεί ξεκάρφωτα, θα της χαρίσει την πολυπόθητη ηρεμία και θα μαζέψει όλο το γλυκόοοοοοοοο
Tόσο απλό :D

Nasia9

Δεν είπα βρε να χάσει τη δική της ηρεμία. Αλλά και αυτό που λες τώρα,ακούγεται κάπως εγωιστικό. Δεν πρέπει πάντα να είμαστε cool και να τα γράφουμε όλα. Πρέπει κάποιες φορές να σκεφτόμαστε και τους άλλους. Το πιο καλό είναι η μεσότητα. Όσο για τον τρίτο..και εγώ έτσι νομίζω.... ή μήπως να διάλεγα εγώ τον έναν και να τον έχει και από κοντά;;;  :P  :P

Enia

Χμ... Ερώτηση κρίσεως...  :roll:

Ξέρει ο ένας για τον άλλο..? :roll:

και αν ναι, πως το έχουν πάρει...?

αν όχι, πως νομίζεις θα αντιδρούσαν αν το μάθαιναν...?

Nasia9

Ο δεύτερος υποψιάζεται απλά..πως η κοπέλα του,τρέφει συναισθήματα και για τον άλλον. Ο πρώτος (ο πρώην της,δηλαδή) λίγο πολύ,ξέρει τη σχέση της..με τον άλλον.  :cry:

chriastina

:arrow: ό,τι κάνουμε για τον εαυτό μας το κάνουμε....
άρα,δικαιολογίες τύπου "τους αγαπώ και δεν θέλω να πληγώσω
κανέναν απο τους δύο" είναι χαζές!
:arrow:  καλή μου Nasia9 (γιατί αυτό μου θυμίζει διαστημόπλοιο?
Απόλλων 13 κτλ.....),πού το είδες γραμμένο πως για να αγαπήσεις
πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου και να "δοθείς" σε αυτόν
που αγαπάς? ααααααχ! κάτι τέτοια επαναλαμβάνουν έτσι χωρίς καλά
καλά να ξέρουν τι λένε και μετά έχουν και την εντύπωση ότι
θυσιάστηκαν κι ότι αγάπησαν χωρίς όρια......γιατί τελικά:
"ό,τι κάνουμε για εμάς το κάνουμε"

Bijoux

σαν άτμα κάποτε είχα γράψει

Και συ τα δέχεσαι με απελπισία
αυτά τα πράγματα που δεν τα θέλεις.
Άλλα ζητεί η ψυχή σου, γι' άλλα κλαίει

Η καρδιά μου κλαίει, λυπάτε,πονά,λυπάται,χαίρεται

το μυαλό μου σκέφτεται

ο χρόνος δεν μου δίνει πίστωση

καταπιέζομαι

μπορώ να νιώθω ασφάλεια αλλά οχι και ευτυχία

έχεις έναν άντρα ακουμπισμένο στο κορμί σου
και έναν άλλον σφηνωμένο στην ψυχή σου

ο πρώτος έκαιγε το κορμί της
ο δεύτερος ζέστανε την ψυχή της

ο άντρας του κορμιού ή της ψυχής;

μπερδεμένη ανάμεσα σε δύο

το ζήσιμο σε κάνει σοφότερο
το ζήσιμο ανακινεί την ψυχή

το φυσιολογικό είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας
να ζήσει με τα θέλω της...

έτσι έκανε και η άτμα :wink:

Nasia9

Παράθεση από: "chriastina":arrow: ό,τι κάνουμε για τον εαυτό μας το κάνουμε....
άρα,δικαιολογίες τύπου "τους αγαπώ και δεν θέλω να πληγώσω
κανέναν απο τους δύο" είναι χαζές!
:arrow:  καλή μου Nasia9 (γιατί αυτό μου θυμίζει διαστημόπλοιο?
Απόλλων 13 κτλ.....),πού το είδες γραμμένο πως για να αγαπήσεις
πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου και να "δοθείς" σε αυτόν
που αγαπάς? ααααααχ! κάτι τέτοια επαναλαμβάνουν έτσι χωρίς καλά
καλά να ξέρουν τι λένε και μετά έχουν και την εντύπωση ότι
θυσιάστηκαν κι ότι αγάπησαν χωρίς όρια......γιατί τελικά:
"ό,τι κάνουμε για εμάς το κάνουμε"

Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι,τον τρόπο που το εννοώ. Σαφώς και δε πρέπει να δοθούμε έτσι όπως το εννοείς. Αυτό που εννοώ εγώ, είναι,ότι όταν αγαπάμε αληθινά ,το μόνο φως που φέγγει στην ψυχή μας,είναι το πρόσωπο αυτού που αγαπούμε. Νοιαζόμαστε για αυτόν,θέλουμε να είναι καλά,τον σκεφτόμαστε συνέχεια και έτσι δίνουμε..''την πρωτιά''..σε αυτόν και όχι σε εμάς και τα δικά μας καπρίτσια. Τουλάχιστον εγώ όταν αγαπώ έτσι..κάνω. Δίνομαι σε αυτόν που αγαπώ. Ψυχή και σώμα. Διαφορετικά αυτό που νιώθω είναι κάτι άλλο. Σίγουρα όμως,όχι αγάπη. Και αν δε μπορούν κάποιοι να το αντιληφθούν ή δε θέλουν να το αντιληφθούν με αυτά που ισχυρίζομαι,ας σκεφτούν πώς θα ήταν απέναντι στα παιδιά τους.. Εγώ νομίζω πως ετσι θα ήταν. Τουλάχιστον αυτοί που δεν είναι παρτάκιδες.  :wink:

Enia

Όπα...!!

ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας, ούτε καν ο άντρας σου, πόσο μάλλον ένας τυχαίος γκόμενος, δεν μπορεί να είναι πάνω από εσένα! Άλλο τα παιδιά σου... Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει η αγάπη για ένα άντρα ίσα κι όμοια με τη μητρική αγάπη.

(και σας έχω πει να μη μου ξυπνάτε τα μητρικά ένστικτα... εγώ πότε θα γίνω μάνα!?)

Ναι, δίνεσαι, αλλά στην τελική ότι κάνεις το κάνεις για να ικανοποιήσεις τις δικές σου επιθυμίες - κι ας μην το καταλαβαίνεις...

Nasia9

Εγώ νομίζω ότι εξαρτάται και από τον άνθρωπο. Ένας που δίνεται και ανοίγεται εύκολα στους γύρω του,το ίδιο κάνει παντού,για παράδειγμα. Τέλος πάντων. Εσύ πότε θα γίνεις μάνα;;;;;;  :lol:  :lol:  :lol:

320 Επισκέπτες, 0 Χρήστες