Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 646
  • Total: 647
  • Leon

τα στραβα και τα αναποδα των φορουμς

Ξεκίνησε από apol, Ιουλίου 13, 2006, 10:46:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

apol

μερικοι περιεργοι,στενομυαλοι κλπ συντονιστες διαχειριστες η με οποιους αλλους περιεργους τιτλους εμφανιζονται και συμμετεχουν σε περιπολους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εγραψα τωρα ασε που μερικους τους επιασα στον υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apol

κυριολεκτω στον υπνο εεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tristana

Η παντελής έλλειψη χιούμορ, η σοβαροφάνεια και τα θέματα που επαναλαμβάνονται σε βαθμό κακουργήματος!!!
Οι ψυχάκηδες πάλι είναι αναγκαίο κακό. Τους προσπερνάμε αφού μας εκνευρίσουν αρχικά και τους δώσουμε την σημασία που επιζητούν με τρέλα, κατόπιν αδιαφορούμε και βρίσκουμε ένα ανατρεπτικό πορτάλ και ερχόμαστε στα ίσα μας χεχεχεχε

Επειδή το α33 είναι το ΣΠΙΤΙ μου δεν σηκώνω πολλά-πολλά, ούτε λίγα-λίγα. Και όποιος έχει τη μύγα να την κρατήσει. Μπλιαχ!  :twisted:  :lol:

Brasidas

ENA MEGALO STRABO EINAI OTAN O ALLOS PSAXNEI MONO TA STRABA

apol

αγαπητε Βρασιδα βαλε εσυ θεμα για τα καλα των φορουμς

apol

η απολυτη επαναληψη των θεματων με διαφορετικο τιτλο

heinrich

συμφωνώ απόλυτα. Eγώ λεώ να αφήσουμε τους ίδιους τίττλους και να αλλάξουμε τα θέματα.
Aλλά κάποιοι από δω μέσα θα μου που πως τα μπαχαλεύω

apol

ξερεις μερικες φορες το μπαχαλεμα ειναι καλυτερο απο τη σοβαροφανεια η την  υπερβολικη προσκολληση στους τυπους  και βεβαια εχει μεγαλη σημασια να ξερεις που βαζεις τα ορια..........

apol

black_velvet

Πολύ φοβάμαι πως τα καλά και τα κακά των φόρουμς είναι ακριβώς τα ίδια με τα καλά και τα κακά στη δουλειά... στην παρέα... οπουδήποτε.

Αφού ό,τι είμαστε το "κουβαλάμε" σε οποιαδήποτε εκδήλωσή μας... πώς να αλλάξουμε εδώ;;;;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

διαφωνώ με την από πάνω μου.
o Heinrich με εμένα είναι διαφορετικά πρόσωπα.
Να φανταστείς τώρα που σου γράφω εγώ, έχω κλειδώσει τον hein στην τουαλέτα για να μπορέσω να γράψω και εγώ λιγάκι.

mourmouritsas

ποιος κανει μπαχαλο εδω μεσα??? :shock:

apol

απο το αυτι και στο δασκαλο

heinrich

το στραβό και το ανάποδο σε αυτό το φόρουμ είναι πως έχω να κάνω ένα σωρό δουελειές και κανένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να με βοηθήσει.

646 Επισκέπτες, 1 Χρήστης