Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 252
  • Total: 252

``Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ``

Ξεκίνησε από Panagiotis, Ιουλίου 13, 2006, 10:01:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Ναμαι παλι μετα απο αρκετο καιρο με ενα καινουργιο θεματακι που πιστευω θα σας κανει να ενδιαφερθειτε μια και θιγει ενα προβλημα που ειναι πιστευω η ``αρχη``του τελους των σχεσεων. με τον γρηγορη ειμαι συναδελφος περιπου μια δεκαετια.προ διετιας τον ειδα να ντυνεται γαμπρος και σημερα να εχει μια υπεροχη κορουλα.πιστευα μεχρι εχθες οτι εχει μια αρμονικη οικογενειακη σχεση και το πιστευω μου αυτο το ισχυροποιουσε και το γεγονος του οτι ειναι προσφατα παντρεμενος και οι δηλωσεις του σχετικα με τον γαμο του ειναι θετικες.που ειναι το προβλημα θα με ρωτησετε.μιλαγαμε λοιπον στον διαδρομο τησ δουλειας μας οταν απο μπροστα μας περασε μια εντυπωσιακη και συναμα προκλητικη γυναικα με ``ολα τα ελεη της``σε δημοσια θεα.δεν σας λεω για τα δικα μου τα ματια οτι βγηκαν απο τις κογχες τους  και οτι λογω χωρου μουρμουρισα μερικα αντρικα ευχολογια απο τα ......γνωστα ξερετε εσεις.εκεινο ομως που με εβαλε στην θεση μου παλι και ταρακουνηθηκα ηταν η αντιδραση του γρηγορη ο οποιος περα απο τα δεδομενα αρχισε να ικετευει υποτιθεται τον θεο να του στειλει μια γυναικα σαν και αυτη να του κανει τον ερωτα που φανταζεται με ολα τα παρελκομενα του.και μαλιστα μιλησε και για τα γνωστα αντρικα σχολια σε οτι εχει να κανει με τα χειλη των γυναικων μια και η συγκεκριμενη που περασε απο μπροστα μας καλυπτε την ερωτικη μας φαντασιωση περι στοματικου ερωτα.ρε γρηγορη του λεω αμαν ρε φιλε εσυ κανεις χειροτερα απο εμενα.εσυ εχεις την γυναικα σου καθημερινα του λεω και μπορεις να καλυψεις τις οποιες φαντασιωσεις σου.τι να πουμε και μεις που μας βλεπει το κρεβατι να ξυπναμε και να κοιμομαστε μονοι΄;και ακουστε την απαντηση που πηρα.``σιγα ρε τακη μην κανω με την γυναικα μου ``στοματικο ερωτα``[το αναφερω ευγενικα] η να επιχειρω να κανω απο παντου ερωτα μαζι της[και αυτο το αναφερω με την ιδια ευγενια]. την σοφια[ετσι λενε την γυναικα του ] την ``σεβομαι``.   Σταματω εδω το υπολοιπο της κουβεντας μας μια και δεν ενδιαφερει το θεμα μας ιδιαιτερα.και ερωτω τωρα εγω.οταν γνωρισε ο γρηγορης την σοφια ``στοματικο ερωτα ``δεν εκαναν;οταν γνωρισε ο γρηγορης την σοφια δεν επιχειρησε να κανει ``απο παντου``ερωτα μαζι της;και για να φυγω και λιγο απο τον γρηγορη.Η σοφια πως καθεται παθητικα και υφισταται την πτωτικη ερωτικη ταση με τον συντροφο και αντρα της;τι λεει η τι κανει οταν βλεπει τον γρηγορη απλα να εκπληρωνει τις ερωτικες του υποχρεωσεις απεναντι της αλλα παραλληλα να αφαιρει ολα εκεινα που μεχρι πριν λιγο καιρο αποτελουσαν την ελλειψη αυτου του ``καταστρεπτικου σεβασμου;``.ειναι ο γρηγορης και η σοφια πιστευετε ενα ζευγαρι που ηδη εχει βαλει την βαση για την ημερομηνια ληξης της σχεσης τους και ευρυτερα του γαμου τους; Αυτο ειναι το θεματακι μου.συγνωμη εαν εγινα λιγο ακραιος αλλα ελπιζω να με δικαιολογησετε.Περιμενω τις θεσεις σας.ευχαριστω για την υπομονη σας.καλο βραδυ.   ΠΑΝΟΣ

Bijoux

βαλε καμια τελεια παραπανω και μονο που το δα στραβωθηκα

Panagiotis

Παράθεση από: "Bijoux"βαλε καμια τελεια παραπανω και μονο που το δα στραβωθηκα
Εαν το διαβασες αναποδα οπως ειναι και η φωτο σου σιγουρα θα στραβωθεις....

Nikos28

Παράθεση από: "Panagiotis".ειναι ο γρηγορης και η σοφια πιστευετε ενα ζευγαρι που ηδη εχει βαλει την βαση για την ημερομηνια ληξης της σχεσης τους και ευρυτερα του γαμου τους;

Εξαρτάται.

Αν ο Γρηγόρης (ή ο κάθε άντρας, γενικότερα) περιμένει απο το στοματικό ή το πρωκτικό σεξ να νοηματοδοτήσει το γάμο του... τότε φοβάμαι οτι θα έρθει μια μέρα που θ' ανοίγει τρύπες στο σώμα της γυναίκας του με το μπλακ- ε- ντέκερ!

Panagiotis

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Panagiotis".ειναι ο γρηγορης και η σοφια πιστευετε ενα ζευγαρι που ηδη εχει βαλει την βαση για την ημερομηνια ληξης της σχεσης τους και ευρυτερα του γαμου τους;

Εξαρτάται.

Αν ο Γρηγόρης (ή ο κάθε άντρας, γενικότερα) περιμένει απο το στοματικό ή το πρωκτικό σεξ να νοηματοδοτήσει το γάμο του... τότε φοβάμαι οτι θα έρθει μια μέρα που θ' ανοίγει τρύπες στο σώμα της γυναίκας του με το μπλακ- ε- ντέκερ!
Niko φιλε καλησπερα.ευχαριστω για την συμμετοχη σου πρωτ απ ολα.πριν φτασουμε ομως στο ``μπλακ ε ντεκερ μηπως υπαρχει στο ερωτικο και μια συρραφη απο διαφορα αλλα πραγματα που ο γρηγορης κατα πρωτον και η σοφια στην συνεχεια επιτρεπουν την πτωτικη ταση στον ερωτα τους;και μια και πολυ σωστα αναφερθηκες τοσο στον``στοματικο οσο και στον πρωκτικο``ερωτα μια ερωτηση μου ερχεται στα χειλη.καλα τωρα το ανακαλυψαν οτι μπορει και να μην τους ενδιεφεραν οι δυο αυτοι τροποι;οταν το εκαναν στις αρχες του ερωτα τους γιατι ηταν επιθυμητο και δεν ειχε επελθει ο ``σεβασμος;``   καλο σου βραδυ φιλε μου.   πανος

Nikos28

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "Nikos28"

Εξαρτάται.

Niko φιλε καλησπερα.ευχαριστω για την συμμετοχη σου πρωτ απ ολα.πριν φτασουμε ομως στο ``μπλακ ε ντεκερ μηπως υπαρχει στο ερωτικο και μια συρραφη απο διαφορα αλλα πραγματα που ο γρηγορης κατα πρωτον και η σοφια στην συνεχεια επιτρεπουν την πτωτικη ταση στον ερωτα τους;και μια και πολυ σωστα αναφερθηκες τοσο στον``στοματικο οσο και στον πρωκτικο``ερωτα μια ερωτηση μου ερχεται στα χειλη.καλα τωρα το ανακαλυψαν οτι μπορει και να μην τους ενδιεφεραν οι δυο αυτοι τροποι;οταν το εκαναν στις αρχες του ερωτα τους γιατι ηταν επιθυμητο και δεν ειχε επελθει ο ``σεβασμος;``   καλο σου βραδυ φιλε μου.   πανος

Φίλε Πάνο, καλησπέρα κι απο μένα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με το Γρηγόρη και τη Σοφία, οπότε αυτό που θα πω θα είναι παρακινδυνευμένο και, πιθανώς, άστοχο.

Δε μου φαίνεται να τίθεται κάποιο ζήτημα ''σεβασμού''... Η γνώμη μου είναι οτι αυτός ο ''σεβασμός'' είναι συγκεκαλυμμένη αδιαφορία που οφείλεται στη δύναμη της συνήθειας.
Απλά, επειδή δεν έχουν, ενδεχομένως, τη δύναμη να το παραδεχθούν, χρυσώνουν το χάπι με μια βαρύγδουπη και γενικής αποδοχής έννοια και συνεχίζουν την πεπατημένη.

Να' σαι καλά

Νίκος

mauroula

Θεωρείτε πως είναι πραγματικά ΤΟΟΟΣΟ απαραίτητα τα quotes των απαντήσεων που βρίσκονται ΑΚΡΙΒΩΣ από πάνω;;;;
Και να θέλαμε, δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως απαντάτε σε κάτι άλλο ή κάποιον άλλον αφού αυτές είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ απαντήσεις που υπάρχουν στο θέμα...   ]

heinrich

κοίτα παντρεμένος δεν είμαι αλλά σίγουρα...

....ο παραπάνω διάλογος έχει ξαναγίνει με διαφορετικούς πρωταγωνιστές διαφορετικού φύλου. Αν νομίζουμε οι άντρες πως οι γυναίκες είναι τόσο αναίσθητες ή σεμνές, απατάμε τον εαυτό μας.

Σεβασμός και σεμνότητα (όπως την εννοεί το τόπικ)  δεν πρέπει να υπάρχει στο σεξ. Μην μπερδεύουμε, σεξ, γάμος, ερωτας, παιδιά κ.λ.π.
ΤΟ σεξ είναι σεξ. Ο έρωτας είναι συναίσθημα. Ο γάμος θεσμός. Το παιδί η αρχή διατήρησης του είδους ή καλύτερα ικανοποίηση του εγωισμού μας.
Αν το σεξ δεν ικανοποιεί τον έναν  από το ζευγάρι δεν θα ικανοποιεί και τον άλλον. (it takes 2). Αργά η γρήγορα η ικανοποίηση θα βρεθεί σε άλλα γήπεδα.
Προσωπικά πιστευω πως για μια πετυχημένη σχέση είναι το πετυχημένο σεξ. Αν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις πρωτα τα ένστικτα σου, αργα ή γρηγορα όση κουλτουρα - μόρφωση - ικανότητες - δυνατότητες κ.λπ. και αν διαθέτεις θα πάνε στα τσακίδια. Εξάλλου δεν πιστευω να είναι μεμπτο να επιθυμήσεις έναν άλλο άνθρωπο. Από σάρκα είμαστε. Μεμπτο είναι να πουλήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για ένα κομμάτι κρέας που σε διατάζει.

και σταματήστε με τις ευγένειες γιατί θα μας περάσουν για άγγλους. :D

olive

...με καλυψες απολυτα.... συμφωνωωωωωωωω!!!! :roll:  :roll:

