Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 602
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 469
  • Total: 470
  • Leon

Προσοχή προσοχή.. κυκλοφορεί ζέστη ασύστολη..

Ξεκίνησε από kodikas, Ιουνίου 23, 2006, 10:17:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Ως γνήσιο παιδί του καλοκαιριού δε θα μπορούσα να λείψω από ένα τέτοιο γεγονός. Οπότε κι εγώ μέσα. Οτιδήποτε χρειαστείτε εσείς της οργάνωσης στη διάθεσή σας...

junkie

Παράθεση από: "Nikos28"Όχι οτι θέλω να παινέψω το σπίτι μου, μην τυχόν πέσει και με πλακώσει... αλλά η επιλογή των Βοτσαλακίων για beach party είναι φοβερή!

Αν μπορέσω κι έρθω, αναλαμβάνω ξενάγηση (για όσους/ες δεν ξέρουν) στη σπηλιά του Παρασκευά, που είναι εκεί δίπλα...  :wink:

Ωραία η τοποθεσία που διαλέξατε....Και Νίκο ξέρουμε την σπηλιά του Παρασκευά...
 ]

ASSOS

Πιστεύω να καταφέρω να έρθω

heinrich

να το επαναλαβουμε και εδώ:

O kodikas θα έχει την τιμή να καταβρέξει με το κουβαδάκι τις παρευρισκόμενες ωστε οι υπόλοιποι να κρίνουμε ποια θα βγει
MISS WET T-SHIRT

isabella

Παράθεση από: "heinrich"να το επαναλαβουμε και εδώ:

O kodikas θα έχει την τιμή να καταβρέξει με το κουβαδάκι τις παρευρισκόμενες ωστε οι υπόλοιποι να κρίνουμε ποια θα βγει
MISS WET T-SHIRT

Να το επαναλαβω και εδω ]

heinrich

τελικά θα είναι μια πολύ kinky βραδια

isabella

Παράθεση από: "heinrich"τελικά θα είναι μια πολύ kinky βραδια

:moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:

pingo

Ζουλεύω τρελά...
Κάντε και για μένα μία βουτιά παρακαλώ... :lol:  :lol:  :lol:

See_Me

Ένεκα του ότι έχω πρόβλημα με το πόδι (κάποιοι με γλωσσόφαγε που καλοπερνούσα Σαντορίνη), δε νομίζω ότι μπορώ να έρθω. Οπότε καλά να περάσετε ]

heinrich

Παράθεση από: "See_Me"Ένεκα του ότι έχω πρόβλημα με το πόδι (κάποιοι με γλωσσόφαγε που καλοπερνούσα Σαντορίνη), δε νομίζω ότι μπορώ να έρθω. Οπότε καλά να περάσετε ]

αυτή η σαντορίνη με το ακτινολογικό της που έχει πάντα πελατεία

isabella

...κοιτα να δεις τι κανει μια σφεντονα...

See_Me

Παράθεση από: "heinrich"αυτή η σαντορίνη με το ακτινολογικό της που έχει πάντα πελατεία

Να ναι καλά και οι γιατροί που έχει εκεί κάτω, γιατί με πρόσεξαν πολύ...(εννοείται ότι 2 στους 10 ανθρώπους που επισκέπτονται το νησί, επισκέπτονται & το κέντρο υγείας ]

heinrich

Παράθεση από: "See_Me"
Παράθεση από: "heinrich"αυτή η σαντορίνη με το ακτινολογικό της που έχει πάντα πελατεία

Να ναι καλά και οι γιατροί που έχει εκεί κάτω, γιατί με πρόσεξαν πολύ...(εννοείται ότι 2 στους 10 ανθρώπους που επισκέπτονται το νησί, επισκέπτονται & το κέντρο υγείας ]

περαστικά και του χρόνου με σπορτεξ στα καλντεριμια

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"περαστικά και του χρόνου με σπορτεξ στα καλντεριμια

δεν πας καλα..

υπαρχουν και ψηλοτακουνα σπορτεξ;;

kodikas

(Τάχα έχουμε οργανωτική επιτροπή, εμένα χώσανε στο γράψιμο γαμώτο.. )

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα βότσαλα της συγκεκριμένης παραλίας έχουν τσακωθεί με τα ψηλοτάκουνα..
Γι αυτό μην τα φορέσετε, να τα κρατάτε στο χέρι..

Επίσης, για να μην χαλάμε την παρέα με τα σουρτα φερτα στο μπαράκι, φέρτε μαζί σας ότι θέλετε να πιείτε, να φάτε, να χορέψετε.
Προσοχή.. τα λαπτοτ δεν π;iνονται και δεν χορεύονται..

Κάποιος μου είπε ότι κάπου εκεί κοντά έχει και θάλασσα.. και κάποιος άλλος προβοκάτορας ότι στη θάλασσα κάνουν μπάνιο με μαγιό..
αν και ελεγχόμενη αυτή η πληροφορία, όποιος έχει διάθεση για περιπέτειες, ας φέρει μαζί του τα απαραίτητα αξεσουαρ..
Ξανά προσοχή.. τα ταγκά είναι αυτά που πάνε ασορτί με τα συγκεκριμένα βότσαλα.

Ψυγειάκι θα υπάρχει στην περιοχή αλλά θα είναι γεμάτο παγακια οπότε μην έχετε μαζί σας σουφλέ, πίτες, παστίτσια..
Μιας και τα βότσαλα ειναι σε πρόγραμμα προστασίας, και εκτός αυτού χαλάνε και τη γεύση του ποτού,
κανά πατατοτσίπς, τυροπιτάκι,αστακός στα κάρβουνα κι οτι είναι σε σακουλίτσα θα τιμηθεί δεόντως.  

Κουβάδες , λάστιχα και τα ρέστα θα τα φέρει ο χαιντριχ..
  Επειδή όμως έπαθε μια ψιλοβραχνάδα (προπονήθηκε στο μπουγέλο) και θα μας    πάρει τα αυτιά άμα τραγουδήσει,
φέρτε και Κανά σιντι μαζί σας..

Κι επειδή υποψιάζομαι οτι και σεις δεν αντέχετε το ξύλο, φέρτε μόνο τα μουσικά σας σιντι
κι όχι αυτά με τα υπέροχα αισθησιακά στριπτίζ..
και μην ξεχνάτε, θα είναι κι ο χαιντριχ εκεί, οπότε θα τα αναπληρώσει μια χαρά.

469 Επισκέπτες, 1 Χρήστης