Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 429
  • Total: 429

ΧΙΟΥΜΟΡ & ΣΕΞ

Ξεκίνησε από isabella, Ιουλίου 06, 2006, 02:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

Foivi63 εγραψε

ΠαράθεσηTO NEO KAMA SUTRA

Υπάρχουν χιλιάδες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, μερικές από τις οποίες εκτός του ότι σας χαρίζουν την υπέρτατη απόλαυση, μπορεί να κάνουν το κορμί σας λάστιχο. Και εάν είστε γυμνασμένοι και γνώστες αυτών των τεχνικών έχει καλώς. Αν όμως είστε αγύμναστοι και αμάθητοι τότε το κορμί σας θα υποφέρει για μέρες. Όμως ποιες είναι αυτές οι στάσεις που πραγματικά στέλνουν τις γυναίκες στα «ουράνια»;

Οι περίφημες 64 εικονογραφημένες στάσεις του Κάμα Σούτρα, που σώθηκαν σε σανσκριτικά χειρόγραφα και που δεν άλλαξαν εδώ και 2.000 έτη φωτός και οργασμού, δεν είναι πια πνευματική κληρονομιά μόνο του λαού των Ινδιών. Οι στάσεις αυτές που θεωρούνται «απαραίτητες για την ευτυχισμένη ζωή ενός άνδρα και μιας γυναίκας» και που, αν μη τι άλλο, δεν αγαπούν τη μονοτονία στις ιδιωτικές τους στιγμές, αλλά αναζητούν την ποικιλία στο μενού του κρεβατιού, έχουν γίνει κτήμα ολόκληρης της υφηλίου.
Ωστόσο, η δοκιμή νέων στάσεων στο σεξ μπορεί να είναι καταπληκτική, αλλά μπορεί επίσης και «καταστροφική» για το κορμί σας. Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε το προχωρημένο από το εξεζητημένο; Μία είναι η απάντηση: Ρωτήστε τις ίδιες τις κυρίες. Γιατί μόνο αν τις ρωτήσετε θα ανακαλύψετε τις γνωστές και τις κρυφές τους επιθυμίες, τις οικίες μα και τις βρώμικες λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής, που θα κάνουν τη σχέση τους τελειότερη. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς. Και αφού ρωτήσαμε, καθίσαμε και μαζέψαμε τις απαντήσεις και περάσαμε αμέτρητες ώρες αναλύοντας τα στοιχεία. Το καλύτερο μέρος αυτής της έρευνας ήταν η ανακάλυψη ότι για τις στάσεις που προτιμούν οι γυναίκες δεν χρειάζεται να έχετε στηρίγματα και άλλα όργανα, ούτε και σώμα που να μπορεί να ακροβατεί σε κάθε στιγμή. Οι περισσότερες προτιμούν τις κλασικές στάσεις (ιεραποστολική, αυτή από πάνω και βέβαια το πισωκολλητό). Ωστόσο, εμείς σας ξεναγούμε να γνωρίσετε κάποιες άλλες πιο εξειδικευμένες, απλά και μόνο για να τις εντυπωσιάσετε. Άντε και καλά γ?.

Ο καβαλάρης του Σούμο
Γεωργία, 27, λέει: Το εργαλείο του στοχεύει δεξιά στο σημείο G σε αυτήν τη γωνία και όταν κλίνω προς τα εμπρός πέρα από τα πόδια του, μπορώ να αισθανθώ τα «μπαλάκια» του που τρίβονται πάνω μου. Οι δύο αισθήσεις μαζί είναι καταπληκτικές.
Πώς να το κάνει: Ξαπλώστε οριζόντια, σχηματίστε αψίδα την πλάτη σας και κρατήστε τον περήφανο αντρισμό σας κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε αυτός να κοιτάζει προς τα πόδια σας. Αυτή καβαλικεύει τους μηρούς σας με την πλάτη της προς το πρόσωπό σας και γέρνει μπροστά. Το αποτέλεσμα; Το όργανό σας κάμπτεται κάτω, αλλά «τεντώνεται» για να ακολουθήσει τη φυσική κατεύθυνσή του. Αυτή η νέα γωνία την κάνει να αισθάνεται πιο «γεμάτη», χάρη στην πίεση που νιώθει στις διαφορετικές περιοχές της «υδραυλικής εγκατάστασής της».
Tips: Σιγουρευτείτε ότι κρατά το εργαλείο σας όταν πηγαίνει πάνω-κάτω, έτσι ώστε να προστατεύεται καθώς αν δεν το κάνετε υπάρχει κίνδυνος να «στραβώσει».

Ο τίγρης που σκύβει και το κρυμμένο πέος
Θεοδώρα, 25, λέει: Τρελαίνομαι για το φοβερό συναίσθημα που προσφέρει αυτή η στάση. Μπορεί να με «εμβολίσει» με κάθε εκατοστό του ανδρισμού του ή να ξαπλώσει πίσω και με πειράζει έως ότου φτάσω στο αμήν. Το καλύτερο από όλα είναι να βλέπω στο πρόσωπό του όλη την ένταση της πράξης καθώς και την προσπάθειά του να κρατηθεί περισσότερο.
Πώς να το κάνει: Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα γόνατά της να ακουμπούν το στήθος της, ενώ εσείς σκύβετε πάνω της. Το σώμα σας πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω από τη συνηθισμένη ιεραποστολική στάση, έτσι ώστε κάθε φορά που κάνετε μπρος ή πίσω, το όργανό σας χαϊδεύει το κουμπί της πράγμα που την γεμίζει απέραντη ικανοποίηση.
Tips: Όταν εσείς σκύβετε πάνω της την βοηθάτε να «ανοίξει» περισσότερο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό όταν ο κόλπος της είναι στενός και δεν μπορεί (υπό κανονικές συνθήκες) να δεχθεί όλο το «θηρίο» σας. Εάν κουράζεστε, ακουμπήστε απαλά στα πόδια της για υποστήριξη.

Ο πριονωτός σουγιάς
Άντρια, 24, λέει: Μπορεί άνετα να με πάρει, σηκώνοντας ψηλά το πόδι μου και διεισδύοντας ολόκληρος μέσα μου. Αλλά το καλύτερο είναι, όταν περιστρέφει αργά τα «καπούλια» του κάνοντας κύκλο. Εκείνη τη στιγμή νιώθω σαν να μου ανακατέβει όλο τον «εσωτερικό» μου κόσμο.
Πώς να το κάνει: Όταν είναι ξαπλωμένη στο ένα πλευρό, ξαπλώστε και σεις κοιτάζοντάς την στο πρόσωπο. Κατόπιν καβαλήστε το κάτω πόδι της και περάστε το άλλο της πόδι γύρω από σας στη μέση σας.
Tips: Για να μεγιστοποιήσετε την ορμή σας, αρπάξτε το μηρό της όταν σπρώχνετε προς τα μέσα, λες και κάνετε κουπί σε ρωμαϊκή γαλέρα.

