Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 424
  • Total: 424

Το ένστικτο

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 14, 2004, 01:20:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Και φυσικα δεν ειναι 14-15 χρονο Ατμα.

Και φυσικα συγγνωμη που δεν ειμαστε ολοι του δικου σου επιπεδου...
(αν και το χαιρομαι αυτο)

Κωστα, καμμια αντιρρηση??????????

galileo001

λοιπον εγω αυτο που εχω να επισημανω ειναι οτι με την πρωτη τοποθετηση της η ατμα ειχε δικιο
ποιο ειναι το αντιθετο και γιατι ειναι αντιθετο και γιατι παντοτε μας οδηγει στο αντιθετο και γιατι μπερδευτηκα και εγω??

μαλλον γιατι εγω ειμαι τετραχρονο
στο μυαλο ομως
ισως δεν εχω διχρονο κινητηρα γιατι θελω να αντεξω πιο πολυ στον χρονο
προτιμω τον τατραχρονο μου κινητηρα ο οποιος οταν θα φτασει να ειναι 15ετιας σιγουρα θα μπορει να ανταπεξελθει πολυ πιο ευκολα σε μια συζητηση ,  η φιλοσοφια που θα αναπτυσω θα εχει να κανει μεν με τις εμπειριες μου θα μπορω να την αναλυσω δε , θα γραφω σε μια κολλα χαρτι τα βιωματα μου και θα τα αποθηκευω σε ενα ντοσιε με διαφανες σελιδες και οταν θελησω να τα διαβασουν και οι αλλοι θα παρω ολα τα κομματια και θα τα κανω βιβλιο

το μυαλό μου θα ωριμασει και δεν θα σαπισει

και το επιπεδο που θα ειμαι θα ειναι αρκετα ψηλα ωστε καποιος να μπορει να πηδηξει για να το φτασει

αλλα τι κριμα ειμαι ακομα τετραχρονος

το ενστικτο ομως το απεκτησα απο τους δυο πρωτους μηνες της συλληψης μου
οταν ακομα ημουν σε σιγουρα νερα........

:evil:

οφειλεις παντως να αποδειξεις οτι δεν εισαι δεκαπενταχρονος ( δεν εννοιω να  μου δειξεις ταυτοτητα )

Anonymous

kamia fora sthn zwh mou den xreiasthke na apodeixw tpt se kanena kai den tha to kanw oute kai twra an kapoia atoma den katalabainoun pio einai to antiheto h den xeroun thn enoia antitheto as koitaxoun kai sto lexiko eytyxws pou einai kai ayta parakalw mhn apanthsete xana ayat pou grafw ta grafw xwris an perimenw kai fysika den thelw apanthseis ta grafw gia mena asxeta an ta diabazete

Anonymous

galileo001 diabase poly kala kai prosextika ti lew kai an den katalabeis kai twra den exw na pw tpt allo Το ένστικτο μας οδηγεί πάντοτε στο αντίθετο και μας κάνει να αγαπούμε αυτό που μας κάνει να υποφέρουμε.

Teo

Παράθεση από: "kalopaidi"galileo001 diabase poly kala kai prosextika ti lew kai an den katalabeis kai twra den exw na pw tpt allo Το ένστικτο μας οδηγεί πάντοτε στο αντίθετο και μας κάνει να αγαπούμε αυτό που μας κάνει να υποφέρουμε.[/u]

[size=16].....ενστκτωδώς όμως πάντα επιβιώνεις.....[/color][/size]

424 Επισκέπτες, 0 Χρήστες