Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 531
  • Total: 532
  • Leon

Σεξ ... Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 03, 2006, 11:23:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

γνωρισα  μια  κοπελα  που  μου ειπε  πως  το  τριο  ειναι  για  ζεσταμα  σκεπσου  ποσους  θελει  στην καθησια  της... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :D

Andreas

Δε μου τη γνωριζεις κ μενα; :D
Το μονο λαθος που μπορει να κανεις με το σεξ ειναι να το κανεις με λαθος ατομο η να απεχεις απ'αυτο.-

Anonymous

Αφου θεσατε το ερωτημα θελω να μου απαντησετε γιατι μπερδευτηκα.
Το τηλεφωνικο σεξ σε ποιες περιπτωσεις γινεται?Επιτρεπεται?
Γιατι ο κυριος θελει παντα να μαθαινει για το στρινγκακι μου?

Woman

Εγώ δε συμφωνώ με τη θεωρία ότι όλα επιτρέπονται και όλα είναι μια χαρά,όταν συμφωνούν όλοι οι πρωταγωνιστές.  Για παράδειγμα .. άμα συμφωνήσουν 10 άτομα να πάνε μαζί,αυτό είναι όμορφο και επιτρέπεται; Εγώ το θεωρώ αίσχος,και συγνώμη αν αυτό πειράζει κάποιους. Τώρα, αν κάποια πιστεύω θεωρούνται από τους πολλούς συντηρητικά και μουχλιασμένα τότε κρίμα,γιατί επιβεβαιώνεται τελικά,ότι το σεξ δεν έχει καμία διαφορά με τις διάφορες ανωμαλίες.Όταν ξεπερνάμε κάποια όρια,αλλοιώνουμε και κάποιες αξίες. Και αυτό δυστυχώς,έχει γίνει τρόπος ζωής..για αυτό σε λίγο το φυσιολογικό θα καταντήσει ανώμαλο..και το ανώμαλο θα το αντιμετωπίζουμε ως απόλυτα φυσιολογικό. μλκίεςς δηλαδή.  

Nikos28

Παράθεση από: "Woman"Εγώ δε συμφωνώ με τη θεωρία ότι όλα επιτρέπονται και όλα είναι μια χαρά,όταν συμφωνούν όλοι οι πρωταγωνιστές.  Για παράδειγμα .. άμα συμφωνήσουν 10 άτομα να πάνε μαζί,αυτό είναι όμορφο και επιτρέπεται; Εγώ το θεωρώ αίσχος,και συγνώμη αν αυτό πειράζει κάποιους. Τώρα, αν κάποια πιστεύω θεωρούνται από τους πολλούς συντηρητικά και μουχλιασμένα τότε κρίμα,γιατί επιβεβαιώνεται τελικά,ότι το σεξ δεν έχει καμία διαφορά με τις διάφορες ανωμαλίες.Όταν ξεπερνάμε κάποια όρια,αλλοιώνουμε και κάποιες αξίες. Και αυτό δυστυχώς,έχει γίνει τρόπος ζωής..για αυτό σε λίγο το φυσιολογικό θα καταντήσει ανώμαλο..και το ανώμαλο θα το αντιμετωπίζουμε ως απόλυτα φυσιολογικό. μλκίεςς δηλαδή.  

Όταν μια πράξη (σεξουαλική ή μη) δεν προκαλεί πόνο, δε βλάπτει και δε ζημιώνει τον οποιονδήποτε απο τους ανθρώπους που συναινούν να την πραγματοποιήσουν (κι όταν λέω ''συναινούν'' εννοώ οτι έχουν και ένα ελάχιστο επίπεδο διανοητικής ωριμότητας, ηλικιακής και ιατρικής)...πού βλέπεις το κακό ή το ανώμαλο;

Τι σχέση έχουν οι αξίες ενός ανθρώπου με το τί κάνει στο κραβάτι του;  :?:

Υ.Γ Πριν προλάβεις να με πεις συντηρητικό, να διευκρινίσω οτι (προσπαθώ να) χρησιμοποιώ απλώς την κοινή λογική.
Και αλλάζω άποψη μόνο με τη χρήση των κατάλληλων επιχειρημάτων.
Περιμένω με ενδιαφέρον τα δικά σου!  :wink:

Woman

Όταν μία τέτοιου είδους πράξη δεν βλάπτει,δεν ζημιώνει και δεν προκαλεί την παραμικρό προβληματισμό,τότε τα πράγματα είναι χειρότερα..γιατί σημαίνει ότι έχουμε ξεπεράσει εντελώς τα όρια..και δεν βάζουμε φρένο πουθενά..Αυτό για μενα αποτελεί σοβαρή ένδειξη ανωριμότητας. Δεν υπάρχει αυτοέλεγχος,και έτσι οι άνθρωποι γίνονται θύματα της παροδικής σωματικής απόλαυσης.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν συναισθήματα. Οι άνθρωποι δεν επενδύουν πλέον στην καρδιά των συνανθρώπων τους. Επενδύουν μόνο στο κρεβάτι....προσπαθούν να βρουν την ενδιαφέρουσα πινελιά μέσα σε μία παρτούζα (και συγνώμη για την έκφραση) και όχι στον έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων..απεγνωσμένα αναζητούν αυτού του είδους την απόλαυση και παραγνωρίζουν το γεγονός ότι ονομάζονται άνθρωποι. Συμπεριφέρονται σαν ζώα….έτσι, η καρδιά η ψυχή και το μυαλό,υπολειτουργούν. Ο εγκέφαλος ατονεί και ο άνθρωπος φτάνει στο σημείο να χάσει πολλές απ'τις αξίες του. Οι αξίες ενός ατόμου εμφανίζονται σε όλες του τις κινήσεις. Οι αξίες,έχουν πάντα άμεση  σχέση με οποιαδήποτε σκέψη ή ενέργειά μας. Και το κρεβάτι Nίκο μου..εγώ το θεωρώ μία αξία…είναι μία αξία…και απ’τις μεγαλύτερες κιόλας…είδες που και εσύ δε του δίνεις τη σοβαρότητα που θα πρεπε; Το αντιμετωπίζεις σαν κάτι άσχετο με τις αξίες μας !.Ε,δεν μπορώ να βρεθώ σε αυτό με τον οποιοδήποτε..με σκοπό το οτιδήποτε που θα μου χαρίσει απόλαυση..

Όσο για την κοινή λογική...ανέφερα  πριν κάτι σημαντικό ]

Nikos28

Αγαπητή,

Εγώ, προσωπικά, είμαι υπέρ της μονογαμίας, της (υγιούς) δέσμευσης και του συναισθηματικού έρωτα. Δε θεωρώ ως αυτοσκοπό ούτε την αλλαγή ερωτικών συντρόφων ούτε και το ίδιο το σεξ, για το οποίο έχω γράψει πολλές φορές οτι η ειδωλοποίηση και η συνεχής επιδίωξή του είναι ένα υποκατάστατο της επιθυμίας για συναισθηματική κατανόηση και συνταύτιση.

Απο' κει και πέρα, όμως...

Τι σχέση έχει το τι κάνει ένας άνθρωπος στο κρεβάτι του με τον/τη συντρόφό του, με τις αξίες που έχει;

Ποιός είπε οτι η συντροφικότητα και η δέσμευση δεν συνυπάρχουν με την ένταση της σεξουαλικής πράξης και με τις ποικίλες μορφές της;

Ποιός είπε οτι, ντε και καλά, σωματική απόλαυση=παροδική σωματική απόλαυση;

Δεν καταλαβαίνω...

Οι αξίες ενός ανθρώπου έχουν να κάνουν περισσότερο με την καθημερινή του συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, όχι με το τι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του.
Αρκεί όσα γίνονται εκεί, να μη γίνονται αυτοσκοπός.

Woman

Οι αξίες έχουν να κάνουν με τα πάντα. Μη ξεχνάς ότι μιλάω για ένα συγκεκριμένο σύνολο ανθρώπων που βλέπουν τον έρωτα ως παροδική σωματική απόλαυση,και μόνο. Αναφέρομαι μόνο σε αυτούς.  ]

Athinoula

8eoro oti ston erota den uparxoun oria..arkei na mas aresei kai stous duo....ta eipa ola!!!!!!!!!!!!

plus_

Παράθεση από: "lila"8eoro oti ston erota den uparxoun oria..arkei na mas aresei kai stous duo....ta eipa ola!!!!!!!!!!!!

οριοθετησε λιγο αυτο που λες...

Athinoula

ola entos ton orion otan pernaei sthn anomalia...den einai sex einai anomalia...ta classica pou aresoun se olous ennoo....alla kai to normal kai anomalia pali..8elei koubendoula...pandos nio8o fisiologiki..!

plus_

Παράθεση από: "lila"ola entos ton orion otan pernaei sthn anomalia...den einai sex einai anomalia...ta classica pou aresoun se olous ennoo....alla kai to normal kai anomalia pali..8elei koubendoula...pandos nio8o fisiologiki..!

αα ενταξει για τα βασικα μιλας.
τωρα μπορω να χτυπησω  εκεινη τη μπεσαμελ
με ηρεμια.

Athinoula

plus_

ρε συ,
γιατι παει και μ'αλλα χορτα?

Athinoula

vre plus ti iipies xtes??
bechamel..dne einai xorto kai ektos ton allon diladi...oti nustazo klp...me kreataki 8a htan oti prepi... ande maximum sketi me psomi ti na po

i gnosti plus dne eisai? i tzaba kanoume to xabale?

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης