Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ...14+1 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

Ξεκίνησε από Foivi63, Ιουνίου 23, 2006, 08:19:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Παράθεση από: "kuria"και θα αντεξεις εσυ τοσο σεξ τρομαρα σου...

και ποιος σσου είπε πως την θέλω αποκλειστικά για σεξ? το μυαλό σας εκεί που θέλει πάει....
Πρώτα μαγειρική και ύστερα θα απολάυσουμε τις υπόλοιπες χάρες της

kuria

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "kuria"και θα αντεξεις εσυ τοσο σεξ τρομαρα σου...

και ποιος σσου είπε πως την θέλω αποκλειστικά για σεξ? το μυαλό σας εκεί που θέλει πάει....
Πρώτα μαγειρική και ύστερα θα απολάυσουμε τις υπόλοιπες χάρες της

αμ θα σου τη στειλω πακετο... δε μου γλιτωνεις...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

αστα αυτά.. προς το παρόν έχω ραντεβού με τον ρέμπελ γιατί είπε πως θα μου κάνει μια εξομολόγιση

kuria

σα να μου φαινεται πως εχω ρεμπελοδιωχτη και αδικα θα περιμενεις...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos28

Παράθεση από: "ventouza211"Kai ti ton thelw re paidia tetoion antra?  :wink: Afou mageireyw, ftiaxnw tis prizes, allazw tis lampes, akouw kai ton geitona na wryetai kathe fora pou exei podosfairo, douleia doksa to Theo exw, me ta filarakia mou kala pername, vlepw o,ti tainia goustarw kai genikws eimai mia xara giati na analwnomai me ashmantes leptomereies? Mono gia anaparagwgh kanoun pia oi kakomoirhdes...pou kai gi' ayto yparxei lysh.
Pros Theou arsenika mh to parete strava alla merikes apo mas de plhroun to paketo Vefa, Sklenarikova, Prigkipissa tou Monaco kai o,ti extra opote kala eimaste kai mones mas kai ama laxei tipota kalo vlepoume...   :wink:
Kalws sas vrhka!

Πόσο λίγο ξέρεις τους άντρες βρε Βεντούζα...

Το ''πακέτο'' που λες το ζητάνε (ίσως) κάτι ακριβοπληρωμένα ξόανα του Max ή του FHM, όχι οι απλοί άντρες της πιάτσας και του πεζοδρομίου.

Ξέρεις, πολλοί άντρες δε θεωρούν τις γυναίκες σκεύη αναπαραγωγής, ούτε και τους αρέσει να κοιμούνται αγκαλιά με λάμπες και πρίζες, βλέποντας όποια ταινία γουστάρουν...

Σου εύχομαι, ειλικρινά, να γνωρίσεις έναν τέτοιον άντρα, διότι αν φτάσεις στα 30 σου και έχεις τόσο αντιδραστικές απόψεις, θα είσαι ή για αναβολή ή για αναβολικά!

Καλώς ήρθες  :wink:

Ventouza

Παράθεση από: "Nikos28"Πόσο λίγο ξέρεις τους άντρες βρε Βεντούζα...

Το ''πακέτο'' που λες το ζητάνε (ίσως) κάτι ακριβοπληρωμένα ξόανα του Max ή του FHM, όχι οι απλοί άντρες της πιάτσας και του πεζοδρομίου.

Ξέρεις, πολλοί άντρες δε θεωρούν τις γυναίκες σκεύη αναπαραγωγής, ούτε και τους αρέσει να κοιμούνται αγκαλιά με λάμπες και πρίζες, βλέποντας όποια ταινία γουστάρουν...

Σου εύχομαι, ειλικρινά, να γνωρίσεις έναν τέτοιον άντρα, διότι αν φτάσεις στα 30 σου και έχεις τόσο αντιδραστικές απόψεις, θα είσαι ή για αναβολή ή για αναβολικά!

Καλώς ήρθες  :wink:

OK isws yperevala ligaki (Ta eixa parei me to amore vlepeis :evil: )alla gia pes mou esy san empeiro arseniko ti zhtane oi aploi antres ths piatsas kai tou pezodromiou? Giati kati apo Vefa kai Sklenarikova mh mou peis oti tha sas xalage.... :P
Kalws sas ksanamatabrhka  :wink:

Nikos28

Οι απλοί άντρες του πεζοδρομίου και της πιάτσας (ή της ''διπλανής πόρτας'', αν προτιμάς) ζητάνε μια γυναίκα που θα τους βλέπει σαν πρόσωπο - σα Νίκο, Κώστα, Τάκη κλπ κλπ... Όχι μόνο σα σοφέρ, ούτε σαν ταμειακή μηχανή ή σα δότη σπέρματος, ίσα για να ικανοποιήσουν τις ανασφάλειες και το μητρικό τους ένστικτο.

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Όταν λέω ''πρόσωπο'' εννοώ όλες εκείνες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον να είναι αυτός που είναι και να διαφέρει απο αυτό που είναι κάποιος άλλος.