Ο προσευχόμενος μάντης
Μαρία, 22, λέει: Η μοναδική φορά που είχα πολλαπλούς οργασμούς ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης. Δεν ξέρω, αλλά κάτι έχει την ώρα που μου αρπάζει τον κώλο μου?
Πώς να το κάνει: Βρείτε ένα σημείο για να τη βάλετε να καθίσει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι λίγο κάτω από τη λεκάνη σας (παραδείγματος χάριν στο καπό του αυτοκινήτου, στο γραφείο σας). Σταθείτε στην άκρη και βάλτε την να ξαπλώσει με την πλάτη πίσω, τοποθετώντας τα πόδια της στους ώμους σας. Ανυψώστε τη μέση της με τα χέρια σας έτσι ώστε αυτή να σχηματίσει ευθεία γραμμή με την πλάτη της και τότε μπείτε μέσα της λες και είστε πολιορκητικός κριός και προσπαθείτε να ρίξετε την καστρόπορτα.
Tips: Μπορείτε να της χαρίσετε περισσότερη ηδονή αν καταφέρετε και την κάνετε να σηκώσει τον κορμό της και τα πρόσωπά σας βρεθούν τετ - α ? τετ.

Η γλυκιά κάμψη
Έλενα, 28, λέει: Αυτή η στάση είναι πολύ καλύτερη από την ιεραποστολική, επειδή βρισκόμαστε ξαπλωμένοι πιο ομοιόμορφα, έτσι που κάθε κίνηση του τρίβει την κλειτορίδα μου.
Πώς να το κάνει: Παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, μόνο που βρίσκεστε λίγο πιο ψηλά και με τα πόδια σας στην εξωτερική πλευρα. Περάστε τα χέρια σας γύρω από τους ώμους της και ξαπλώστε οριζόντια κοιτάζοντάς την. Αυτή γέρνει τη λεκάνη της προς τα πάνω, γεγονός που δημιουργεί μια πιο ερωτική επάνω-και-κάτω κίνηση.
Tips: Εάν θέλει να «ψαρέψετε» σε πιο μεγάλα βάθη, μπορεί να τεντώσει τους μηρούς της περισσότερο και να τυλίξει τους αστραγάλους της γύρω από τους μόσχους σας.

Ο βρώμικος άγιος
Καίτη, 25, λέει: Δεν γνωρίζω οποιαδήποτε γυναίκα που να μην της αρέσει το «άτακτο» συναίσθημα να καθίσει πάνω στον άνδρα, ενώ αυτός κάθεται. Είναι σαν μια ακτινογραφία χορού στα γόνατα.
Πώς να το κάνει: «Παρκάρετε» τον εαυτό σας σε μια καρέκλα που να είναι άνετο γι? αυτήν να σας καβαλικέψει. Έπειτα αφήστε τη λεκάνη της να καθίσει μεγαλόπρεπα πάνω στον ορθωμένο ανδρισμό σας και να αρχίσει να αναπηδά πάνω - κάτω με ρυθμό που η ίδια θα δώσει.
Tips: Κρατήστε τα πόδια σας ενωμένα και σπρώξτε τακτικά τους γοφούς σας προς τα πάνω, έτσι ώστε να νιώσει όλο σας το είναι μέσα της.

Το χαρούμενο κουνελάκι
Άντζελα 29, λέει: Είναι τόσο κοντά σε μένα, ώστε μπορεί να μου ψιθυρίσει βρωμόλογα και προστυχιές στο αφτί μου. Αγαπώ ότι μπορούμε να είμαστε τόσο αισθησιακοί και οικείοι και την ίδια στιγμή να με παίρνει βίαια εάν το θελήσει. Νιώθω κατά κάποιο τρόπο ότι έχω παραδοθεί στις ορέξεις του.
Πώς να το κάνει: Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, κρατώντας ενωμένα τα πόδια της. Την καβαλικεύετε. Για να κάνετε τη μεγάλη είσοδό σας ευκολότερη, κρατήστε τα οπίσθιά της προς τα πάνω, έτσι τα bellyβ__sxxxxxxxxxx της πίεσαν στο στρώμα. Nα γλιστρίσετε μέσα της, γέρνοντας το σώμα σας προς τα εμπρός και χρησιμοποιώντας τα χέρια σας για στήριξη.
Tips: Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε τη σωστή γωνία, βάλτε ένα μεγάλο μαξιλάρι κάτω από το σώμα της.
Ψεκάστε ? σκουπίστε - τελειώσατε
Άννα 22, λέει: Ο φίλος μου και εγώ έχουμε εξερευνήσει τις τουαλέτες όλων των clubs, επειδή είναι τόσο ερεθιστικό και τόσο εύκολο να το κάνουμε. Είναι για μας κάτι σαν φετίχ.
Πώς να το κάνει: Βάλτε την να ακουμπήσει με την πλάτη στην πόρτα και να βάλει το ένα πόδι της πάνω στην τουαλέτα ή στο νιπτήρα για να έχει ακόμα ένα στήριγμα. Λυγίστε λίγο τη μέση σας έτσι ώστε, μόλις ο «σωλήνας» σας βρεθεί απέναντι από την «υδραυλική εγκατάστασή» της, να αρχίσετε την εργασία «ξεβουλώματος».
Tips: Εάν τα πόδια σας αρχίσουν και κουράζονται, κρατηθείτε από την πόρτα ή από τον τοίχο.

Σκύψε ευλογημένη
Σοφία 25, λέει: Το να είσαι σκυμμένη μπροστά είναι πολύ καυτό πράγμα, ειδικά όταν είσαι στην ύπαιθρο. Αλλά εκείνο που με ξετρελαίνει είναι όταν εκείνος αρπάζει τους γοφούς μου και σπρώχνει προς τα μέσα.
Πώς να το κάνει: Ζητήστε από τη φίλη σας να σκύψει προς τα εμπρός και να ακουμπήσει τα γόνατά της. Σταθείτε λυγίζοντας τα πόδια σας και μπείτε από πίσω της. Κρατήστε τους γοφούς της, έτσι ώστε να μην πέσει και σπάσει το «εργαλείο» σας που έχει ήδη μέσα της.
Tips: Εάν η φίλη σας δεν έχει ισορροπία, τότε βάλτε την να στηριχθεί με το χέρι της σ? ένα δέντρο, τοίχο ή ότι άλλο στερεό έχετε μπροστά σας για να μπορέσει να μείνει το σώμα της σε μια γωνία 90 μοιρών.

Ο πονηρός πορτοφολάς
Μόνικα 23, λέει: Σε αυτή τη στάση το μόριό του τρίβεται ακριβώς πάνω στο σημείο G προσφέροντάς μου ατέλειωτες στιγμές ηδονής.
Πώς να το κάνει: Ξαπλώστε και οι δύο στο πλευρό με εσάς από πίσω της. Η θέση και των δύο σας να είναι οριζόντια. Εκείνη τυλίγει το πάνω πόδι της γύρω στο δικό σας, ενώ εσείς είστε ξαπλωμένος κατά τέτοιον τρόπο, ώστε η μέση σας να είναι λίγο πιο κάτω από τα οπίσθιά της, για να μπορεί ο υπερήφανος φίλος σας να κοιτά προς τα πάνω. Και μόλις είστε έτοιμοι, κάντε ντου από πίσω.
Tips: Η στάση αυτή σας βολεύει να ψιθυρίζετε στο αφτί της είτε ερωτόλογα, είτε (αν το τραβά η ψυχή της) λογάκια πρόστυχα, που ανεβάζουν κατακόρυφα τη λίμπιντο και των δυο σας.

