Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 573
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 502
  • Total: 502

διάσπαση από το ''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33'' Ποδοσφαιροποιημένοι

Ξεκίνησε από Panagiotis, Ιουνίου 19, 2006, 06:08:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

δε σχολιαζω καθοτι ειμαι υπερανω...
απλα οσο ζω θα τραγουδω...

[size=24]ομαδα ομαδαρα μουυυυυυυυ μεγαλη μου αγαπηηηηηηηηη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μουυυυυυυυ[/size]      
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Παράθεση από: "Foivi63"Τα παιδία παίζειν......
Και αφού δεν μπορούν να παίξουν μαζί μας, παίζουν με τα κουβαδάκια τους.

Και σας είχα και τους δυο πολύ ψηλά .......πα πα  πα πα

Αντρες σου λένε μετά.......

Τα παιδία ΠΑΙΖΕΙ!!!! Ατιική σύνταξη....

Και σε είχα ακόμη πιο ψηλά! Α πα πα πα πα πα πα ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

-Σ'αγαπώ, σ'αγαπώ.
-Που με βάζεις?
-Σε ένα πύργο ψηλό να διατάζεις.
-Κι άμα πέσω από εκεί, βασιλιά μου?
-Θα βρεθείς μέσα στην αγκαλιά μου.

kodikas

Παράθεση από: "Foivi63"Αντρες σου λένε μετά.......

να μου το θυμηθείς..
θα έχουν φωλιά κάπου δω κοντά αυτοί..  :shock:

Panagiotis

Παράθεση από: "Jezebell"Καλε Πανε μαςςςςς αυτο δεν ειναι quote ειναι η Οδυσσεια!!
Ημαρτονννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν
Επισης Φοιβη (αγορι μου :P )συμφωνω παντα ενας αντρας και μαλιστα κληρικος-βαζελος-με γυαλια-στα 30φυγε κανει την ζημια
Ντροπη μονο αυτο εχω να πω

Και παρακαλω να συνεχισουμε με τις αποκαλυψεις διοτι θα τελειωσουν τα pop corn
exeis dikaio jezwbell ayto to quote htan ola ta leyta....mono h odysseia;bale kai to allo omhriko epos na eisai mesa....kalo apogeyma.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"-Σ'αγαπώ, σ'αγαπώ.
-Που με βάζεις?
-Σε ένα πύργο ψηλό να διατάζεις.
-Κι άμα πέσω από εκεί, βασιλιά μου?
-Θα βρεθείς μέσα στην αγκαλιά μου.
enhmerwsh pros oloys toys endiaferomenoys.``mhn perimenete na xareite thn agkalia ths enias an den hsthe prohgoymenws toylaxiston estemenoi....``kalo apogeyma.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Foivi63"Τα παιδία παίζειν......
Και αφού δεν μπορούν να παίξουν μαζί μας, παίζουν με τα κουβαδάκια τους.

Και σας είχα και τους δυο πολύ ψηλά .......πα πα  πα πα

Αντρες σου λένε μετά.......

Τα παιδία ΠΑΙΖΕΙ!!!! Ατιική σύνταξη....

Και σε είχα ακόμη πιο ψηλά! Α πα πα πα πα πα πα ]
boyno ta dikha soy black velvet.eytyxws poy toys ta les kai ligo kai swzeis thn katastash...kalo apogeyma.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "kuria"δε σχολιαζω καθοτι ειμαι υπερανω...
απλα οσο ζω θα τραγουδω...

[size=24]ομαδα ομαδαρα μουυυυυυυυ μεγαλη μου αγαπηηηηηηηηη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μουυυυυυυυ[/size]      
ap ta omorfotera tragoydia poy exoyn bgei ta teleytaia xronia.kai bre paidi moy einai kai diaxroniko tragoydi.filakia maraki moy kalo apogeyma koykla moy.   panos

Shadowlord

Και εσυ τεκνον Παναγιωτη..???Κριμα..!Και σε ειχα σε υποληψη..!! :wink:

Ελα μωρη Παναθαααααααααααααααα!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "Shadowlord"Και εσυ τεκνον Παναγιωτη..???Κριμα..!Και σε ειχα σε υποληψη..!! :wink:

Εγώ θα έλεγα να αφήσεις  την Πανάθα και να αρχίσεις τις αποκαλύψεις.. ]

Panagiotis

Παράθεση από: "Shadowlord"Και εσυ τεκνον Παναγιωτη..???Κριμα..!Και σε ειχα σε υποληψη..!! :wink:

shad prepei opwsdhpote na se balw ston isio dromo....ligo arga bebaia alla pote mhn les pote .....