Τώρα όσο για τις Βέφες και τις Σκλεναρίκοβες, θα σου πω το εξής: Αν μια γυναίκα (όσο καλλονή και να είναι) δε δείξει αφοσίωση και αποκλειστικότητα σ' έναν άντρα, θα είναι πάντα αναλώσιμη.

Θα ζει συνεχώς σε ένα επισφαλές παρόν γεμάτο ένταση και προσδοκία, όχι σε ένα βέβαιο μέλλον με ασφάλεια και γαλήνη.

Διότι η πληθώρα εναλλακτικών επιλογών είναι ευλογία γι' αυτόν/ήν που ξέρει τι ζητάει απ' τη ζωή, και κατάρα γι' αυτόν/ήν που δεν ξέρει.

Και πάλι καλώς ήρθες

Ventouza

Παράθεση από: "Nikos28"Οι απλοί άντρες του πεζοδρομίου και της πιάτσας (ή της ''διπλανής πόρτας'', αν προτιμάς) ζητάνε μια γυναίκα που θα τους βλέπει σαν πρόσωπο - σα Νίκο, Κώστα, Τάκη κλπ κλπ... Όχι μόνο σα σοφέρ, ούτε σαν ταμειακή μηχανή ή σα δότη σπέρματος, ίσα για να ικανοποιήσουν τις ανασφάλειες και το μητρικό τους ένστικτο.

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Όταν λέω ''πρόσωπο'' εννοώ όλες εκείνες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον να είναι αυτός που είναι και να διαφέρει απο αυτό που είναι κάποιος άλλος.

Τώρα όσο για τις Βέφες και τις Σκλεναρίκοβες, θα σου πω το εξής: Αν μια γυναίκα (όσο καλλονή και να είναι) δε δείξει αφοσίωση και αποκλειστικότητα σ' έναν άντρα, θα είναι πάντα αναλώσιμη.

Θα ζει συνεχώς σε ένα επισφαλές παρόν γεμάτο ένταση και προσδοκία, όχι σε ένα βέβαιο μέλλον με ασφάλεια και γαλήνη.

Διότι η πληθώρα εναλλακτικών επιλογών είναι ευλογία γι' αυτόν/ήν που ξέρει τι ζητάει απ' τη ζωή, και κατάρα γι' αυτόν/ήν που δεν ξέρει.

Kala bre agori mou, polu sovara to phres! :D
Emeis oi dyo na deis pou symfwnoume .... :wink:
Apla tygxanei na vriskw kati "ακριβοπληρωμένα ξόανα του Max ή του FHM" poly syxna twra teleutaia kai na vriskw tous antres ths diplanhs portas ws eidos pros eksafanish. Sth telikh kai egw koritsi ths diplanhs portas eimai.....(pou ektos olwn twn parapanw kserw kai na odhgw kai exw kai th dikh mou "tameiakh mhxanh") kai zhtaw akrivws oti kai aytoi. Na me vlepoun ws proswpo. Kai oxi san Vefa/sklenarikova/aderfh/mana/filippineza pou kalyptei tis dikes tous anasfaleies kai to oidipodeio symplegma tous. Opote .....fainetai pws kai ta dyo fyla pernane krish apo thn elleipsh"atomwn ths diplanhs portas".
Na eisai kala  :wink:

Nikos28

Βρε Βεντούζα, έχω μια απορία: Αφού, όπως, λες, έχεις αμόρε, τι σε απασχολεί αν αφθονούν τα ακριβοπληρωμένα ξόανα που λέγαμε;

Τι σημασία έχει;  :?:

black_velvet

Νίκο... με εκπλήσσεις!

Επειδή κάποιος μπορεί να έχει βρει το έτερόν του ήμισυ, θα πρέπει να αδιαφορεί για το τι συμβαίνει γύρω του; Για τους συνανθρώπους του;;;

Δε νομίζω πως, εσύ ειδικά, πιστεύεις κάτι τέτοιο!!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

1) Και τι θα γίνει δηλαδή που θέλω να δω κι εγώ τον αγώνα;;;!!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Ventouza

Παράθεση από: "black_velvet"
Νίκο... με εκπλήσσεις!

Επειδή κάποιος μπορεί να έχει βρει το έτερόν του ήμισυ, θα πρέπει να αδιαφορεί για το τι συμβαίνει γύρω του; Για τους συνανθρώπους του;;;

Δε νομίζω πως, εσύ ειδικά, πιστεύεις κάτι τέτοιο!!!!

:D  :wink:

Enia

Μη μου τον αποπαίρνεται βρε... Είχε μεγάλο βάθος η ερώτηση...  :wink:

Ventouza

Enia

χαχαχαχαχαχαχαχα  :lol:

πες μου! είπαμε να μην τα κρατάμε μέσα μας!  :P  :wink:

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες