Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 334
  • Total: 335
  • Leon

Tι επάγγελμα δεν θα θέλατε να κάνετε ;

Ξεκίνησε από ASSOS, Ιουλίου 14, 2006, 05:04:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ASSOS

pingo

Καθηγήτρια....μου έρχεται να τα δείρω τα σκατόπαιδα...
 :lol:  :lol:  :lol:
 Ίσως γίνω όμως...(βλέπε ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών) :lol:  :lol:  :lol:

cuba

to eppagkelma poy den 8elo na kano einai na eimai astynomikos, stratiotikos. mborei na pigena sthn pyrosbestikh.

heinrich

συντονιστής σε μένα.....

Bijoux

Παράθεση από: "heinrich"συντονιστής σε μένα.....

αναλαμβανω

heinrich

ετοιμάσου νίκο να δεις τι εννοούσα όταν έγραφα "πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να σου συμβεί"

Bijoux

barby

Nikos28

Παράθεση από: "heinrich"ετοιμάσου νίκο να δεις τι εννοούσα όταν έγραφα "πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να σου συμβεί"

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Σωστός ο Χρήστος...

Nikos28

Εισαγγελέας.

Ποτέ, ακόμα κι αν με χρυσοπλήρωναν...

eloy

Οτιδήποτε έχει σχέση με στρατό και στολή.

tristana

Α: Του Προμηθέα Δεσμώτη (Σε σκλαβώνει ελαφρώς... άσε που νιώθεις και μια έλλειψη κατά τζιεράκι μεριά -για τους αδαείς και πτωχούς που δεν τους ευνόησε η μοίρα να γεννηθούν στη Θεσσαλονίκη όπου "τζιεράκι" βλέπε συκώτι- 'Οχι, τίποτε άλλο, αλλά δεν θα μπορείς να λες "Μου έπρηξαν το συκώτι", "Μου "εκύρωσαν το ήπαρ" και άλλα τέτοια που ανακουφίζουν τους εργαζόμενοι (ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΟΚ; Μην μου την πέσουν οι γραμματιζούμενοι εδώ μέσα!!!!)

Β: Του 'Ατλαντα *Εδώ δεν σηκώνουμε μία σακούλα με καλλυντικά -γι' αυτό εφευρέθηκαν οι αρσενικοί. Εξ ου και η έκφραση "Είναι ο κουβαλητής μου".

Γ: Του παπά... Πανάκριβες οι ζαρτιέρες σου λέει. Και ο Αεράκης δεν έχει τον Θεό του! Επίσης, μου λείπουν τα αξεσουάρ του προαναφερθέντος κουβαλητή μου.

Δ: Δασκάλα... "Εάν δεν υπήρχον οι διδάσκαλοι ουδείς μωρότερος των ιατρών" που έλεγε και ο παππούς μου και η ρήση αφιερώνεται στον συλλέκτη Νίκο28 ίνα εμπλουτίσει τη συλλογή του.

Ε: Ιατρός (Βλέπε το αποπάνου σχόλιο. Μην τα θέτε και όλα μασημένα!)

Ζ: Πρωθυπουργός... σιγά μην καθόμουν να άκουγα τον πάσα ένα που θα με αμφισβητούσε και θα έλεγε "Μωρέ, με κάνεις εμένα πρωθυπουργο για μια μέρα και θα δεις!" Δεν σφάξανε! Αχαριστία ολούθε!

Αυτά... θα επανέλθω εάν και εφ' όσον...

Brasidas

DEN GOUSTARW TA EPAGGELMATA POU GIA NA TA KANEIS KALA 8A PREPEI NA EISAI EPAGGELMATIAS PSEFTIS

TA BARIEME BRE ADERFE

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ludwig

[quote user="kuria" post="343954"]του δημιου[/quote]

του Θύμιου?

334 Επισκέπτες, 1 Χρήστης