Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 607
  • Total: 608
  • Leon

Σεξ ... Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 03, 2006, 11:23:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

donkey

ξέρω και για προφυλαχτικά η κάλτσα του παππού.

plus_

ξερεις πολλα τελικα
και το να ζεις ειναι επικυνδινο.

Nikos28

Παράθεση από: "Woman"Εγώ θεωρώ ότι αν θέλουμε κάτι το βρίσκουμε...το καταφέρνουμε..

Αυτό που παρουσιάζεις εσύ ως μοναδική λύση,ή άμεση ανάγκη (πες το όπως θες) εγώ το βρίσκω μία.. απλή δικαιολογία...κοινώς η ''εύκολη λύση'' . Και είναι γνωστό πως ο κόσμος σήμερα...και ειδικά ο Έλληνας ..έχει μία τάση προς τα εύκολα….γιατί είναι ο μεγαλύτερος τεμπέλης...και όχι  ο 'άτυχος΄ που δε βρίσκει αυτό που θέλει...και αναγκαστικά καταφεύγει, στο παροδικό..στο άκομψο..
 (και σημειώνω αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες)
Για αυτό λοιπόν,η όλη κατάσταση καταντά γελοία.

Θυμήσου ότι αυτά... σε μία ηλικία των 15 - 23 το πολύ... ίσως να είναι φυσιολογικά..και να επιτρέπονται ως ένα βαθμό πάντα…
αλλά από κει και ʽʼπάνωʼʼ....πρέπει να προβληματίζεται κανείς...για το αν θα πρέπει να βάζει τα γέλια ή να λυπάται,με τις επιλογές της πλειοψηφίας….

Όταν βάζουμε τα γέλια και προβληματιζόμαστε, καλό είναι να το κάνουμε πρώτα για τις επιλογές τις δικές μας και ύστερα για τις επιλογές των άλλων. Για τους άλλους, πάντα θα υπάρχει κάτι που αγνοούμε - και που, αναπόφευκτα, θα κάνει την κρίση μας ελλιπή.

Εγώ, αγαπητή, ήμουν κάποτε πιο ''κάθετος'' απο σένα σ' αυτά τα ζητήματα... Με τον καιρό, όμως, αναθεώρησα - όσο περισσότερο έβγαινα στη ζωή και κυκλοφορούσα.
Διότι κατάλαβα οτι οι άνθρωποι (μηδενός εξαιρουμένου) είναι, κατά βάθος, αδύναμα όντα και οι ανάγκες της καθημερινής ζωής πολλές φορές τους αναγκάζουν ή τους εξωθούν να κάνουν πράγματα που δε θα' θελαν να κάνουν.
Γι' αυτό, πρέπει να τους κρίνουμε με βάση την ανθρώπινη αδυναμία τους, όχι με βάση τα δικά μας άτεγκτα ιδεώδη...

Εν προκειμένω: Εγώ πιστεύω οτι, κατά βάθος, δεν είναι το σεξ αυτό που κάνει κάποιον/α να στρέφεται στον παροδικό έρωτα...
Είναι η ανασφάλεια και μια αγωνιώδης επιθυμία αυτοεπιβεβαίωσης.
Είναι ψυχολογικό το ζήτημα και όχι σαρκικό.

Υ.Γ Αν εσύ κατάφερες να υπερβείς τις αδυναμίες, τους φόβους και τα πάθη σου τότε δικαιούσαι όχι μόνο να γελάς με τις επιλογές της πλειοψηφίας αλλά και με τις προσπάθειες εμού του φουκαρά να σε μεταπείσω και να σε κάνω να δεις λίγο πιο ανθρώπινα το όλο ζήτημα... :wink:
Σ' αυτήν την περίπτωση, δίδαξέ με κι εμένα τι πρέπει να κάνω για να μεταρσιωθώ, όπως εσύ, και θα σου χρωστάω χάρη για πάντα!  :roll:

donkey

γκετ ον δε λαην σουιτυ

Athinoula

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Anonymous

καλέεε ντρέπεσαι  τώρα? ή κατάπιες το λουκουμακι?

Athinoula

Anonymous

Κόλλησε στο τηλέφωνο δηλαδή? Γιατί εδώ μιλάμε για έξη 100% αν έγινε και εδώ έτσι. Ελπίδες  μοιράζεις και συ με σοκολατακια μου φαίνεται .... . Τελικά φοράει η δεν φοράει πανταλόνια .... Πάλι με την απορία θα μείνουμε. Το χρώμα στο πόδι δεν μπορούσε να το τρίψει λίγο πριν φωτογραφηθεί?να τανε και λουκουμακι να το τρώγαμε...καλά θα ήτανε.τηλεφωνικό σεξακι  καθ' έξη επιτρέπεται?ακόμα δεν απαντηθηκε!

Anonymous

συλλογή φωνών επιτρέπεται?προσοχή στο δωράκι... Κολλάει ... Προτιμώ τριντεν!

Athinoula

Α ....κ αν ο ένας το ζητά από έξη απ'  όλες τι είναι; Νομίζω ότι κατάλαβες....      
Πάρε και ένα γλυκάκι τώρα! Μήπως ένα λουκουμακι....... Για να μη ξεχνάς?[/quote]

an to zhtaei apo oles aston n ato kanei me alles kai oxi me sena...otan kapios andras pou mas endiaferei katalabei oti eimaste monadikes...8a strosoun ta pragmata...apo kei kai pera exartatai an to exese kai kaneis kai esu ta idia..giati autos einai pio magkas? :wink:

Athinoula

Α ....κ αν ο ένας το ζητά από έξη απ'  όλες τι είναι; Νομίζω ότι κατάλαβες....      
Πάρε και ένα γλυκάκι τώρα! Μήπως ένα λουκουμακι....... Για να μη ξεχνάς?[/quote]

an to zhtaei apo oles aston n ato kanei me alles kai oxi me sena...otan kapios andras pou mas endiaferei katalabei oti eimaste monadikes...8a strosoun ta pragmata...apo kei kai pera exartatai an to exese kai kaneis kai esu ta idia..giati autos einai pio magkas? :wink:

plus_

Anonymous

:D  :idea: κάνω την πάπια ...πα παπα...παντελόνια να ναι και ότι να ναι. Σύρου είναι?

Anonymous

Α έτσι είναι οι μαγγες..... Πιάνει και το τηλέφωνο δηλαδή.... Κάπου κάποια έλεγε άλλα....με μπέρδεψε αυτός ο άντρας....όταν κοιμόμουν έκανε με άλλη τηλεφωνικό...αγγελικούλα ζάχαρη αγγελικούλα μέλι.....

Sotis

εγώ  θέλω  μπακλαβά  γωνια...έχει? :oops:  :oops:  :oops:

607 Επισκέπτες, 1 Χρήστης