Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 402
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ξεκίνησε από Jezebell, Ιουλίου 12, 2006, 01:32:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

Παράθεση από: "eloy"Επειδή βλέπω πολύ το ζαλίσαμε το θέμα(και εντάξει οι γυναίκες,αλλά ΚΑΙ οι άντρες:::::),αν μια γυναίκα έχει ωραίο πρόσωπο,ωραίο σώμα και ωραία τα σχετικά επιμέρους αξεσουάρ(όπου "ωραίο"=υποκειμενικό),νομίζω θα γινόταν "αποδεκτή" από οποιονδήποτε άντρα...
 8)

symfwnw...alla gia poso diastima?kala ta ''aksesoyar''opws les,alla an den yparxei pragmatiki epikoinwnia gia poso pisteyeis oti mporei na kratisei mia sxesi?

Enia

Geia sou re purple...

Basw.. e3artatai... kapoies 8emeliwdeis a3ies den 8a allazan me tpt (pote mh les pote), alla gia ta pio mikra pragmata safws kai prepei na eisai etoimos na prosarmosteis. de shmainei oti paueis na eisai 'esu'.

oso gia kati pou eipw8hke pio panw peri spaniothtos... ta panta einai sxetika, kai kapoies fores to na doume auto pou 8eloume orizetai monaxa apo emas. mporei na einai gurw mas se plh8wra alla na mhn eima ste etoimoi na to doume kai na to dextoume.

de nomizw pws o sunduasmos 'gunaika sto mualo-koritsi sthn psuxh' einai toso spanios... (opws kai alloi sunduasmoi, alla as mhn prodidomai :p)

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"de nomizw pws o sunduasmos 'gunaika sto mualo-koritsi sthn psuxh' einai toso spanios... (opws kai alloi sunduasmoi, alla as mhn prodidomai :p)

Ο συνδυασμός αυτός, Λιλάκι, δεν είναι σπάνιος. Είναι σπανιότατος. Για την ακρίβεια, είναι σα να ψάχνει κανείς να βρει καμήλες στην Αρκτική ή πολικές αρκούδες στη Σαχάρα!

Η αθωότητα και η ωριμότητα είναι δύο χαρίσματα που δεν ευδοκιμούν εν μέσω φόβου, καχυποψίας, βολεψακισμού, ''όρασης-τούνελ'', συνεχούς ρευστότητας, απαξίας κλπ κλπ κλπ

tristana

Συγχωρήστε μου την παρεμβολή, αλλά λόγω αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών οι καμήλες στην Αρκτική και οι πολικές αρκούδες στη Σαχάρα είναι πιθανότατο να γίνουν κάτι το σύνηθες!

Και ας μην διϋλίζουμε την κάμηλο... επίσης ας κοιτάξουμε και λίγο την καμπούρα μας... (περισσότερες πληροφορίες για καμήλες αργότερα ίσως και για την αδελφή Καμίλλη!!)

Enia

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Συγχωρήστε μου την παρεμβολή, αλλά λόγω αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών οι καμήλες στην Αρκτική και οι πολικές αρκούδες στη Σαχάρα είναι πιθανότατο να γίνουν κάτι το σύνηθες!

Και ας μην διϋλίζουμε την κάμηλο... επίσης ας κοιτάξουμε και λίγο την καμπούρα μας... (περισσότερες πληροφορίες για καμήλες αργότερα ίσως και για την αδελφή Καμίλλη!!)

:)

Συγχώρεσέ μου κι εσύ την αντι-παρεμβολή, αλλά όσο κι αν αλλάξουν οι κλιματολογικές συνθήκες, η σπανιότητα του προαναφερθέντος συνδυασμού δε βλέπω ν' αλλάζει-στο εγγύς μέλλον, τουλάχιστον...

Περί της ύβου, τώρα...
Ευτυχώς που την έχουμε, αλλιώς θα είχαμε πεθάνει απ' τη δίψα έτσι όπως περπατάμε, τόσο καιρό, στην έρημο...