Οι μπουρμπουλήθρες της ηδονής
Λίτσα 25, λέει: Σχεδόν ντρέπομαι για το πόσο γρήγορα έρχομαι σε οργασμό μέσα στο τζακούζι, χάρη σε όλη εκείνη την πίεση του νερού που έρχεται κατευθείαν ανάμεσα στα πόδια μου.
Πώς να το κάνει: Καθώς μπαίνετε στο τζακούζι, γυρίστε προς τα πάνω τις οπές πίεσης του νερού και καθίστε στην άκρη της μπανιέρας με τα πόδια σας μέσα στο νερό. Βάλτε τη σύντροφό σας να καθίσει ή να γονατίσει μεταξύ των ποδιών σας μέσα στο νερό έτσι ώστε, οι μπουρμπουλήθρες να την «μαστιγώνουν» αλύπητα στην ευαίσθητη περιοχή της και να κάνουν όλη τη δουλειά για σας, την ώρα που αυτή προσκυνά το ορθωμένο εργαλείο σας.
Tips: Ανάλογα την αντοχή της, αυξήστε και την πίεση του νερού. Προσοχή όμως να μην είναι πολύ ζεστό.

Η άμεση προώθηση
Μελίνα 24, λέει: Το να μου πιέζει τα πόδια να μείνουν ενωμένα, κάνει την όλη διαδικασία πιο δύσκολη γι? αυτόν και πιο ευχάριστη για μένα. Γιατί του είναι κάπως δύσκολο να εισχωρήσει μέσα μου, ενώ εγώ νιώθω κάθε εκατοστό του αντρισμού του που προσπαθεί να μπει. Δεδομένου ότι έχει τόσο πολλή ορμή, νιώθω όλο το κορμί μου να δέχεται τα κτυπήματα από τα «μπαλάκια» του. Αυτό με φτάνει ακριβώς στα όρια μου.
Πώς να το κάνει: Παραλλαγή του προσευχόμενου μάντη με τη μόνη διαφορά, ότι αντί να βάλετε τα πόδια της στους ώμους σας, τα κρατάτε σφικτά και ενωμένα στον αέρα μπροστά σας. Έτσι μπορείτε και να την ανασηκώνεται λίγο. Και τότε «έμπαινε Γιούτσο». Προσφέρεται για άγριες καταστάσεις.
Tips: Εάν η σύντροφός σας είναι στενή και το εργαλείο σας ευαίσθητο, μην το επιχειρήσετε. Θα πονέσετε πολύ. Σε διαφορετική περίπτωση αποτελεί τέλεια στάση για wild sex.

Συγχρονισμένη κολύμβηση
Δήμητρα 30, λέει: Η αντίσταση μέσα στο νερό τον κάνει να κινείται σε αργή κίνηση, πράγμα που μου προκαλεί ρίγος σε όλο μου το κορμί. Το καλύτερο από όλα είναι όταν τυλίγομαι πάνω του. Ουσιαστικά τα κορμιά μας «λιώνουν» μαζί.
Πώς να το κάνει: Σταθείτε μέσα στην πισίνα σε σημείο που το νερό να φτάνει μέχρι το ύψος του στήθους σας. Τραβήξτε την σύντροφό σας προς το μέρος σας και σηκώστε την έτσι ώστε να τυλίξει τα πόδια της στη μέση σας. Αν φοράει μαγιό, κάντε το στην άκρη. Και τότε ελευθερώστε τον Willy που κρύβετε μέσα σας. Και κρατώντας την από τους γλουτούς της, αφήστε τον Willy να «κολυμπήσει» μέσα στην άβυσσο του κόλπου της.
Tips: Όσο πιο δυνατά την ανεβοκατεβάζετε, τόσο εντονότερος γίνεται ο οργασμός της. Αν σας αρέσουν και οι καταδύσεις, μπορείτε να φορέσετε και οι δύο μάσκες με αναπνευστήρες και νιώστε ακριβώς όπως τα δελφίνια.

Φυλακισμένο πουλί
Σκεύη 23, λέει: Τρελαίνομαι γι? αυτή τη στάση γιατί από τη μία μου αρέσει να έχω τον έλεγχο των κινήσεων και από την άλλη γιατί τον νιώθω όλο μέσα μου.
Πώς να το κάνει: Ξαπλώνετε ανάσκελα στο κρεβάτι, τον καναπέ, το χαλί ή ακόμα και το πάτωμα (αν το λέει η καρδιά σας) και την αφήνετε να σας καβαλικέψει. Στη συνέχεια γονατίζει, «φυλακίζοντας» τον ερεθισμένο «φιλαράκο» σας μέσα της, αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει, απολαμβάνοντας όλο του το μεγαλείο.
Tips: Εάν είναι να ξαπλώσετε κάτω (έδαφος, πάτωμα κ.τλ) προσέξτε την πλάτη σας. Για μεγαλύτερη απόλαυση (κυρίως δική της), μην την αφήσετε να γονατίσει. Απλά, βάλτε την να κάνει βαθύ κάθισμα ακριβώς πάνω στο πουλάκι σας και δώστε της το έναυσμα να αρχίσει τη γυμναστική πάνω κάτω κουνώντας μόνο τους γοφούς της. Αν χρειάζεται στήριγμα βάλτε την να ακουμπήσει με τα χέρια της στο στήθος σας.

Ο κλέφτης μπαίνει από πίσω
Ιωάννα 26, λέει: Με το αγόρι μου μας αρέσει να το κάνουμε σε δημόσιους χώρους, χωρίς να μας καταλαβαίνει κανείς. Ενώ οι περισσότεροι νομίζουν ότι αγκαλιαζόμαστε ή χαμουρευόμαστε, στην πραγματικότητα με παίρνει από πίσω χωρίς οι άλλοι να το καταλαβαίνουν.
Πώς να το κάνει: Σε σας που σας αρέσει ο «κίνδυνος» του έξω. Βάλτε την σύντροφό σας να φορά κοντές φούστες (κατά προτίμηση μίνι) και πάντα χωρίς σλιπάκι ή στριγκάκι. Απαραίτητο είναι ένα σακάκι δεμένο στη μέση της, ώστε να καλύπτει, αυτά που πρέπει να κρύψετε. Σταθείτε από πίσω της ανοίξτε το «ποτρ παγκάζ» της και «φορτώστε» το με ό,τι έχετε. Ιδανικό σε μπαράκια και clubs όπου υπάρχει μουσική, έτσι ώστε την ώρα που λικνίζεστε, οι άλλοι να νομίζουν ότι χορεύετε.
Tips: Όλη η «τελετή» να γίνεται με πολύ απαλές και ρυθμικές κινήσεις για να μην σας πάρει κανείς χαμπάρι. Υπάρχει και η παραλλαγή από μπροστά. Μόνο που τότε η σύντροφός σας πρέπει να φορά μακρύ παλτό ή καμπαρντίνα.

isabella

Foivi63 εγραψε

ΠαράθεσηSEVEN KINDS OF SEX

Το σεξ όσο και να φαίνεται απλό, δεν είναι και τόσο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν παρομοιάσει με το ποδήλατο όπου αν ανέβεις και κάνεις δεν το ξεχνάς ποτέ. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι απλά. Το σεξ είναι τέχνη. Είναι ένας «ζωγραφικός πίνακας», μια «μουσική συμφωνία», είναι μια «σύνθεση λουλουδιών», είναι ένα «εξωτικό φαγητό». Ανάλογα με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες αυτών που συμμετέχουν σε μια «παράσταση» σεξ, ανάλογα και αυτό εξελίσσεται.