Foivi63

Να δω εσένα Πανουλη μου ποια θα σε βάλει στον ίσιο δρόμο? εεεεεεε ποια θα είναι αυτή η τυχερή????

See_Me

Βασικά τα μεγάλα quote σας κάναν το μπάχαλο μεγαλύτερο...που'ναι χωμένοι οι συντονιστές όταν τους θέλεις ]

[size=24]ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ
 ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΕΓΩ  Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ
 ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΔΕ ΘΥΜΩΝΩ
 ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ
[/size]
:lol:  :lol:  :lol: (δεν κάνει ρίμμα, μα πιάσατε το νόημα) :wink:

Jezebell

Αν δεν σταματησετε τα ποδοσφαιρικα θα αρχισω τις αποκαλυψεις και πρωην νυν και μελλοντες θα μπερδευτειτε
Αααααααα μα πια ουτε ενα κουτσομπολιο με την ησυχια μας να μην κανουμε

Pappas10

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Νάξια Αριάδνη"
Παράθεση από: "Pappas10"Έχω αγαπήσει, καψουρευτεί, γοητευθεί και διεγερθεί μέσα στο α33 όμως.Με εκτίμηση Παππάς10

Πες μας, ποια έχεις αγαπήσει ]

Η Μυθολογία και οι γνώστες της με με γοητεύουν και με διεγείρουν πολύ... και σίγουρα αγαπώ τόσο την μυθολογία όσο και τους / τις γνώστες της. Αλλά δεν ξέρω αν θα τους καψουρευτώ κι όλας.

Όσο για τους ρουφιάνους... δεν είμαι οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι. Οπότε δεν ανήκω στη συνομοταξία.  :P  :P  :P
profanws ennoeis thn larisa mixalh e;symfwnw file oti ekei kai an yparxoyn royfianoi.ksekina apo ton pagko kai synexise...kalo apogeyma.   panos

Η Λάρισα έχει άλογο... και μάλιστα βυσινί που πλησιάζει στο κόκκινο της ομάδας ρουφιάνων με σήμα το κεφάλι. Στη συγκεκριμένη ομάδα μπορείς να πας ανάποδα... ξεκινάς από τα επίσημα και συνεχίζεις...

Καληνύχτα...

Με εκτίμηση

Παππάς10
apo kekthmenh taxytyta egrapsa lathos omada .[xwris bebaia na shmainei kai oti ekana lathos msxetika me thn royfiania.allwtse  o ``giwrgos`` einai gnwstos gia ta aisthimata toy...perimenw pote tha stamathseis na epimeneis sthn panathinaikofrosynh soy.einai lathos soy na anaferesai mono sta kakws keimena twn allwn omadwn.einai kairos na parete kai eseis ``kornedes``mixalh kai na trabhksete ta aytia olwn ekeinwn poy sas paramythiazoyn me dhthen adikies kai dvd ths plakas.eisai tritos file kai ayto den exei na kanei oyte me ton kokkalh oyte me ton olympiako.soy milaw san gnhsios gayros poy den goystara tis teleytaies agwnistikes na blepw anti gia ton pragmatiko moy  antipalo  [panathinaiko] na brisketai sthn deyterh thesh to aekaki....zhtw sygnwmh apo toys filoys ths aek alla o orismos ``aekaki``exei dothei apo toys idioys....kalo apogeyma...panos

Κατ' αρχάς τα "γνωστά" περί των αισθημάτων του Γιώργου μάλλον μέρος της εν γένει μυθοπλασίας των συγκεκριμένων κέντρων παραπληροφόρησης αποτελούν. Δεν έχω σκοπό να μπω σε τέτοιου είδους συζήτηση γιατί δεν είναι αυτός ο χώρος και ο χρόνος. Διαφωνώ κάθετα μαζί σου, θεωρώ την συγκεκριμένη ομάδα με σήμα το κεφάλι όνειδος του Ελληνικού αθλητισμού και αρρωγό της πλέον αρρωστημένης και κατάπτυστης οπαδικής νοοτροπίας.

