Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Iδανική υπουργική σύνθεση

Ξεκίνησε από KostasD33, Φεβρουαρίου 11, 2004, 12:44:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Λοιπόν τα λόγια είναι φτώχια.
Αν συνεχίσουμε να μοιράζουμε υπουργία και αλλά οφίτσια για μέρες ακόμα το κυβερνητικό έργο θα μείνει πίσω και η Ελλαδιτσα θα συνεχίσει να είναι ένα μπάχαλο.

Ως υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ παίρνω τις πρώτες αποφάσεις και τις εξαγγέλλω από αυτό το βήμα,

1ο μέτρο
Δημιουργία δορυφορικής Πόλης της Αθήνας Διοικητικού κέντρου για την αποκέντρωση και τον τερματισμό της απαράδεκτης κατάστασης μια χώρα 10,000,000 να έχει πρωτεύουσα 4,500,000 εμπόριο 70% της χώρας, Διοίκηση το 99% κ.λ.π
Η δορυφορική πόλη θα γίνει σε απόσταση 200 περίπου χιλιομέτρων, ώστε με άριστο οδικό δίκτυο και σιδηρόδρομους μεγάλης ταχύτητας (240χλμ/ωρα) να είναι 20 η χρονική απόσταση από την Αθήνα.

Στην νέα Δορυφορική πόλη θα μεταφερθούν όλα τα υπουργία και όλοι οι Δημόσιοι οργανισμοί.
Όπως και όλες οι εποπτευόμενες από αυτά αρχές και διοικήσεις.
Θα μεταφερθεί και η βουλή
Η τράπεζα κεντρικής Ελλάδας και θα δοθούν κίνητρα σε τράπεζες να μεταφέρουν εκεί τα κεντρικά τους γραφεία.

Όλη η περιοχή θα χωροθετιθεί με  μελέτες πρόβλεψης 50 ετών για 1,500,000 κάτοικους.

Όλο το οδικό δίκτυο  και έργα εγκαταστάσεων (αποχετεύσεις υδραυλικά πράσινο κ.λ.π) θα κατασκευαστεί από ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες θα πληρωθούν με οικοδομικά τετράγωνα τα οποία θα μπορούν να τα δομήσουν και να πουλήσουν γραφεία οικίες κ.λ.π.
Επίσης στην συμβατική υποχρέωση των αντιπαροχών ιδιωτικών εταιριών είναι να κατασκευάσουν με δικά τους έξοδα όλα τα μεταφερόμενα υπουργία και φυσικά θα πάρουν και την ανάλογη Γη ως αντιπαροχή.

Από τα υπουργία δεν θα μεταφερθούν τα παρακάτω τα οποία θα έχουν άλλη θέση.
Υπουργείο Γεωργίας Λάρισα (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτό να είναι τόσα χρόνια Αθήνα που δεν έχει αγρότες και μάλιστα είναι υπουργείο τεράστιο με πολλά κτήρια τεράστιο κτιριακό όγκο στην Αττική)

Στην Θεσσαλονίκη θα είναι τα υπουργεία
Μακεδονίας Θράκης
Πολιτισμού
Μεταφορών
Ανάπτυξης Τουρισμού

Στην Πάτρα
Εθνικής άμυνας (εκτός από τα οικονομικό όφελος ανάπτυξης για της Πάτρας, θα  παύσει να είναι στόχος δέκα λεπτών απόστασης από τον βασικό εν δυνάμει πολεμικό αντίπαλο της Ελλάδας. Από Ιταλία πια δεν παίζει πιθανότητα να μας την πέσουν.