Για να έχετε πάντα λοιπόν ποιοτικό και επιτυχημένο σεξ, 3 πράγματα πρέπει να έχετε στο νου σας.
1. Το είδος του σεξ
2. Συνεχή εξάσκηση
3. Συνεχή ενημέρωση
Για τη συνεχή εξάσκηση δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Άλλωστε τι θα ήταν ο Πικάσο αν είχε φτιάξει μόνο έναν πίνακα; Πόσοι ξέρουν την 1η συμφωνία του Μπετόβεν; Για τη συνεχή ενημέρωση επίσης ουδέν λόγος γίνεται. Αν για παράδειγμα δεν υπήρχε ενημέρωση επί του θέματος σίγουρα ο στοματικός έρωτας (αν λεγόταν έτσι) θα ήταν μόνο για θεραπευτικούς λόγους σε περίπτωση τσιμπήματος από φίδι! Αφού, λοιπόν, καταλάβατε ότι πρέπει να αρχίσετε την εξάσκηση και την ενημέρωση (μην φεύγετε περιμένετε λίγο ακόμα...δεν τελείωσε η ενημέρωση...βιαστικοί) πρέπει να αναπτύξετε και την ανάλογη τεχνική σχετικά με ποιο είδος σεξ εξασκείτε.
Ένα πράγμα είναι πλέον απαράδεκτο στη σημερινή σύγχρονη εποχή: το να μην είσαι έτοιμος την κρίσιμη στιγμή. Όλα τα υπόλοιπα μπορεί να σου τα συγχωρήσει κανείς, αλλά το να μην έχεις «σηκωμένη σημαία» την ώρα μηδέν ε, δεν λέει πια καθόλου. Οποιαδήποτε δικαιολογία προς την παρτενέρ σας θα κάνει απλώς τα πράγματα χειρότερα, καθότι η αντρική ανικανότητα τείνει πλέον να πάρει την άγουσα για το μουσείο τον ιατρικών προβλημάτων, στο ράφι ανάμεσα στα βαζάκια που γράφουν «πιτυρίδα» και «φυματίωση».

Morning - night sex
Αν κάνετε σεξ το βράδυ μεταφέρετέ το στις πρωινές ώρες. Τι πιο καλό από το να ξεκινά η μέρα σου με πρωινή «γυμναστική». Τώρα αν το κάνετε το πρωί κάντε πάλι αλλαγή. Ανταλλάξτε το πρωινό γρήγορο σεξ πριν την ετοιμασία για τη δουλειά με ένα μαραθώνιο σεξ το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Αν ανήκετε στην αναξιοπαθούσα κατηγορία των παντρεμένων με παιδιά, ξεχάστε αυτή την ενότητα, καθώς στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ότι, οποιαδήποτε ώρα και να ξυπνήσετε, ο μικρός σατράπης ή η μικρή αφέντρα (ο γιος σας ή η κόρη σας δηλαδή) θα ξυπνήσει τουλάχιστον μισή με μία ώρα πριν από εσάς και θα αρχίσει να χοροπηδά στο κρεβάτι σας. Πείτε αντίο στα πρωινά ανασκελώματα. Για τους υπολοίπους. Ανοίξτε τα ματάκια σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε το σοκ της πρωινής εμφάνισης του συντρόφου σας. Αφού τα καταφέρετε - αν τα καταφέρετε - αρχίστε να επεξεργάζεστε το σώμα της και ξυπνήστε την μαλάσσοντας τα ευαίσθητα σημεία του κορμιού της (και δεν εννοούμε τα παΐδια της).
Ή μπορείτε βέβαια να αυξήσετε την ερωτική πράξη: πρωί πριν τη δουλειά, μεσημέρι όταν κάνετε διάλειμμα και το βραδάκι πριν να ξαπλώσετε.
O μεγάλος ξύπνιος
Θέλεις το σεξ να μοιάζει με όνειρο; Σχεδίασε αυτή την έκπληξη στη μέση της νύχτας, για να της δώσεις να καταλάβει πώς είναι να ζεις στη χώρα των θαυμάτων. Βάλε μυστικά το ξυπνητήρι στις 3 το πρωί και φρόντισε να το προγραμματίσεις να χτυπήσει όσο πιο ελαφρά γίνεται. Το κλειδί είναι να το κλείσεις ακριβώς μόλις αρχίσει να χτυπά και να είσαι πολύ ήσυχος, ώστε να μην την ξυπνήσεις. Ύστερα σήκω απ? το κρεβάτι, άναψε έξι μικρά κεριά και τοποθέτησέ τα γύρω απ? το κρεβάτι σε ασφαλείς και στέρεες βάσεις. Ξαναγύρνα στα σεντόνια και ξύπνα την πολύ γλυκά. Καθώς ανοίγει τα μάτια, γλίστρησε το χέρι σου πάνω στον κορμό της μέχρι να καταλήξει στο σημείο όπου θα τη στείλει στα ουράνια. Πέρνα το χέρι σου πάνω της χαμογελώντας και κάνοντάς της νόημα να σωπάσει. Κατέβα πιο χαμηλά και άρχισε να τη γλείφεις ώστε να την κάνεις να τρελαθεί. Εκείνη, μισοκοιμισμένη, θα σε κοιτάζει στο φως των κεριών και θα νομίζει ότι ονειρεύεται. Εσύ ξαναξάπλωσε δίπλα της και ψιθύρισέ της ότι την θέλεις ολοκληρωτικά εκείνη τη στιγμή. Κάντε αργό, γλυκό και ονειρεμένο έρωτα και αντί να αναστενάζετε αφήστε τις ανάσες σας να δείχνουν πόσο ερεθισμένοι είστε κάθε στιγμή. Μόλις τελειώσετε, σβήσε τα κεριά και βυθιστείτε ξανά στην αγκαλιά του Μορφέα.

Sex revivals
Να πάρω μια τσόντα όπως φεύγω;
Απλώς γνέψε πονηρά αν σου πει ότι την ξενερώνουν τα πορνό. Οι γυναίκες ερεθίζονται από σεξουαλικές εικόνες όσο και οι άντρες - αλλά είναι λιγότερο πιθανό να το παραδεχτούν. Ερευνητές παρακολούθησαν την εγκεφαλική δραστηριότητα 30 αντρών και γυναικών που έβλεπαν σεξουαλικές και μη εικόνες. Ο ερεθισμός τους είναι ίσος - τα εγκεφαλικά κύματα αυξήθηκαν κατά 60% και στα δύο φύλα όσο έβλεπαν σεξουαλικές εικόνες. Πάνε τελείωσαν οι εποχές που η τσόντα αποτελούσε κατάπτυστη ενασχόληση των μοναχικών αρσενικών με τις γυμνασμένες παλάμες. Τώρα τσόντα βλέπουν και οι γυναίκες. Ο γυναικείος πληθυσμός απενοχοποίησε το ταμπού μια κι έξω, με μπροστάρισα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς που δήλωσε πως διαθέτει συλλογή από κασέτες λεσβιακού πορνό στο σπίτι της, τις οποίες βλέπει με τις φίλες της. Αρκετές είναι αυτές που φαντασιώνονται ότι την ώρα που κάνουν σεξ υπάρχει ένα ολόκληρο κοινό που τις καμαρώνει και τις αποθεώνει. Η ιδέα ότι κάποιος ή κάποιοι τις παίρνουν μάτι τις ερεθίζει σε απίστευτο σημείο. Τι να πεις; Μόνο όταν της προτείνεις εσύ να πάτε σε κανένα απομονωμένο μέρος σου λέει «και αν μας δει κανείς;». Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι να μην πέσετε στην εύκολη παγίδα των ταινιών ερωτικού περιεχομένου που διατίθενται στα video club της γειτονιάς σας. Πολλοί κύριοι θα απογοητευτούν βλέποντας τους πρωταγωνιστές να έχουν τρία πόδια και πολλές κυρίες θα αρχίσουν να αναθεωρούν τις απόψεις τους για τη σχέση τους. Να θυμάστε, οι πρωταγωνιστές είναι επαγγελματίες και αυτά που κάνουν μπορεί να αποβούν οδυνηρά έως μοιραία για τον άμαθο ερασιτέχνη που θα αποπειραθεί να τα δοκιμάσει στο σπίτι.