Σε τελική ανάλυση, ό,τι και να μου πεις, δεν θυμάμαι ποτέ κανένα Ελληνικό αθλητικό σωματείο να έχει αναγορεύσει σε πρότυπο οπαδικής ή (εδώ γελάμε) "φίλαθλης" υποστήριξης της ομάδας ανθρώπους αλά Τσουκαλά και Μπαρμπή.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση. Για εμένα είναι πάντα ένα αστείο... όσο αστεία είναι και η προσπάθεια των περισσότερων οπαδών του ερυθρόλευκου αθλητικού εμετού να μετονομάσουν το "τσουβάλιασμα" σε "αντικειμενικότητα" και "σωστό καταμερισμό". Προφανώς ο Αγιάννης ήταν εγκληματίας κι ο Ιαβέρης αντικειμενικός.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
hthela na mhn antiparatethw mazi soy alla me osa grafeis den mporw na to kanw.1]otan milaga gia giwrgo den anaferomoyn ston ``titlois`` proedro soy alla ston giwrgo dwnh o opoios thn teleytaia agwnistikh ekjane oti mporoyse o antrrwpos alla den eftane...2]pote den yphrksa yposthrikths kanenos tsoykala kai kanenos mparmph.antitheta tha elega oti apofeygw systhmatika na blepw thn ekpomph toys..3]ayth h kataptysth omada file mixalh den ksekinhse apo ton tsoykala kai ton mparmph alla apo toys andrianopoylaioys kai toys mpemphdes poy esy fysika epeidh exeis kathe logo na yperhfaneyesai gia ta gnhsia athlhtika soy pisteyw agnoeis proklhtika.4]ayth h kataptysth erythroleykh koinwnia file eixe kapote otan ekanes ekeinh thn ......poreia pros to goyempley eixe ypswsei ena panw kai egrafe``panathinaike oi filathloi toy olympiakoy mazi soy``[kati poy esy pote den exeis kanei  sthn isxnotath eyrwpaikh poreia toy olympiakoy]5]otan kapote h yperoxh omada soy htan etoimh na pesei sthn bhta ethnikh kathgoria h pshfos toy kataptystoy ``andrianopoyloy`` se eswse kai paremeines.synopsizontas mixalh soy lew oti epikentrwnesai se atoma kai oxi synolo kai ayto einai egklhma.o olympiakos ton teleytaio kairo exei deiksei oti mporei na yperhfaneyetai gia polla pragmata poy den tha hthela na soy ta analysw mia kai ta ksereis....[kai mhn arxiseis pali gia diaithsies kai tetoies xazomares giati pleon ola ayta einai gia na paramythiazeste oloi eseis oi bazeloi kai na mhn apaiteitai thn rizikh allagh sthn omada sas.]katalabe to file moy oti me ton darla  kai ton  leontioy den mporeis na antiparatetheis ston  ribalnto kai ton tziobani opws kai gw kapote den mporoysa na antiparatethw se sena me sketo ton paxatoyridh ton amanatidh kai ton poyrsanidh.ase loipon toys tsoykalades kai toys mparmphdes kai asxoleisoy me to kalo ths omadas soy poy sigoyra den pairnaei mesa apo oloys aytoys.....panta filika.   panos

Αντί για απάντηση, έχω άλλωστε απαντήσει σε άλλο θέμα και σε άλλη ενότητα στις περισσότερες εστιάσεις σου, η γνωστή δήλωση του Ανδριανόπουλου "Όνειρο μας είναι να κάνουμε μία ομάδα σαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ".

Τόσα χρόνια πέρασαν κι ακόμα απραγματοποίητο το όνειρο του πραγματικά μεγάλου αν8ρώπου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Επίσης φιλικά (όπως πάντα)

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

502 Επισκέπτες, 0 Χρήστες