Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 553
  • Total: 554
  • Leon

μετα το σεχ υπαρχει φιλια?

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 05, 2006, 12:57:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Jezebell"
Παράθεση από: "Nikos28"Όχι.

Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων!

Η φιλία είναι μια ιερή και πολύ μεγάλη λέξη για να χωρέσει μέσα σε προφυλακτικά-και δη χρησιμοποιημένα!

:evil:

Μωρο μου νομιζω απο τις λιγες φορες που εγραψες απερισκεπτα!!
Η φιλια μπορει να γεννηθει μονο στις καρδιες τα μυαλα και τις ψυχες, το μερος που βρισκεται το προφυλακτικο ουδεμια σχεση εχει με τη φιλια.Ουτε καν με τον ερωτα και οτι συνδεει 2 ανθρωπους.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

Μα το ίδιο πράγμα λέμε αγάπη μου...

Το προφυλακτικό, σα σύμβολο της σεξουαλικής πράξης (όχι του έρωτα), ουδεμία σχέση έχει με τη φιλία.

Η φιλία δεν είναι απο λατέξ και η φυσική της κατάληξη δεν είναι σε μια λεκάνη τουαλέτας.

Είναι μια έννοια ιερή, που δε μπορεί ν' αντικατασταθεί απο μια ζωική εκτόνωση, όσο έντονη κι αν είναι...

Και τα δύο χρειάζονται αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο  :wink:
βρε   νικο  αμα  θελει  να  κανετε  σεχ   μια  φιλι  σου  θα  πεις  οχι  εσυ....¨ :?:

heinrich

βρε παίδες τι τα μπλέκετε?
αλλο σεξ, άλλο φιλία.
Eίναι δυνατόν να κάνω σεξ με μια γυναίκα και αμέσως μετά να κουβεντιάζουμε σαν φιλαράκια για το πως θα κάτσει σε ένα γκόμενο που γνώρισε και της αρέσει ή το αντίστροφο?
Mη τα μπλέκετε όλα στο κεφάλι σας
Oταν υπάρχει το ένα, δεν υπάρχει το άλλο. Για να μην πούμε καλύτερα πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των 2 φύλων αλλά φαντάζομαι πως θα υπάρχει και ανάλογο  topic.

Tώρα για να σου πω την αλήθεια Nίκο μου, προφυλακτικό ουδέποτε  έχω πετάξει στην τουαλέτα μου. Bλέπεις έχω παλιά σιφώνια. Aλλά «φιλίες» έχουν φύγει αρκετές με το γάργαρο νεράκι.

Nikos28

Παράθεση από: "Jezebell"Αρα καλε μου γιατι να μην υπαρχει φιλια μετα το σεξ?
Τι εμποδιζει 2 ανθρωπους να ανακαλυψουν?Να επικοινωνησουν?
Επισης μη ριχνετε τα προφυλακτικα στην λεκανη βουλωνει :P

Διότι αυτή η ''φιλία μετά το σεξ'', γλύκα μου, δεν είναι φιλία.

Απλούστατα, είναι ένα προπέτασμα της ανικανότητάς μας να δεσμευτούμε και ν' αναλάβουμε υποχρεώσεις, σα ζευγάρι!

Είναι μια απόδειξη του πόσο καλομαθημένοι γίναμε, με το να θέλουμε και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο. Να το ''κάνουμε'', δηλαδή, και μετά ''πού σε ξέρω, πού σε είδα'', μέχρι νεωτέρας (ορμονικής) εντολής...

Τίποτα δεν εμποδίζει δυο ανθρώπους να επικοινωνήσουν. Απλά, καλό είναι να ξέρουν σε τι βάση επικοινωνούν... Σα γνωστοί, σα φίλοι ή σαν εραστές;

Υ.Γ Τα παραπάνω τα έγραψα γενικά, χωρίς ν' αναφέρομαι σε κάποιον/α συγκεκριμένα...
   :wink:

heinrich

Παράθεση από: "Nikos28"Υ.Γ Τα παραπάνω τα έγραψα γενικά, χωρίς ν' αναφέρομαι σε κάποιον/α συγκεκριμένα...
   :wink:

τώρα μας άναψες φωτιές και τι θα κάνουμε που τελείωσαν τα τσίριαλ στην tv

Nikos28

Παράθεση από: "Sotis"βρε   νικο  αμα  θελει  να  κανετε  σεχ   μια  φιλι  σου  θα  πεις  οχι  εσυ....¨ :?:

Εξαρτάται απ' τις ορέξεις μου εκείνη τη στιγμή.