Like an animal sex
Βάλε string και έλα?
Στα πορνό τα προκαταρκτικά έχουν ρόλο κομπάρσου και το σεξ γίνεται αμέσως. Όπως θα έχεις παρατηρήσει στις πορνοταινίες, τα ερωτικά παιχνίδια που προθερμαίνουν το έδαφος είναι ανύπαρκτα και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό - για να μην πω κάπου αλλού - και μάλιστα όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Ισχύει όμως αυτό στην πραγματικότητα;
Αν μέχρι τώρα στην ερωτική πράξη χρησιμοποιούσατε όλο τρυφερά χάδια και φιλιά για δοκιμάστε λίγη αγριότητα.
Όσο και αν οι γυναίκες επιζητούν τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, η μεγαλύτερη φαντασίωσή τους είναι το απότομο, βίαιο σεξ. Όρθιες στον τοίχο, ανίκανες να αντιδράσουν στην ανδρική επίθεση. Το να τις ρίξει κάποιος στο κρεβάτι, να τους σκίσει τα ρούχα και να μπει κατευθείαν μέσα τους χωρίς προκαταρκτικά και αηδίες. Επίσης ποντάρουν πολύ στο αίσθημα τού να βιάσουν έναν άνδρα, να τον αναγκάσουν δηλαδή να κάνει σεξ, ενώ αυτός δεν θέλει (υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Με λίγα λόγια από το ανδρικό σώμα να κρατήσουν μόνο το όργανό τους και να το χρησιμοποιήσουν όπως και όσες φορές αυτές θέλουν. Χτες ήταν εκείνη που σας επέτρεψε να την τραβάτε από τα μαλλιά σαν άλογο στ? αλέτρι, σήμερα είναι η σειρά της να σας ζητήσει μια χάρη. Αρκεί να μη βγάλει από τη τσάντα της κανένα παράξενο δονητή, γιατί τότε ανοίξτε την μπαλκονόπορτα και γίνετε spinderman!

Group sex
Βάζω το προφυλακτικό βάζεις τη φίλη;
Πολλές γυναίκες φαντασιώνονται καταστάσεις με πολλούς παρτενέρ, άνδρες και γυναίκες. Η ιδέα του να βρίσκεσαι γυμνή μαζί με άλλους με κοινό σκοπό τη σαρκική απόλαυση, είναι ηδονιστική. Οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν πλέον αντίρρηση να ανταλλάξουν ερωτικές εμπειρίες με φίλες, γνωστές ή παντελώς άγνωστες αρκεί να τηρούνται κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες? Άλλωστε μια γυναίκα δεν τσιτώνει ιδιαίτερα με την ιδέα πως μια άλλη ελκυστική γυναίκα θα την ικανοποιήσει σεξουαλικά, γιατί στο κάτω - κάτω δεν έχει τίποτα να χάσει, ενώ ο άντρας έχει και παραέχει. Με τον τρόπο αυτό εσείς φυσικά απαλλάσσεστε από το βάσανο της παράνομης σχέσης και γίνεστε όλοι μια ευχάριστη παρέα στο ίδιο κρεβάτι. Προϋπόθεση, βέβαια, είναι ο καθένας από τους τρεις να τυγχάνει αποδοχής από τους υπόλοιπους. Αλλά αυτά είναι διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Sport σεξ
Βάλε ουσία στη συνουσία
Μια ή μιάμιση ώρα γυμνάσεις του κορμιού σας στα διάφορα όργανα γυμναστικής σε συνδυασμό με μισή ώρα σάουνα, μπορούν να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά. Θα θέλετε εκείνη κιόλας τη στιγμή να πάρετε τη σύντροφό σας στο κρεβάτι και να της φτιάξετε ένα πρόγραμμα «ασκήσεων». Αν ακόμη εγγραφείτε σε μαθήματα γιόγκα θα χαρίσετε απ? την πρώτη κιόλας εβδομάδα πέντε-έξι ιδέες για κρυφές μέχρι τώρα για εσάς στάσεις του σεξ. Μόλις αρχίσει να μουγκριζει σαν βούβαλος της σαβάνας, πλακώστε τη σε προστυχόλογα βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Και για να την τελειώσετε, φορέστε μαύρο προφυλακτικό. Θα σας χαρίσει πόντους. Απ? εδώ και μπρος η στύση δεν θα πρέπει να αποτελεί πλέον ανοιχτό καταναλωτικό δάνειο τύπου «όταν έχω θα στα δώσω», αφού με την καθημερινή εκγύμναση θα σου ζητά κάθε μέρα και πιο πολύ?

Marathon sex
Κάνε Σεξ Μεγάλης Διάρκειας
Στους πραγματικούς Ολυμπιακούς, αυτοί που πάντα κερδίζουν στο μαραθώνιο είναι οι αθλητές με τη μεγαλύτερη αντοχή. Ήρθε λοιπόν και η δική σου σειρά να φορέσεις το χρυσό. Και πώς θα το πετύχεις; Σύμφωνα με πολλούς (και άσχετους), ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τον «αγώνα» είναι να κάνεις κούρα μέσα στην μπανιέρα ακριβώς μία ώρα πριν από την εκκίνηση.
Σύμφωνα με εμάς , όμως, ο πιο σίγουρος τρόπος - και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα - είναι: Να κάνεις γυμναστική για να αντέξεις: Οι αληθινοί σεξοπρωταθλητές μαθαίνουν να ντιλάρουν το θέμα της απόστασης μέχρι την κορύφωση με το να εξασκούνται στη μέθοδο σταμάτα - ξεκίνα του Semans. Μία μέθοδος που πήρε το όνομά της από το διάσημο ουρολόγο του Duke University, James Semans. Ωστόσο, πριν της προτείνεις να κάνετε «ένα Semans στα γρήγορα», μάθε μερικά tips που μας είπε η σεξολόγος δρ Linda Banner και που, ως σωστός αθλητής, οφείλεις να ακολουθήσεις:
Πρώτα, ξεκίνα με «χαλαρή» στύση. Αφού τα καταφέρεις, προσπάθησε - συνειδητά - να τον ρίξεις.
Μετά από αυτό, σειρά έχει και πάλι η ανύψωση του μικρού σου φίλου. Όχι, δεν σε δουλεύουμε. Δοκίμασέ το.
Και τελικά, βάλε ακόμα περισσότερο τα δυνατά σου κι ετοιμάσου για την πιο μεγάλη και σκληρή στύση της ζωής σου. Και αν θέλεις να τη θυμάσαι, βγάλ? τη και μία φωτογραφία.«Και γιατί πρέπει να το περάσω όλο αυτό», θα αναρωτιέσαι και δικαιολογημένα. Με αυτή την τεχνική και μετά από ένα σημείο, θα είσαι σε θέση να ξέρεις τα όριά σου, ώστε να κάνεις πίσω την κατάλληλη στιγμή και να μπορέσεις τελικά να της δώσεις πολλά ακόμα λεπτά ηδονής. Δοκίμασε την περίφημη στάση «Ψαλίδι». Πρόκειται για αντρική στάση, την οποία μπορείς να απολαμβάνεις για 24 ολόκληρες ώρες και την προτείνουν διάφοροι σεξολόγοι Αρχικά, μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο, αλλά ακριβώς γι? αυτό το λόγο θα σε κρατήσει στο ύψος σου για πολλή ώρα, χωρίς να θέλεις να πέσεις και χωρίς να θέλεις να τελειώσεις.

