Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 285
  • Total: 286
  • Leon

Αν ήσουν Θεός για 48 ώρες τι θα έκανες

Ξεκίνησε από Θεός, Ιουλίου 07, 2006, 08:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θεός

Επειδή συχνά πυκνά μου λέτε γιατί δεν έκανες αυτό γιατί δεν έκανες εκείνο σας προτρέπω κι εγώ να γράψετε τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου.

Ας πει ο καθένας σας τι θα έκανε αν ήταν Θεός για 48 ώρες.

Δεν έχει σημασία με βάση ποιά θρησκεία θα είσαστε αλλα θα έχετε ΌΛΕΣ τις δυνάμεις ενός Θεού.

Το ερώτημα λοιπόν είναι

Shadowlord

Εδω ειναι το post γμτ..???Τι μετακινειτε κ εσεις ετσι τα θεματα και αναρωτιομαστε αν τα φανταζομαστε..!!! :twisted:

Shadowlord

Τεσπα!Η απαντηση ειναι οτι εγω ειμαι Θεος οποτε δε θα αλλαζε τιποτα..  :twisted:

Andreas

Θα εξαφανιζομουν επισημα κ θα αφηνα τους ανθρωπους χωρις Θεο! :twisted:
Να μαθουν επιτελους να τα κανουν ολα μονοι τους κ να μην περιμενουν τπτ απο κανενα Θεο..

saliara

1.Τους εξαφανίζεις όλους για να μην έχεις καμία προσευχή που πρέπει να ακούσεις η οτιδήποτε άλλο..Αφήνεις το πολύ 10 άτομα,αλλά από αυτά που θές εσύ..κάνεις ότι θές..Ε και μετά ξαναγυρνάς στη ζούγλα... :blobs16:

tolis-jovi

Παράθεση από: "Θεός"Επειδή συχνά πυκνά μου λέτε γιατί δεν έκανες αυτό γιατί δεν έκανες εκείνο σας προτρέπω κι εγώ να γράψετε τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου.

Ας πει ο καθένας σας τι θα έκανε αν ήταν Θεός για 48 ώρες.

Δεν έχει σημασία με βάση ποιά θρησκεία θα είσαστε αλλα θα έχετε ΌΛΕΣ τις δυνάμεις ενός Θεού.

Το ερώτημα λοιπόν είναι

giati den to ekanes kai giati to ekanes....ayto to ksereis esy  :wink: kalytera ..  :wink:

Bijoux

Μετακινήθηκε από θρησκείες..

ΥΣ λίγο καιρό έλλειψα μπάχαλο τα κάνεις ΘΕΕ :P  :P

heinrich

θα άλλαζα θέση σε όλα τα τόπικ  της Mπιζού

:D  :D  :D  :D  :D  :D

Bijoux

heinrich

και θα την κοπανούσα για γουαδελούπη

Bijoux

heinrich

μονόπανος και έρημος

Θεός

Το ξανά μετακίνησα από το καφενείο εδώ στην Θρησκεία

Θεός είμαι ότι θέλω κάνω

Το Θέμα είναι σοβαρό και ως προς τον τίτλο και ως προς το περιεχόμενο. Τώρα αν μερικές από τις απαντήσεις είναι του καφενέ να φωνάξεις στους καφενόβιους

Επί της ουσίας όμως μέχρι τώρα καμία απάντηση πέραν της αστείας πλευράς των απαντήσεων σας.
Δοκιμάστε να κάνετε συγκεκριμένη πρόταση και όχι με γενικόλογα και υπεκφυγές.....
τι θα κάνατε..... ??

Υ.Γ.
Παράθεση από: "heinrich"και θα την κοπανούσα για γουαδελούπη
Εσύ τέκνο μου πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί καμιά φορά με πιάνει το σαδιστικό μου και μπορεί και να το πάθεις

heinrich

1ον η απάντησή μου δεν ήταν αστεία...
2ον θα ξανάφτιαχνα τον κόσμο από την αρχή χωρίς ΘEOYΣ γιατί είσαι μεγάλη πληγή ANYΠAPKTE ΘEE MOY
OK?

plus

8a gyriza to xrono pisw gia na zhsw ayta
poy afhsa abasanista , abiasta kai apaideyta
apo ntroph kai diakritikothta
na zhsoyn alloi gia mena.

285 Επισκέπτες, 1 Χρήστης