Jezebell

Το θεμα του Παναγιωτη απ οτι καταλαβα θιγει την σεξουαλικη ζωη των ζευγαριων μετα απο καποια χρονια και ειδικα μετα απο τον ερχομο παιδιων.
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο την παροδο ενος ευλογου χρονικου διαστηματος ειδικα οι αντρες αρχιζουν και βλεπουν τις γυναικες τους ως κατι ιερο.
Οι γυναικες απο την αλλη βρισκονται εγκλωβισμενες διοτι εχουν μαθει να θεωρουν οτι ο σεβασμος της προσωπικοτητας τους ειναι συνυφασμενος με την σεξουαλικοτητα τους.Επειδη λοιπον στις αρχες μιας σχεσης προσπαθουν να πεισουν τον συντροφο τους να τις σεβαστει και να τις παρει "σοβαρα" οταν αυτο "ερχεται" με τον λαθος τροπο που το θεωρουν αμφοτεροι δεν ξερουν τι να κανουν.
Να δηλωσουν ξαφνικα πως γουσταρουν?
Οποτε εκει και για μενα ερχεται το τελος.
Ναι λοιπον πιστευω πως ο λανθανων ερωτικος σεβασμος φερνει το τελος διοτι το καλο κρεββατι δεν επηρρεαζει τον σεβασμο σε μια προσωπικοτητα και ειναι το 50% μιας καλης σχεσης

Foivi63

An i gynaika den einai pou.....ana..... sto krebati kai kyria sto saloni, to exase to paixnidi, koritsia.

febre

Ego pisteuo oti kai stomatiko kai proktiko erota na ekane o filos sou
 me thn gynaika tou, pali tha koitaze to gkomenaki kai tha oneireuotan
 stigmes axalinotou sex mazi ths.
 Ta fasolia synexeia den ta thelei kaneis, pou kai pou xreiazetai kai
 ligo fresko kreataki.
 Nomizo ayto apasxolei para pollous pantremenous giayto kai oi rosides
 xoreytries kanoun thraysh.

Nikos28

Παράθεση από: "febre"giayto kai oi rosides
 xoreytries kanoun thraysh.

Μαζί μ' αυτές κάνουν θραύση και τα αφροδίσια.

Να μην ξεχνιόμαστε...

Ας μην ξεχνάμε και οτι αυτά τα ''φασόλια'', που τυχαίνει να μας συντροφεύουν στη ζωή, έχουν πάνω μας εξουσία ζωής και θανάτου.

Όπως έχουμε κι εμείς πάνω τους.

Αυτό καλό είναι να το θυμόμαστε κάθε φορά που μας πιάνει η λιγούρα για ''κρέας''...

Enia

Παράθεση από: "Jezebell"Να δηλωσουν ξαφνικα πως γουσταρουν?
Οποτε εκει και για μενα ερχεται το τελος.

Den se pianw... :roll:

Safws kalo 8a htan se mia sxesh na mh xa8ei pote to endiaferon kai h eilikrinia (gia na einai amfoteroi euxaristhmenoi sto krebati, to prwto pragma pou prepei na kanoun einai na ma8oun na milane...)
alla giati estw ki arga to na paradextei/apokalupsei/zhthsei kapoios kapoia pragmata 8a ferei to telos ths sxeshs!?

chriastina

πιστεύω πως είναι σημαντικό να ζητάμε από τον/την σύντροφό μας
ό,τι θα μας ικανοποιήσει περισσότερο,έτσι θα του/της δείξουμε και
τον τρόπο ώστε να εκδηλώσει και εκείνος/εκείνη τις επιθυμίες
που θα τον/την ικανοποιήσουν αντίστοιχα.....

όσο για τις πεποιθήσεις τύπου "το ίδιο φαγητό κάθε μέρα" κ.τ.λ
καλά θα ήταν να θυμόμαστε ότι στο χέρι μας είναι να μετατρέψουμε
αυτό το ίδιο σε διαφορετικό,αρχίζοντας πάντοτε τις αλλαγές από εμάς
και μετά να περάσουμε τον άλλο.
φίλε febre (αλλά και κάθε φίλε/φίλη)
πριν ζητήσεις από "φασόλια" να σου προσφέρουν "κρεατάκι" ρίξε πρώτα
μια ματιά στα δικά σου "ρεβύθια".......
ποιός είναι ευτυχισμένος μέσα στην ρουτίνα και την μονοτονία? κανείς!

252 Επισκέπτες, 0 Χρήστες