Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 221
  • Total: 221

METAL COMMUNITY!!HAIL!

Ξεκίνησε από Shadowlord, Ιουνίου 26, 2006, 02:18:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Αυτη ενοτητα ελειπε μου φαινεται!!
Εδω θα αναλυονται θεματα metal και hard rock μουσικης αποκλειστικα..Θεματα συζητησης θα ειναι νεες συναυλιες,κυκλοφοριες,αλλαγες στο line-up των συγκροτηματων κτλ..
Οποτε οι Μακροπουλικοι και οι λοιποι σκυλαδες του Forum μακρια!!!
Τhis is the metal zone!!Hail!
Metal rules!!
 :git:

Shadowlord

Kαι ξεκιναω με το Rockwave..
Δυστυχως φετος η metal day ειναι μονο μια..
Τα συγκροτηματα που θα εμφανιστουν στις 12/7/2006 στο Terra Vibe στη Μαλακασα ειναι:
Twisted Sister(headliners)
W.A.S.P.
Celtic Frost
Crimson Glory και
Moonspell.
To εισιτηριο εχει 39 euro.

purple

kap

μπορεί να είναι μια μέρα αλλα αξίζει.

Shadowlord

Συμφωνω!Εβγαλα ηδη εισιτηριο!!Παντως ας μη σχολιασω την οργανωση τους...Τελευταια στιγμη εκλεισαν τα ονοματα..Κ ενω οι Sister ειχαν ερθει περσι και οι W.A.S.P. προπερσι..Δε με χαλαει βεβαια να ξαναδω Sister (περσι ηταν απολαυση..)αλλα φερτε ρε παιδια και κανενα καινουριο ονομα..Τοσες περιοδειες κανουν μεγαλα συγκροτηματα στην Ευρωπη κανενα δεν μπορεσαν να κλεισουν οι φωστηρες οι δικοι μας..??Τεσπα..

Proud to be a S.M.F!

SoFiA24

Ίσως να το ξέρετε ήδη αλλά οι Iron Maiden βγάζουν νέο CD τον Σεπτέμβριο με τίτλο "A Matter Of Life And Death " (Sanctuary Records).

Andreas

Συγχαρητηρια!Αντε να μαζευτουμε αρκετοι εδω-μην με απογοητευσετε brothers!  :wink:
Οσο αφορα τα σχολια σας:
Rockwave:ισως να φταιει η πληθωρα καλων ονοματων που ηρθαν τα τελευταια χρονια και να'χω κακομαθει,αλλα πραγματικα απογοητευτηκα..Μονο μια μερα με ξαναζεσταμενο φαγητο;!Σιγουρα σαν ονοματα ξεχωριστα λενε ολοι τους αλλα σαν συνθεση 'φεστιβαλ' το κοβω για αποτυχια.Κ λεω 'φεστιβαλ' γιατι σε συγκριση με τα πολυημερα Φεστιβαλ που γινονται στην Ευρωπη κ το ονοματα που συμμετεχουν εκει περισσοτερο θυμιζει συνοικιακη συναυλια..Πως το'παθαν κ εφεραν τους Guns 'n' Roses τελευταια στιγμη απορω!Μακαρι να τυχουν κ αλλες τετοιες εκπληξεις..
Maiden:Ηξερα οτι εβγαζαν συντομα cd αλλα δεν ηξερα τον τιτλο.Ελπιζω να ειναι ανταξιο του ονοματος τους.

ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ:
Ποια νεα συγκροτηματα εχετε ξεχωρισει;

Shadowlord

Aντρεα στα του Rockwave  με καλυψες απολυτα..Πικρα..Αλλα θα παω!

Απο καινουρια συγκροτηματα..Δυστυχως φοβαμαι οτι δε θα πρωτοτυπησω..S.O.A.D,Slipknot αλλα χωρις να με ενθουσιαζουν..Προτιμω τα παλιοτερα σχηματα αλλα νομιζω οτι γενικα υπαρχει μια στασιμοτητα..Οταν λεμε καινουρια συγκροτηματα εννοουμε καμια 5ετια ετσι..?

Andreas

Επειδη εδω στο Ελλαντα ειμαστε λιγω αργοι μετρα δεκαετία!  :)
Για να καταλαβεις τι αννοω:Πιστευω οτι οι Nevermore εχουν πολλα ακομα να προσφερουν,οπως και οι Pain of Salvation,Evergrey,Dillinger Escape Plan(Τρελλοι αλλα ΘΕΟΙ) και στο αγαπημενο μου Power ελπιζω κυριως στους Kamelot.K στη φαση του metalcore υπαρχουν καποια καλα ονοματα αλλα στο συνολο πιο πολλα εφε παρα ουσια..

