Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 341
  • Total: 341

Αν ήσουν Θεός για 48 ώρες τι θα έκανες

Ξεκίνησε από Θεός, Ιουλίου 07, 2006, 08:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

Εχω άσχημες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή κ δε θέλω να ανοίξω θέμα.
Παραμένει εθνική πληγή για τους Αργεντινούς εκείνη η εποχή κ με ματώνει...

papadia

...θα αλλαζα τα φυλα...

θα εκανα τις γυναικες ανδρες

κ τους ανδρες γυναικες

για να ζησω τη ψυχολογια

πως ειναι ενω περιμενεις να γεννησεις το παιδι σου

ξαφνικα στου ερχεται το χαρτι απο το στρατο για να καταταγεις....

πως βιωνει ενας ανδρας το σεξ

επισης θα ηθελανα ξερω

πως ειναι αντι για εμμηνο ρυση καθε μηνα

να πρεπει καθε πρωι να ξυριζεις τα γενια σου

θα ηθελα να ξερω.....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

MEGA 1

[quote user="vencedor" post="364274"]Εχω άσχημες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή κ δε θέλω να ανοίξω θέμα.
Παραμένει εθνική πληγή για τους Αργεντινούς εκείνη η εποχή κ με ματώνει...[/quote]
Ναί, καταλαβαίνω.
Δέν το έχουμε δεί απο την σκοπιά της Αργεντινής και τις αναπόφευκτες απώλειες που ακολουθούν ένα πόλεμο, μόνο απο την σκοπιά της Βρετανίας και τις απώλειες που και εκείνοι είχαν μετέπειτα.
Και υπήρξαν τελικά πολλές απώλειες και απο τις δύο πλευρές.

MEGA 1

[quote user="papadia" post="364278"]...θα αλλαζα τα φυλα...

κ τους ανδρες γυναικες

για να ζησω τη ψυχολογια

επισης θα ηθελανα ξερω

θα ηθελα να ξερω.....[/quote]

Ναί...αλλά σε παρακαλώ....όχι για πολύ έτσι? :mrorange:  :mrgreen:
Δέν θέλω σαν "αντεστραμμένη" ή "μεταμορφωμένη" γυναίκα ούτε να οδηγήσω για πολύ ώρα διότι θα τρακάρω κανέναν πεζό και θα τον ρωτήσω πετέπειτα εάν χτύπησα μηχανάκι ούτε βέβαια θα ήθελα να σταματήσω να βλέπω τα πράγματα επιφανειακά και να αρχίζω να τα βλέπω:"πιο συναισθηματικά" και να πλέκω σενάρια επι σεναρίων ατελείωτα και πολύ κουραστικά.
Καλύτερο και πιο εύκολο είναι ο απλός η απλοϊκός τρόπος σκέψης και ότι γίνει.

papadia

[quote user="MEGA 1" post="364285"][quote user="papadia" post="364278"]...θα αλλαζα τα φυλα...

κ τους ανδρες γυναικες

για να ζησω τη ψυχολογια

επισης θα ηθελανα ξερω

θα ηθελα να ξερω.....[/quote]

Ναί...αλλά σε παρακαλώ....όχι για πολύ έτσι? :mrorange:  :mrgreen:
Δέν θέλω σαν "αντεστραμμένη" ή "μεταμορφωμένη" γυναίκα ούτε να οδηγήσω για πολύ ώρα διότι θα τρακάρω κανέναν πεζό και θα τον ρωτήσω πετέπειτα εάν χτύπησα μηχανάκι ούτε βέβαια θα ήθελα να σταματήσω να βλέπω τα πράγματα επιφανειακά και να αρχίζω να τα βλέπω:"πιο συναισθηματικά" και να πλέκω σενάρια επι σεναρίων ατελείωτα και πολύ κουραστικά.
Καλύτερο και πιο εύκολο είναι ο απλός η απλοϊκός τρόπος σκέψης και ότι γίνει.[/quote]

..κ τωρα μου εδωσες μια καλη πασα

ετσι θα μπορουσα βρε μεγαλε να μπω λιγο κ στη ψυχολογια σου

κ στο μυαλο σου βεβαια....

θα ηταν η τελεια ευαιρια να το κανω

αν προλαβαινα βεβαια μεσα σε 48 ωρες να το κανω
...οσο μπορω...οταν μπορω...

MEGA 1

[quote user="papadia" post="364286"]..κ τωρα μου εδωσες μια καλη πασα

ετσι θα μπορουσα βρε μεγαλε να μπω λιγο κ στη ψυχολογια σου

κ στο μυαλο σου βεβαια....

θα ηταν η τελεια ευαιρια να το κανω

αν προλαβαινα βεβαια μεσα σε 48 ωρες να το κανω[/quote]

Ε,πές μου απευθείας να σου πώ.
Αλλά ίσως και εγώ θα ήθελα να μπώ στο μυαλό των γυναικών αλλά αρκετά μέσα όμως, όχι οι απαντήσεις που δίνουν συνήθως.

red_till_death

Θα εξαφάνιζα τις κότες και τους κόκορες.  :evil:

katinaki

Θα "φώτιζα" τους πολίτες να μην ξαναψηφίσουν ίδια πρόσωπα και ίδια κόμματα

MEGA 1

Θα αντικαθιστούσα αρκετούς με άλλους-πολύ καλύτερους, υπεύθυνους ανθρώπους με κάποιο βάθος και όχι ελαφρότητα.
Μετά θα ήταν απλά θέμα χρόνου η πρόοδος.

vencedor

[quote user="MEGA 1" post="364284"][quote user="vencedor" post="364274"]Εχω άσχημες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή κ δε θέλω να ανοίξω θέμα.
Παραμένει εθνική πληγή για τους Αργεντινούς εκείνη η εποχή κ με ματώνει...[/quote]
Ναί, καταλαβαίνω.
Δέν το έχουμε δεί απο την σκοπιά της Αργεντινής και τις αναπόφευκτες απώλειες που ακολουθούν ένα πόλεμο, μόνο απο την σκοπιά της Βρετανίας και τις απώλειες που και εκείνοι είχαν μετέπειτα.
Και υπήρξαν τελικά πολλές απώλειες και απο τις δύο πλευρές.[/quote]

θα σου πω μονο αυτο: παντα, κ παντου, υπαρχει ενας Πηλιο-Γουσσης, ή ενας Εφιαλτης.
κ δυστυχως εκει υπηρξαν πολλοι...
αυτα.

MEGA 1

[quote user="vencedor" post="364473"][quote user="MEGA 1" post="364284"][quote user="vencedor" post="364274"]Εχω άσχημες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή κ δε θέλω να ανοίξω θέμα.
Ναί, καταλαβαίνω.
Και υπήρξαν τελικά πολλές απώλειες και απο τις δύο πλευρές.[/quote]

θα σου πω μονο αυτο: παντα, κ παντου, υπαρχει ενας Πηλιο-Γουσσης, ή ενας Εφιαλτης.
κ δυστυχως εκει υπηρξαν πολλοι...
αυτα.[/quote]
Εσύ βάζεις μία αλλη διάσταση που δέν ήξερα.
Εγώ εκείνο που ξέρω (έχω διαβάσει) απο καθαρά στρατιωτική, διοικητική, πολιτική και στρατηγική άποψη είναι  ότι η Αργεντινή βιάστηκε- πέρα απο την απόφαση για κατάληψη των νησιών εάν ήταν σωστή η λάθος η οτιδήποτε-και δέν είχε αναπτύξει πλήρως τα σύστηματα ναυτικών πυραύλων της π.χ. exocet. Αλλιώς η ήττα της Αγγλίας πρίν κάν  αναπτυχθούν δυνάμεις εδάφους στα νησιά θα ήταν αρκετά πιθανή μέσα στην θάλλασα απ'οτι λένε και οι ίδιοι οι Άγγλοι.
Αλλά πράγματι ήταν ένα μυστήριο γιατί δέν ανέπτυξαν τα συστήματά τους πλήρως πρίν την έναρξη του πολέμου.
Μπορεί να ήταν απλά λάθος εκτίμηση.
Λάθη γίνονται.
Δές την υπόθεση των Ιμίων.
Οι Ελληνικές δυνάμεις πήγαν στην βραχονησίδα 1 και οι Τούρκοι στην 2!!
Εκεί ήταν λάθος εκτίμηση απο την Ελλάδα και όχι προδοσία όπως λένε κάποιοι.

