Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 422
  • Total: 423
  • Leon

Ζητώ να μου χαρίσουν..

Ξεκίνησε από isabella, Ιουλίου 10, 2006, 02:10:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

scorpios28

καλα, μην βαρατε..αφου δεν θελετε να επεμβαινω,τοτε και γω θα ζητησω να μου χαρισουν τερααααααστια υπομονη για να αποφευγω τετοιες παρεμβασεις  :P  :P

SoRta_FaiRytALe

Τη γη ,τον αερα.τα αστερια,τον ηλιο,το φεγγαρι..τη θαλασσα. :P

th1963

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"Τη γη ,τον αερα.τα αστερια,τον ηλιο,το φεγγαρι..τη θαλασσα. :P

....ΚΙΑ ΕΝΑ ΦΑΡΟ!! ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ.... :lol:

SoRta_FaiRytALe

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ... :lol:

HORHE

σου ευχομαστε τοτε να βρεις και καποιον να σου χαρισει ολα τα αλλα..αλλωστε δεν ζητας και πολλα...
αγγελια..
επιθυμω να μου χαρισουν καινουργιο υπολογιστη με αρκετη μνημη εως πολυ,με dvd με recorder me tv on and radio too,με σκληρο 200gb με τηλεοραση sony trinitron tft 25 ιντσων,με εκτωπωτη συνδεδεμενο καθως και ενα skaner (τι ειναι ενα skaner?)σε δικτυο συνδεδεμενος (ζητω δηλαδη κι αλλον εναν το ιδιο)σας παρακαλω η εγγυηση να ισχυει ακομα και να περιεχεται και η αποδειξη αγορας...ξεχασα κατι ?βαλτε το κι αυτο...
τι δεν γινεται?ααα ή ζητας ή οχι..
αν δεν γινεται ..
ενα χαμογελο ειναι αρκετο και καλυπτει ολα τα παραπανω για πολυ καιρο...

papi

ζητω να μου χαρισουν ενα ποδηλατο βελαμος

heinrich

χόρχε για μια στιγμή πιστεψα πως πάτησες στη γη....

ZHTΩ να μου χαρίσουν το όνομα του υπανθρώπου που φόλιασε τη αδέσποτη γατούλα που ταίζα επί 2 χρόνια για να του κάνω το ίδιο

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "HORHE"σου ευχομαστε τοτε να βρεις και καποιον να σου χαρισει ολα τα αλλα..αλλωστε δεν ζητας και πολλα...
αγγελια..
επιθυμω να μου χαρισουν καινουργιο υπολογιστη με αρκετη μνημη εως πολυ,με dvd με recorder me tv on and radio too,με σκληρο 200gb με τηλεοραση sony trinitron tft 25 ιντσων,με εκτωπωτη συνδεδεμενο καθως και ενα skaner (τι ειναι ενα skaner?)σε δικτυο συνδεδεμενος (ζητω δηλαδη κι αλλον εναν το ιδιο)σας παρακαλω η εγγυηση να ισχυει ακομα και να περιεχεται και η αποδειξη αγορας...ξεχασα κατι ?βαλτε το κι αυτο...
τι δεν γινεται?ααα ή ζητας ή οχι..
αν δεν γινεται ..
ενα χαμογελο ειναι αρκετο και καλυπτει ολα τα παραπανω για πολυ καιρο...

:oops:  :oops:  
Γιωργο να εισαι παντα καλα...σε ευχαριστω
ευχομαι να βρεθει καποιος/α και για σενα...

HORHE

σε ευχαριστω για την ευχη σου... :!:

kuria

τι θα ελεγες HORHE μου να σου χαριζαμε την κωστουλα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

ζητώ να μου χαρίσουν το γενεαλογικό δέντρο της, γιατί κάτι έχει πάει στραβά. Kάποιος, κάποτε, κάτι μας έχει κρύψει.

kuria

αφου ειναι ομορφος, εξυπνος και χαρισματικος σιγουρα εχουμε τις ιδιες ριζες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

HORHE

Παράθεση από: "kuria"τι θα ελεγες HORHE μου να σου χαριζαμε την κωστουλα;
την κωστουλα?μμμ εχεις την καλωσυνη να μου την δειξεις?να μου πεις αφμ?εκκαθαριστικό?μπογιες που χρησιμοποιει?ποση ωρα θελει για να ντυθει?και επιπλεον και σημαντικο,αν ξερει να μαγειρευει?
ε?μπορεις?αν ναι την δεχομαι...

Jezebell

Να μου χαρισουν μια ιδιωτικη παραλια κατα προτιμηση εξω απο το σπιτι μου με καταγαλανα νερα λευκη αμμο και γυρω γυρω φοινικες
Παρακαλω να μην βαλετε τπτ ζωντανο μεσα εκτος απο αστεριες κοχυλια γυαλιστερες φουσκες στρειδια και αχινους.
Επισης αν γινεται ενα μπιτς μπαρ με τα παντα δωρεαν και εναν μπαρμαν που να μοιαζει στον Μπραντ Πιτ π.α

Σταυρουλα....ακομα

heinrich

ζητώ να μου χαρίσουν μια φωτό της μπιζού για να την βάλω δίπλα στην κλαίουσα εικόνα του κώδικα, δεξιά στο εικονοστάσι και αριστερά από της κυρίας της ασπροπετσούσας.

422 Επισκέπτες, 1 Χρήστης