Shadowlord

Απο Νevermore το Dead Heart in a Dead World..Αψογος δισκος..Κamelot το Εpica ηταν πολυ καλο οπως και το Black Halo..Στον χωρο του Power φετος ειχε καποιες καλες κυκλοφοριες..Gamma Ray(Hansen ΘΕΟΣ) Stratovarius(αν και γενικα δεν τρελαινομαι..)

Ειδικη αναφορα σε 2 συγκροτηματα..Tα ξεχασα πριν..

Masterplan..Ειδικα το ντεπουτο ηταν παρα πολυ καλο..

και...

ΕDGUY...O Sammet πιστευω οτι ειναι η μεγαλη ελπιδα οσον αφορα το χωρο του Power..To τελευταιο τους(Rocket Ride)πολυ καλο αλλα το Hellfire Club ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη ο,τι καλυτερο εβγαλε το power μετα το Land of the free(Hansen ΘΕΟΣ)Οποιος δεν το εχει ακουσει πρεπει να το τσεκαρει σιγουρα..

Αρα απαντωντας στο προηγουμενο ερωτημα φιλε μου Αντρεα συγκαταλεγω τους Edguy στα νεα συγκροτηματα που εχω ξεχωρισει..Η δε συναυλια τους το 2003 στο Gagarin ηταν απολαυση!!!.....και μαθημα για το πως πρεπει να ειναι ενα συγκροτημα στη σκηνη(για power μιλαμε παντα)

Αυτα..

Andreas

Συμφωνω για τους Edguy με την διαφορα οτι προτιμω λιγο το τελευταιο.

Σε power,αν κ πολυ μελωδικο, γουσταρω πολυ τους Sonata Arctica.

Ο λογος που ανεφερα τους Kamelot και προτιμω το Rocket Ride των Εdguy εχει να κανει κυριως με την μουσικη κατευθυνση.Καλοι συνθετες ειναι σιγουρα,οπως κ αλλοι αλλωστε,ομως θεωρω οτι με αυτα τα cd ανανεωσαν κ προσφεραν πολλα μοντερνα στοιχεια στη μουσικη τους χωρις να ξεφυγουν απ'τις ριζες τους.Κ,κακα τα ψεματα,ειδικα το power metal χρειαζεται λιγη ανανεωση..

purple

Παράθεση από: "Andreas"Επειδη εδω στο Ελλαντα ειμαστε λιγω αργοι μετρα δεκαετία!  :)
Για να καταλαβεις τι αννοω:Πιστευω οτι οι Nevermore εχουν πολλα ακομα να προσφερουν,οπως και οι Pain of Salvation,Evergrey,Dillinger Escape Plan(Τρελλοι αλλα ΘΕΟΙ) και στο αγαπημενο μου Power ελπιζω κυριως στους Kamelot.K στη φαση του metalcore υπαρχουν καποια καλα ονοματα αλλα στο συνολο πιο πολλα εφε παρα ουσια..

exw dei 2 fores pain of salvation live.Kai tis dyo fores epatha plaka.Parepiptontos teli 2006 arxes 2007 bgainei to neo toys album me titlo ''scarsick'' pou problepetai na einai poly bary kai skoteino.

Shadowlord

Purple ακομα δεν εχω ακουσει το "Βe".... :(
Aντρεα θα συμφωνησω οτι χρειαζεται ανανεωση..Kαι οντως το Rocket Ride ειχε πιο "ψαγμενες" συνθεσεις και ηθελε αρκετες ακροασεις..Απλα το Hellfire... ηταν πιο Heavy..Πιο πωρωτικο...

Andreas

Shadowlord δεν διαφωνω καθολου οτι το hellfire club ηταν πιο πωρωτικο κ heavy!!
Κ το ΒΕ πρεπει να το ακουσεις!Το λιγοτερο που μπορω να πω γι'αυτο ειναι οτι ειναι αριστουργημα!
Συμφωνω με τον purple οτι ειναι φοβεροι live κ ανυπομονω για τον νεο δισκο,αν κ θα ξαφνιαστω πολυ αν ειναι βαρυ..

Shadowlord

Πρεπει γαμωτο..Αλλα γενικα δεν ειμαι και τοσο του progressive..Prog δεν ειναι οι Pain..??Τεσπα..Πρεπει παντως..
Και σχετικα με τα νεα συγκροτηματα..Θεωρω υπερεκτιμημενους τους
Mastodon..Aκου νεοι Metallica...(και ειμαι με Maiden-ικος..)

221 Επισκέπτες, 0 Χρήστες