Romantic sex
Η ξεπέτα έχει πια ξεφτίσει, όχι ως πρακτική, αλλά ως εναλλακτική πρόταση στο κρεβάτι. Με άλλα λόγια το δήθεν στημένο «γρήγορο σεξ» έχει αρχίσει να μπερδεύει τις γυναίκες του σήμερα, οι οποίες συναντούν πια συνεχώς γύρω τους αγχωμένους κοκόρους που το χρησιμοποιούν ως άλλοθι. Ο άντρας που κάνει τη διαφορά πλέον είναι ο άντρας που έχει την πολυτέλεια του χρόνου, που έχει μυαλό και ώρα για ένα κόλπο παραπάνω και για δύο έξτρα οργασμούς προσφορά του καταστήματος. Έτσι λοιπόν πρέπει να δείξετε ότι ξεχωρίζετε από τη σωρό. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο αφού χρειάζονται κόλπα, όπως κεριά για να κάνετε ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια, υπομονή, εγκράτεια και αργές κινήσεις, σαν κάποιος να σας έχει ποτίσει με slow motion. Φυσικά στο όλο πρόγραμμα πρέπει να εντάξετε και τη γλώσσα σας για να κάνετε όντως τη διαφορά.
Άσε λοιπόν κάτω το τόξο, Ρομπέν, γιατί απόψε θα χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου. Μη χαλαρώνεις, όμως, γιατί ακόμα κι εδώ χρειάζεται να αναπτύξεις κάποιες ικανότητες - σημάδεψε, πάρε θέση και ρίξε. Το φτερό στο καπέλο είναι προαιρετικό. Λάβε θέση. Καταρχήν, τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από το στήθος σου κι ακόμα ένα κάτω από τους γοφούς της. Με αυτό τον τρόπο δεν θα κουράσεις το λαιμό σου και θα έχεις πολύ καλή ορατότητα του στόχου σου. Στη συνέχεια και γιατί δεν θέλουμε να μας κουραστείς, ξεκούρασε το κεφάλι σου πάνω στο πόδι της και με τα δάχτυλά σου προσπάθησε να ανακαλύψεις το πασίγνωστο σε όλους πλέον, το περίφημο, το περιβόητο σημείο G. Μη συγκεντρωθείς μόνο σε ένα σημείο. Για να έχει να το θυμάται χρόνια το στοματικό σεξ που της χάρισες, βάλε σε λειτουργία όχι μόνο τη γλώσσα σου, αλλά τα δάχτυλά σου και την ανάσα σου. Με άλλα λόγια, σταμάτα να βγάζεις μόνο γλώσσα. Προσπάθησε να την ερεθίσεις σε ολόκληρη την περιοχή με απαλά αγγίγματα και βαριανασαίνοντας χαμηλά στην κοιλιά της και ανάμεσα στα πόδια της.

isabella

Foivi63 εγραψε

ΠαράθεσηΠήδηξε με κέφι, σε παραλία και παρτέρι?

Ξέχνα τα all time classic και αφού τώρα το επιτρέπει ο καιρός, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις τις επιδόσεις σου και εκτός δωματίου! Πες μας πού το κάνεις, τι κερδίζεις και τι χάνεις? Ανακάλυψε τον απίστευτο ερωτισμό που μπορεί να εκπέμπει το υπόγειο του σπιτιού σου, η ταράτσα της πολυκατοικίας σου ή η φουσκωτή σου βάρκα?

Εάν οι άντρες δεν ήταν εξερευνητές από τη φύση τους δεν θα είχαν ανακαλύψει ποτέ την Αμερική, δεν θα είχαν πάει ποτέ στη Σελήνη και φυσικά δεν θα είχαν ανακαλύψει τη μεταμεσονύχτια ζώνη των συνδρομητικών καναλιών αλλά και τα περίεργα μέρη στο Ίντερνετ . Γιατί λοιπόν θα πρέπει η σεξουαλική μας ζωή να περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο χώρο; Το να αναζωπυρώσεις τη σεξουαλική ζωή με τη σύντροφό σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πάθεις λουμπάγκο από την 728η στάση του κάμα σούτρα ούτε να κρεμαστείτε από τα κουρτινόξυλα. Όχι ότι δυσαρεστεί ένα κρεβάτι με διαστάσεις extra large αλλά ο άντρας - εξερευνητής πρέπει να ανακαλύπτει καινούριους παράδεισους για διαρκή ανανέωση. Αποτέλεσμα; Kαλύτερη σεξουαλική ζωή με περισσότερη φαντασία και κατ? επέκταση μεγαλύτερη απόλαυση. Ιδού μερικά από τα καλύτερα μέρη για σεξ ...
Και, βέβαια, ούτε λόγος για να σας πάνε αυτόφωρο με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς - και μάλιστα μέρα μεσημέρι στο Πάρκο της Αθαλάσσας.

Η fuck-a του υπογείου!
Είναι ένα σημείο του σπιτιού που βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ανδρών όχι μόνο επειδή υπάρχουν πολλά παλιά έπιπλά, που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει χωρίς φόβο αλλά η υγρασία και το σκοτάδι ξυπνούν στον άντρα τα ζωώδη του ένστικτα. Στις φαντασιώσεις των αντρών αλλά και των γυναικών ένα σημείο που θεωρείται φετίχ σ? αυτό το χώρο είναι η σκάλα. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα σοβαρά θρίλερ γυρίζονται εκεί.

Στο παρκάκι σκυμμένη στο παγκάκι!
Ξεκίνησες για μια απλή βόλτα στο πάρκο με την καλή σου. Που να ?ξερες τι θα σου συμβεί καθισμένος σε ένα παγκάκι, την ώρα που εκείνη έσκυψε για να πιάσει τα κλειδιά της. Φταίει η μέρα, φταίει η φτέρα, φταίει το κοντό της φορεματάκι που της άφηνε ακάλυπτο? ξέρεις εσύ; Καμιά φορά τα πάθη είναι τόσο έντονα, που δεν μπορείς να τα τιθασεύσεις μέχρι το αυτοκίνητο ή το σπίτι. Θα ήταν προτιμότερο να διαλέξεις ένα πάρκο που να βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρόμο για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να σε δουν.

Στο βουνό, ψηλά και αγνάντευε!
Δεν παίρνεις μόνο εκείνη, παίρνεις και τον καθαρό σου αέρα. Υπάρχουν εκπληκτικά σημεία όπου δεν σε ανακαλύπτει ούτε ελικόπτερο. Σωστές ερωτικές αετοφωλιές. Το θετικό είναι ότι η ερημιά κάνει τόσο αισθητή την παρουσία της, που μπορείς να τη γδύσεις και να μείνετε σαν τους πρωτόπλαστους. Σκηνικό αγριεμένο, άκρως ακατάλληλο για μια σχέση που υπάρχει για το καλό πήδημα. Στο βουνό μπορείς να το απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο.
Στην παραλία σαν βανίλια υποβρύχιο!
Φάτε μάτια ψάρια, που είναι θαλασσινά. Το μαγιό δεν κρύβει τη στύση, δεν φταίς εσύ, δεν φταίει η φύση. Βάζεις μπροστά την καλή σου για καμουφλάζ και κατευθύνεσαι στην ακρογιαλιά με άγριες διαθέσεις. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι το νερό. Όλα γίνονται υποβρύχια. Την παίρνεις αγκαλιά και αφού παραμερίσεις στο πλάι το μικροσκοπικό της μαγιό είναι αρκετά εύκολο να εισχωρήσει στα ενδότερα. Οι υπόλοιποι λουόμενοι θα νομίσουν πως κάνετε χαριτωμενιές και κου-πε-πε. Βασική προϋπόθεση είναι να πατώνεις για να μη βουλιάξεις. Διαφορετικά, αντί να πηδήξεις, θα πηδάνε πάνω στην κοιλιά σου για να βγάλουν το νερό που ήπιες!

