Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 527
  • Total: 527

Το ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο.......

Ξεκίνησε από Foivi63, Ιουνίου 30, 2006, 08:09:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Το ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο μωρό μου είσαι εσυ.....[/size]

heinrich

το ξέρω αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα

seatakias

isabella

ΛΕ-ΠΑ  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

saliara

ΟΥΑΟΥ!!!Ένα ολόκληρο θέμα μόνο για μένα...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ foivi!!Να και κάποιος που κατάλαβε την αξία μου...χιχιχιχιχι  :P  :P  :P  :P

Nikos28

Παράθεση από: "saliara"ΟΥΑΟΥ!!!Ένα ολόκληρο θέμα μόνο για μένα...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ foivi!!Να και κάποιος που κατάλαβε την αξία μου...χιχιχιχιχι  :P  :P  :P  :P

Μόνο ένα;

Για σένα έχει βάλει η Φοίβη όλα αυτά τα ''μωρουδιακά'' θέματα;

Ε, λοιπόν, σε ανακηρύσσω Star Internet Hellas!  :P  :twisted:

Foivi63

Νικάκο μοιράζεις και τίτλους τώρα;

saliara

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nasia9

Φτάνει η πλάκα. Κατέφθασε το ομορφότερο,το τελειότεροι πλάσμα του κόσμου. Ευχαριστώ...δέχομαι συγχαρητήρια. :roll:  :roll:  :roll:

tolis-jovi

NASIA OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:bounce: :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

ALLA KAI I SALIARQA DEN PAEI PISW  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "Foivi63"Νικάκο μοιράζεις και τίτλους τώρα;

Θες κι εσύ έναν;  :wink:

Foivi63

Αν είναι για κανένα τίτλο οικοπέδου, θα τον δεκτώ, αλλιώς τους υπόλοιπους, μις, σταρ, κόσμος τι να τοθσ κάνω Νικάκο μου.

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"[size=18]Το ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο μωρό μου είσαι εσυ.....[/size]
twra dhladh [oxi epeidh eimai mprosta giati kai pisw moy pali ta idia lew...]h kopella anaferetai ston ena ton anepanalhpto ton asygkrito ton akatamaxhto ton ``katse kala`` ton ``ti eisai esy paidi moy``dhladh ton PAN....W katw kserete.fysika gia to peribohto mwro ths ennow poy mas exei prhjei ta skwtoplemona toso kairo....panos

Enia

Συγνώμη κιόλας, αλλά την έχω την απορία και θα την πω...  :roll:

Αν όλοι εμείς που έχουμε ακούσει τόσα για αυτό το μωρό έχουμε βαρεθεί τόσο πολύ, πως την αντέχει ο ίδιος!??

:shock:

Foivi63

Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυ, μωρό μου θέλεις να σου πω κι άλλα λογάκια τρυφερά ή προτιμας να στα  ψιθυρίζω στο αφτάκι;

527 Επισκέπτες, 0 Χρήστες