Άντε, κάπνισε κι ένα camel τώρα και φώναξέ μας την αδελφή Καμίλλη... :P

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"Oti peis...  :roll:

:)

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι χρειαζόμαστε πραγματικά ΜΟΝΟ αυτό που μπορούμε να αποκτήσουμε εύκολα...

:wink:

purple

Παράθεση από: "tristana"Συγχωρήστε μου την παρεμβολή, αλλά λόγω αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών οι καμήλες στην Αρκτική και οι πολικές αρκούδες στη Σαχάρα είναι πιθανότατο να γίνουν κάτι το σύνηθες!

poia einai i adelfi kamilli???

tristana

Νίκο, νομίζω ότι το "Ό,τι πεις" το απηύθυνε σ' εμένα η 'Ενια (Τι υποταχτικιά!!!!  :lol:  Σημείωση... να τσεκάρω την εμβέλεια του μιούλ από Ιντιάνα μεριά, διότι δεν είναι καιρός για καρούμπαλα. Μου φτάνει ο έσωθεν κάλος!!!!)

Και ΒΟΥ: Τουλάχιστον, εσύ δεν μπλέκεις την υβική με την ηβική περιοχή. :lol:

Περπλ, η αδελφή Καμίλλη τώρα...

"Δικιά μου αδελφή είσαι! 'Οχι της γκαμήλας!" Αναφώνησε ο υπέροχος Αυλωνίτης  όταν άκουσε την Γεωργία Βασιλειάδου (φτυστή εγώ αν και εκείνη ήταν ελαφρώς πιο ωραία από εμένα και σαφώς νεότερή μου !!)  να λέει ότι θα πάει σε μοναστήρι και θα γίνει η "Αδελφή Καμίλλη" σε κάποια ταινία που (ματαξανα) είδα προσφάτως και (ξαναματα) θαύμασα τα ιερά εκείνα τέρατα. Καταπληκτικές, αθάνατες ατάκες!

purple

heinrich

αναζητώ γυναίκα για 15πενθήμερες διακοπές.
Mερική απασχόληση, IKA, ευχάριστο περιβάλλον, ικανοποιητικές απολαβές.

Προυποθέσεις:
Προυπηρεσία (Θα προτιμηθεί αν έχει δουλέψει στα ενδιάμεσα με το Xόρχε)
Aριστην γνώση μαγειρικής
Mαύρη ή μελαμψή επιδερμίδα.

HORHE

αναζητω γυναικα για συζητηση...για κουβεντα και για ενδιαμεσα μαθηματα
σεξιστικης καλλιτεχνικης μορφης...
οποιαδηποτε τυχον μαθηματα και εμπειριες ειναι αποδεκτα...
επισης οι κοπελες με καλλιτεχνικες ανησυχιες μπορουν να διανεμηθουν σε αλλα σχολεια π.χ. heindrich σχολειο, οπου μπορουν να εκπαιδευτουν και να αξιολογηθουν απο εμπειρους δασκαλους γνωστες του αντικειμενου...
(καλα ε...τετοια πασα δεν σου εχει ξανακανει κανενας...)

heinrich

αμ , έτσι είναι η μπάλα. Aν δεν σου δώσουν πάσα, πως θα σκοράρεις?
μη πεις μετά πως δεν είμαι ομαδικός παίχτης, έτσι?

HORHE

α ολα κι ολα...σε θελω για συμπαικτη.....
ναι αλλα πασαδορο σαν εμενα ειχες ξανα?ε πες?ειχες?

heinrich

οχι χόρχε μου. Eισαι ολοκληρωμένος παίχτης.
Nτριμπλαδόρος, πασαδόρος, ομαδικός, σκοράρεις από παντού και πάνω από ολα τηρείς το φερ πλει και πάιζεις γιατί σου αρέσει και όχι για τα μπικικίνια.
Pομαντικός. Γι αυτό σε γουστάρουμε να σε βλέπουμε και είμαστε τυχεροί που παίζουμε μαζί σου

382 Επισκέπτες, 1 Χρήστης