Πέρα στο πέρα κάμπινγκ
Γιατί το καλοκαίρι θέλει το κάμπινγκ του. Είναι τέλειο να είσαι σε μια σκηνή με κάποιον και κάθε εκατοστό του σώματός σου να είναι κολλημένο στο δικό του. Είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο είδος σεξ.
Πώς να το κάνεις: Μπείτε μέσα στη σκηνή, ξαπλώστε πρόσωπο με πρόσωπο και τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση της, καθώς εκείνη ακουμπά τα πόδια της ανάμεσα στα δικά σου κρατώντας τα ελαφρώς λυγισμένα. Αρχίστε τη δράση και για ακόμη βαθύτερη διείσδυση, ανασήκωσε λίγο το ένα σου πόδι.
Συγκρατήσου να μην τελειώσεις νωρίς κάνοντας μικρές και σφιχτές κινήσεις αντί για μεγάλες διεισδύσεις.

Στο γκαράζ
Εάν ο φίλος σας κάνει πάρτι και σας καλέσει το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να τσεκάρετε αν υπάρχει γκαράζ στο σπίτι. Μετά από μερικά ποτά κανείς δεν θα σας αναζητήσει αν λείψετε για 20 λεπτά. Η θέση μεταξύ δύο αυτοκινήτων είναι ιδανική και μπορείτε να κρυφτείτε πολύ καλά από τους αδιάκριτους.

Το σπήλαιο του μηρού
Γίνε πρωτόγονος και εξερεύνησε τα πιο βαθιά σου ένστικτα μέσα σε μια σπηλιά. Τι θα πει πού θα βρεις τη σπηλιά; Να τη βρεις!
Πώς να το κάνεις: Ακούμπησε την πάνω σε ένα τοίχωμα στη σπηλιά με τα πόδια της ελαφρώς ανοιχτά και πρόσωπο προς σε σένα. Σήκωσε τα χέρια της για να πιάσει τα βράχια που είναι από πάνω της για στήριξη, ενώ άφησε τη να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι εσύ τα χέρια σου γύρω από την πλάτη της.
Η ζωώδης αίσθηση θα σε κάνει να μοιάζεις με εξαγριωμένο λιοντάρι, ενώ ένα ακόμη μπόνους είναι ότι οι όρθιες στάσεις σε κάνουν να κρατιέσαι περισσότερο, αφού η ροή του αίματος είναι πιο περιορισμένη.

Στο αυτοκίνητο
Σεξ στο πίσω κάθισμα. Στο Νέο Μεξικό απαγορεύεται, αλλά εδώ κρατάμε πιστά τις παραδόσεις. Σε αυτοκίνητο είπαμε, όχι σε Αutobianchi. Στο θέμα μας τώρα: το πίσω κάθισμα δεν είναι και τόσο βολικό, άσε που το καλοκαίρι ιδρώνεις, τα καθίσματα βρέχονται και η όλη ατμόσφαιρα δεν αντέχεται καθόλου. Αν πάλι πας μπροστά, υπάρχει το ενδεχόμενο, εκτός από αυτό που θα της βάλεις εσύ, να της μπει και τίποτα άλλο.
Λύση: Πήγαινε το κάθισμά της όσο πίσω γίνεται και ρίξε την πλάτη του. Βάλ? τη να ξαπλώσει και πήγαινε από πάνω της. Αν κουραστείς, σήκωσε την πλάτη του καθίσματος και πες της να καθίσει πάνω σου.

Σε ανοιχτό 4X4
Δεν έχει καμία σχέση με το σεξ στο κλειστό αυτοκίνητο. Η ανοιχτή οροφή και και το role bar είναι όλα τα λεφτά. Μπορείς να σηκωθείς όρθιος σαν μαυροσκούφης πάνω στο άρμα. Μόνο που, αντί για αντιπάλους, θα έχεις υποτάξει τη συνοδηγό σου. Εκείνη σαν γνήσια Λάρα Κροφτ, θα τουρλωθεί με τα γόνατα να ακουμπούν στην πλάτη του δερμάτινου καθίσματος. Τα χέρια της θα γραπώνουν με δύναμη τη χοντρή μπάρα του τζιπ και μετά όλα θα κυλήσουν σαν το νερό στο αυλάκι.
Ιδανικό για σύλληψη. Tο καλύτερο αυτοκίνητο για τεκνοποίηση είναι ένα πολυτελές sedan. Τα κλιματιζόμενα καθίσματα, που έχουν πολλά αμάξια τέτοιου τύπου, διατηρούν τους όρχεις δροσερούς και κάνουν το σπέρμα δυνατό. Όταν οι όρχεις εκτίθενται στη ζέστη, λόγω πολύωρης οδήγησης, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μικρής ποσότητας σπέρματος
Ιδανικό για ακροβατικά. Ενα station wagon είναι αυτό που θέλεις. Έχουν τόσο χώρο, ώστε μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμα κι ένα όργιο - εμπνευσμένο από την εποχή του Καλιγούλα. Επιπλέον, τα καθίσματα ρυθμιζόμενης πλάτης μπορούν να μεταμορφώσουν το station σε απέραντο on the road κρεβάτι.
Ιδανικό για οργασμό. Όσο πιο γρήγορο είναι το αυτοκίνητό σου τόσο μεγαλύτερους οργασμούς θα την κάνεις να έχει. Ιδανικό για εντυπωσιασμό. Δες τις φαντασιώσεις σου να πραγματοποιούνται με ένα cabrio. Θυμήσου όλες εκείνες τις βουκολικές ταινίες, που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, βάλε στη διαπασών το άσμα του George Michael «Let's go outside» και πάρε τα βουνά, τα λαγκάδια κι... εκείνη.
Σε τουριστικά αξιοθέατα
Είναι ανοιχτά τις καλύτερες ώρες τις ημέρας και συνήθως δεν σας προσέχει κανείς καθώς όλοι βλέπουν τα μνημεία και προσέχουν τον ξεναγό. Επίσης διαθέτουν μεγάλες εκτάσεις που σας επιτρέπουν να εξαφανιστείτε για μερικά λεπτά. Προτιμούνται τα open space και αν είστε διακριτικοί και ήσυχοι μπορείτε ταυτόχρονα να ακούτε και τον ομιλητή και να πλουτίζετε τις γνώσεις σας. Τα καλύτερα σημεία είναι αυτά που βρίσκονται στην ψηλότερη θέση. Μπορείτε να παρακολουθείτε τους άλλους χωρίς να σας βλέπουν και να μην κινδυνεύετε να σας πιάσουν, αφού μέχρι να φτάσουν εκεί εσείς θα την έχετε κάνει ήδη.