Αλλά αν το κάνουμε, τότε παύουμε αυτομάτως να είμαστε ''φίλοι'' και γινόμαστε εραστές.

Αν μετά υποβιβαστούμε ξανά στην κατηγορία της ''φιλίας'', τότε σημαίνει οτι είμαστε εραστές της κακιάς ώρας - αφού μόλις θα το ''κάνουμε'', θα βάζουμε το καπελάκι μας και θα ξεκουμπιζόμαστε...!

Οπότε πάμε για βρούβες απ' την αρχή και ησυχάζουμε... :P

Nikos28

Παράθεση από: "heinrich"Tώρα για να σου πω την αλήθεια Nίκο μου, προφυλακτικό ουδέποτε  έχω πετάξει στην τουαλέτα μου. Bλέπεις έχω παλιά σιφώνια. Aλλά «φιλίες» έχουν φύγει αρκετές με το γάργαρο νεράκι.

Οι περισσότερες τέτοιες ''φιλίες'', αγαπητέ Heinrich, δε χρειάζονται καν νεράκι για να φύγουν...
Απλά, διαλύονται στον αέρα και φεύγουν όπως έρχονται.

Χιλιοπαιγμένο το έργο...

heinrich

ενώ τις δικιές σου, εσύ τις έχεις ήδη ξεχωρίσει πως θα διαρκέσουν για πάντα?
Φοβού τις γυναίκες και το μπικικίνι.
Για να μην πεις  πως δεν στα είπανε

Nikos28

Παράθεση από: "heinrich"ενώ τις δικιές σου, εσύ τις έχεις ήδη ξεχωρίσει πως θα διαρκέσουν για πάντα?
Φοβού τις γυναίκες και το μπικικίνι.
Για να μην πεις  πως δεν στα είπανε

Όχι. Δεν τις έχω ξεχωρίσει αλλά δεν έχει και σημασία. Όσες είναι να διαρκέσουν, αν είναι να διαρκέσουν, θα διαρκέσουν...  :)

kodikas

Παράθεση από: "Jezebell"Επισης μη ριχνετε τα προφυλακτικα στην λεκανη βουλωνει :P

Τώρα που είπες προφυλακτικό..

Βγαίνουν και με χρωματάκι;;;

Κάνω πάρτι και μου τελειώσανε τα μπαλόνια..

kuria

βρε αν δεν κανεις ερωτα με το φιλο σου με ποιον θα κανεις με τον οχτρο σου;    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

πεστα  πεστα  μωρο μου να  καταλαβουν... :D  :D  :D  :D  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "kuria"βρε αν δεν κανεις ερωτα με το φιλο σου με ποιον θα κανεις με τον οχτρο σου;    :P

Με τον οχτρό βέβαια!

Δε λένε οτι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται;  :P

Jezebell

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "Jezebell"Επισης μη ριχνετε τα προφυλακτικα στην λεκανη βουλωνει :P

Τώρα που είπες προφυλακτικό..

Βγαίνουν και με χρωματάκι;;;

Κάνω πάρτι και μου τελειώσανε τα μπαλόνια..

2 ωριστες νωριτερα να το ελεγες :bounce:

araxnoula

wraia epeses stin periptwsi twra.ama vreite apantisi peite mou giati exw mperdeutei.....

heinrich

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "kuria"βρε αν δεν κανεις ερωτα με το φιλο σου με ποιον θα κανεις με τον οχτρο σου;    :P

Με τον οχτρό βέβαια!

Δε λένε οτι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται;  :P

μου αρέσεις γιατί είσαι μεγάλος στρατηγός αλλά ακόμα δεν το ξέρεις!!!

553 Επισκέπτες, 1 Χρήστης