red_till_death

Θα έβαζα στο αθόρυβο όσους με εκνευρίζουν.  :oops:

MEGA 1

[quote user="red_till_death" post="364509"]Θα έβαζα στο αθόρυβο όσους με εκνευρίζουν.  :oops:[/quote]

Αυτό θα ήταν το πρώτο που θα έκανα.
Αλλά μάντεψε....δέν χρειάζεται να είσαι Θεός για να κάνεις κάτι τέτοιο.
Δές:

Όπλο ησυχίας αναγκάζει τους φλύαρους να σωπαίνουν

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231184630

Το τί "σταμάτημα" θα είχε πέσει σε διάφρους φύαρους δέν λέγεται.
Ειδικά σε κάτι κυρίες που μιλάνε συνεχώς στο κινητό παντού και δέν προσέχουν ούτε το περπάτημά τους.

red_till_death

Σούπερ...θα μου χρειαστεί αυτό το θείο δώρο.
* Το περπάτημα μιας γυναίκας δε θα έπρεπε να χρειάζεται προσοχή για να γίνεται σωστά.
** Το αθόρυβο δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο σε κάποιο συγκεκριμένο φύλο. Είναι θέμα περιπτώσεων και εξαρτάται και από το τι εκνευρίζει το άτομο που επιλέγει να βάλει τους άλλους στο αθόρυβο. Εσένα μάλλον σε εκνευρίζουν κάπως οι γυναίκες  :oops:  :mryellow:

MEGA 1

[quote user="red_till_death" post="364511"]Σούπερ...θα μου χρειαστεί αυτό το θείο δώρο.
* Το περπάτημα μιας γυναίκας δε θα έπρεπε να χρειάζεται προσοχή για να γίνεται σωστά.
** Το αθόρυβο δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο σε κάποιο συγκεκριμένο φύλο. Είναι θέμα περιπτώσεων και εξαρτάται και από το τι εκνευρίζει το άτομο που επιλέγει να βάλει τους άλλους στο αθόρυβο. Εσένα μάλλον σε εκνευρίζουν κάπως οι γυναίκες  :oops:  :mryellow:[/quote]

Δέν υπάρχει περίπτωση να μήν το πάρω εφόσον το πουλάνε, μου αρέσουν πολύ τα gadgets αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι...εάν είναι νόμιμη η χρήση του.
Διότι εγώ βλέπεις προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω σίγουρα.
Αλλά νομίζω ότι δέν θα πρέπει να είναι νόμιμη η χρήση του οπότε μάλλον θα το έχω για εξαιρετικές περιπτώσεις και με πολύ πολύ προσοχή.
Τώρα όδο αφορά το :"Εσένα μάλλον σε εκνευρίζουν κάπως οι γυναίκες  "
Ε αυτό πια το γνωρίζει ο κόσμος και ο ντουνιάς εδώ μέσα.Εννοώ ότι η παρουσία μου η ίδια είναι ταυτισμένη εδώ μέσα με αυτό.
Παρ'ότι δέν είναι και έτσι τα πράγματα αλλά........

341 Επισκέπτες, 0 Χρήστες