Σε κότερο
Δίνει έναν αέρα χλιδής και σε κάνει να αισθάνεσαι και κάπως. Eσύ νέος, ωραίος και κάποιος φίλος αποφάσισε το Σαββατοκύριακο να πάτε κρουαζιέρα μέχρι τη Μύκονο. Είστε μεσοπέλαγα και κάνετε παρτάκια με διάφορες γυναίκες που πρώτη φορά βλέπεις στη ζωή σου. Αφού λοιπόν φάτε τα ψαρονέφρια σας και πιείτε τις Moet σας, ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία στην πλώρη, σε πλησιάζει μία με διάθεση να σα γνωρίσει καλύτερα (με τη βιβλική έννοια του όρου). Καταλήγετε να κρέμεστε και οι δύο από τα ξάρτια και τα άλμπουρα, ενώ παράλληλα σας χτυπά το αγέρι και σας πνίγει η αλμύρα. Σκέτο μεγαλείο.

Σε φουσκωτό
Έχει πολλή πλάκα να κάνεις σεξ σε φουσκωτό. Ειδικά αν έχει μαλακό πάτο. Ο σκληρός είναι λίγο πιο άβολος. Βέβαια δεν σε παίρνει να κάνεις ακροβατικά διότι μπορεί να βρεθείς στη θάλασσα. Στα τέσσερα είναι το ιδανικό concept για φουσκωτό, καθότι είναι πιο σταθερό και «πατάει» καλύτερα. Το πιο απολαυστικό και δροσιστικό είναι οι σταγόνες που σκάνε από τα κύματα πάνω στα σώματά σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Προληπτικά πάρε μαζί σου και μια δραμαμίνη.

Σε αεροπλάνο
Δυσκολίες: Με τα σημερινά δεδομένα, υπάρχουν δύο μέρη που μπορείς να το κάνεις. Το πρώτο και πατροπαράδοτο είναι η τουαλέτα. Η δυσκολία εκεί είναι ο χώρος: μικρός και απαραίτητος και για τους υπόλοιπους. Το δεύτερος μέρος είναι τα νέα καθίσματα, τα οποία μετατρέπονται σε κρεβάτια. Εκεί μπορεί να είναι λίγο δύσκολη η διείσδυση, αλλά με λίγη προσοχή μπορεί να σε ερεθίσει στοματικά ή χειροκίνητα. Ο κίνδυνος όμως να σε διακόψει κάποια γλυκανάλατη αεροσυνοδός είναι και πάλι μεγάλος.
Λύση: Και οι δύο κάντε την παρουσία σας στην τουαλέτα πολύ διακριτική. Πήγαινε πρώτα εσύ και μετά από λίγα λεπτά ας έρθει κι εκείνη. Και ακριβώς με αυτή τη σειρά, ας επιστρέψετε στις θέσεις σας.
Από την άλλη δεν χρειάζεται πια να κρύβεστε μέσα στα μπάνια των αεροπλάνων και να κινδυνεύετε να πιαστείτε. Τώρα πια υπάρχουν αεροπορικές εταιρίες που έχουν μεριμνήσει για τους επιβάτες τους και ειδικότερα αυτούς που πετάνε business class. Οι θέσεις έχουν γίνει Fully Flat Bed, δηλαδή μπορείς να ξαπλώσεις ολόκληρος. Οι θέσεις αυτές κλείνονται κυρίως από ζευγάρια και το πρόσωπο του ενός βρίσκεται στα πόδια του άλλου. Σκέφτεστε ιδανικότερη θέση από αυτή για σεξ σε πτήση; Δυστυχώς, η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει ακόμη για όλες τις πτήσεις και τις αεροπορικές εταιρίες. Αν ενδιαφέρεστε όμως μπορείτε να τις βρείτε στην British Airways και συγκεκριμένα στις πτήσεις Λονδίνο-Νέα Υόρκη.

Στην ταράτσα
Κάντε άγριο σεξ στην ταράτσα της πολυκατοικίας σας. Μην σας ενδιαφέρει αν σας βλέπουν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα. Είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό. Στο τέλος ρίξτε και μια ματιά αν στέγνωσε η μπουγάδα και αν ναι μαζέψτε την γιατί η υγρασία δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Στο ασανσέρ
Δυσκολίες: Αν πατήσεις το Stop, τότε αμέσως θα αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός, θα έρθουν οι πυροσβέστες και σένα θα σου έρθει ο θάνατος.
Λύση: Τσέκαρε πού βρίσκεται το ασανσέρ για τα εμπορεύματα, το οποίο είναι και μεγάλο.

Σε μεγάλες πόλεις
Τέλος αν είστε μόνος και ψάχνετε για ταίρι αφήστε σε άλλους τους εξωτικούς παράδεισους γιατί σε τέτοια μέρη συναντάς κυρίως ερωτευμένα ζευγάρια. Πριν επιλέξετε τον προορισμό σας κάντε μια έρευνα και ανακαλύψτε τα μέρη που οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους άντρες. Παράδειγμα στην Sarasota της Φλόριντα θα βρείτε πολλές ελεύθερες γυναίκες. Το 32% των γυναικών εκεί είναι free.

Τα υπέρ και τα κατά, τι να κάνεις και τι να προσέχεις.

Ύπαιθρος: Προτίμησε τα μέρη με θέα. Προσοχή σε ζουζούνια, αγκάθια, τσουκνίδες και βοσκούς.

Μεταφορικά μέσα: Πρόσεχε τις λακκούβες, τη φουρτούνα, τα κενά αέρος και την αστυνομία

Ταράτσες - μπαλκόνια: Προσοχή στα κάγκελα και στα περβάζια. Να κρατιέσαι καλά.

Χώροι εργασίας: Πολύ καλή ιδέα είναι η καρέκλα, διότι περιστρέφεται. Προσοχή στον προσωπάρχη.

Ασανσέρ: Κάνε ό,τι είναι να κάνεις γρήγορα, ο κόσμος περιμένει. Απόφυγέ το αν έχεις κλειστοφοβία, αλλά και το κατακαλόκαιρο, γιατί με τόσα αίρκοντισιον σε λειτουργία όλο και κάποια διακοπή θα γίνει.

Δρόμοι - αλάνες: Μη φωνάζεις πολύ, οι περίοικοι θα νομίζουν πως έπεσες θύμα βιασμού.

Τουαλέτες: Προτίμησε τις γυναικείες, μυρίζουν καλύτερα και θα μπορείς μετά να σουλουπωθείς με την άνεσή σου. Κλείσε πρώτα το καπάκι της λεκάνης, προς αποφυγήν ατυχημάτων.

Θάλασσα - παραλία: Το νερό γλιστρά μεν καλύτερα, αλλά μπορεί και να «κολλήσετε».

Παρκάκια: Δεν ενδείκνυνται το χειμώνα, κάνει ψοφόκρυο, ενώ το καλοκαίρι μαζεύουν διάφορους ματάκηδες.

Alabastro

ts ts ts.... ti egrapse to paliokoritsoooooo po po po kai den ths fenotan :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
kala den thn ksanakano parea!!!!! :P

niose

Pappas10

Δεν φτάνει που είναι κίνκι... είναι και μουρντάρης... που είναι η Μις Πίγκυ????
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

niose

Παράθεση από: "Pappas10"Δεν φτάνει που είναι κίνκι... είναι και μουρντάρης... που είναι η Μις Πίγκυ????

moyrntaris ti einai ayto?>>>.....

Pappas10

Μουρντάρης = αυτός που την "πέφτει"

Ο Γκόντζο ως Ντάρθ Βέιντερ είναι όλα τα λεφτά...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

429 Επισκέπτες, 0 Χρήστες