Το υπουργείο Αιγαίου ας αποφασίσει ο αξιότιμος Υπουργός κ.κ. Limnios για να μη γκρινιάζει μετά

Οι Παραπάνω κινήσεις μεταφέρουν άμεσα 300,000 εργαζόμενους από Αθήνα εκτός Αθηνών
Άλλους 400.000 μετακινούμενους περίπου σε ημερήσια βάση που πανε για να τους βρουν και φυσικά ένα ακόμα μεγαλύτερο νούμερο ατόμων και υπηρεσιών.
Μαγαζιά, ρούχα, φαγάδικα διασκέδασης και πολλά αλλά.
Άρα η νέα αυτή πόλη είναι εφικτό να φτάσει το 1,000,000 με 1,500,000 κόσμου και να μεταφερθεί και το κέντρο βάρους πιο κεντρικά σε σχέση με τον Ελλαδικό χώρο.

Εσύ Φώτη άσε το προεδριλίκια και τις λούφες και βγάλε κάνα φράγκο από το υπουργείο οικονομικών με τις ανατολικές χώρες αν θες να παίξεις πάγαινε και βαλε τους τα χρήματα από περίεργες πήγες που βγάζουν και είναι τεραστία ποσά να τα επενδύσουν στην ελλαδουλα.
Φτιάξε ζώνη ειδικών δασμών μπας και μαζευτούν οι άραβες και από ανατολική Ευρώπη η νέα αστική τάξη ώστε να αξιοποιήσουμε την Ελλάδα και ως περιφέρεια αλλά και ως Ευρώπη.

Αυτά
Τι επόμενες μέρες ελπίζω να σας ανεβάσω χάρτες με τις εκτάσεις που θα γίνουν τα ανωτέρω.

Ενια αν δεις ζόρια στην κατανομή υπουργείων μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και τα υφυπουργεία να μοιράσεις.

Εσύ LaSt με την μια. Μόλις είδες κολλητή σου υπουργό άρχισες να ζητάς χάρες και ρουσφέτια

tristana

Κοιμήθηκα ως άνευ χαρτοφυλακίου και ξύπνησα με κοτζαμάν Υπουργείο!
Δεν ετοίμασα και έναν ευχαριστήριο λόγο!
Επίσης αγνοώ τι ακριβώς πρέπει να κάνω.
Θα βγαίνω στα παράθυρα και θα λέω "ΣΗΜΕΙΏΣΑΤΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΡΙΑΣ"
όπως κάποιος από τους προκατόχους μου; (Μου αρέσει, αλλά έχω και άλλες εκφράσεις η εκφραστικιά για να σημειώνουν "ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ" ας πούμε.
'Αγχος, αγωνία, ποπ-κορν! Χρειάζομαι εντατικά μαθήματα.
Υπόσχομαι να φανώ αντάξια της τιμής και να μην κάνω απολύτως τίποτα.
Δεν θα χαλάσω εγώ την πιάτσα δουλεύοντας!
Η πρώτη μου απόφαση είναι η μετονομασία του Υπουργείου μου
που θα είναι γνωστόν από σήμερον ως Υπουργείου Τύπου και Υπογραμμού.
Και επειδή δημοσιογράφοι δεν υπάρχουν πια -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-
έχω την άνεση να πετάω ελληνικούρες και αηδιούλες σοβαροφανείς
και βαρύγδουπες. Ε, ρε μεγαλεία! Η δεύτερη σοβαρή μου απόφαση αφορά
στους οδηγούς της λιμουζίνας μου -δεν έχω μήπως;;;; να πάρω τότε-
που από τούδε και στο εξής θα είναι όλοι μαύροι, άνω του 1.95 και η επίσημη στολή τους θα είναι σορτσάκια με αθλητικά μπλουζάκια. Να μην ασφυκτιούν με στολές, καπέλα και άλλα τέτοια άβολα ενδύματα.
Κουράστηκα! Αχ, οι ευθύνες! Πάω για μπάνιο και επανέρχομαι δριμύτερη
με περισσότερες ρηξικέλευθες αποφάσεις.
('Ενια, τελικά εκτίμησες την μουλαροκαβαλαρία, έτσι; ΧΕΧΧΕΧΕ)

Anonymous

tristana

Αυτός είναι ένα ακόμα κίνητρο για να φροντίζουν όλες πολύ -μα πάρα πολύ- την υγεία τους.

Κύριε συνάδελφε, ένα έχω να σας πω "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ".

Επίσης, κάλεσα τον εν λόγω αριθμό και απάντησε μία κυριούλα
που δεν σας ήξερε καν!

Παραπληροφόρηση; Παραπλάνηση του λαού; Σας καταγγέλω!

Bijoux

άμυνας;!!!;

και είμαι και έτοιμη να τορπιλίσω
και μια νάρκη λολ..

μπρε εξωτερικών θέλω ντε :P

Bijoux

άμυνας;!!!;

και μια νάρκη λολ..

Bijoux

χαχαχαχαχα
μα γμτ με βγαζει μια μαλακια και με κολαει το σαιτ
και δωστου να πατω φ5

PoiSoN_GiRL

λολ ! Τι αμυνα ηταν κι αυτη παλι ?? λοοοοοοοοοοοοολ !
κατεβαζα τη σελιδα κι εβλεπα συνεχως το ιδιο και λεω δεν μπορει κολλησε το pcακι μου !!!

Enia

Παράθεση από: "Bijoux"άμυνας;!!!;

και μια νάρκη λολ..

σους μπρε ζουλειάρα! το θες γιατί το έδωσα του freak!
γιατί τον ζηλεύεις έτσι, ε!? αφού κι εσένα σ'αγαπάω...

Bijoux

χαχαχαχαχα μαμηθηκε
τι κολημα και αυτο; :cry:  :cry:

δεν με λες εσυ γιατι διαλεξες οποιος ηθελες;;;;
εμας μας ρωτησες;;;;;;;;;;;;;;;; :evil:

fmas

Καλά βρε Enia........... Το ποιό άχρηστο και αντιπαραγωγικό υπουργείο βρήκες να μου δώσεις?????? Το Μακεδονίας Θράκης???? Δώσε κανένα μεταφορών ή το υφυπουργείο Αθλητισμού......... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κύριε του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. θέλω το Εμπορικής Ναυτιλίας στην Θεσσαλονίκη... Ευχαριστώωωωωωωωω

Enia

Ααααα!!! Εγώ μια φορά τη μοιρασιά την έκανα! Εμ δε λέτε ένα ευχαριστώ που σας σκέφτηκα και σας βόλεψα, εμ έχετε και παράπονα από πάνω! Όφουουου!... Εγώ διάλεξα μόνη μου, γιατί ήμουν η μόνη που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον. 'Φτου-κα-πρώ'! Από εκεί και πέρα πείτε προτιμήσεις και κανονίστε τα μεταξύ σας! Μόνο μη μου αφήσετε κανένα Υπουργείο ακάλυπτο! Άιντε!

Και είπαμε!: παιδείας δικό μου, εξωτερικών του freak, και ΥΠΕΧΩΔΕ του Κώστα, που ήταν ο μόνος που το εκτίμησε! (Άξιος! Άντε και πρωθυπουργός! :P) Για αυτά είμαι αδιάλακτη! Τα άλλα κάντε τα ότι θέτε! :P

Όφουουουου!

:P:P:P

tristana

Με το μπαρδόν, μαντάμ 'Ενια. Κοτζάμ ευχαριστήριο λόγο έβγαλα.
Πήρα αποφάσεις υψίστης σημασίας και με αποκαλείτε και αχάριστη;;;

ΑΑΑΑΑ! :x  :evil:  :cry:

kuria

αγαπητοι μου συμφορουμιαστες... η λατρεια μου για τη θαλασσα ειναι δεδομενη (μια εγω και μια η αγνη του λιμανιου λεμε...) συντομα θα σας εξαγγελθει το νεο μακρυπνοο προγραμμα μου με τιτλο [size=18]καθε λιμανι και καημος[/size]
ευχαριστω για την εμπιστοσυνη που επιδειξατε στο προσωπο μου
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Εγώ τώρα τι να πω ο καημένος...........

Θα μάθω το τι ρόλο βαράει ακριβώς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και θα επανέλθω δρυμήτερος με εξαγγελίες....

1802 Επισκέπτες, 1 Χρήστης