Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

αναγνωριση λαθους - η δυναμη της συγνωμης

Ξεκίνησε από apol, Ιουλίου 14, 2006, 10:42:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ventouza

Έλα μου ντε..... :roll: σ'εμένα τα λες?..... :wink:

Shadowlord

[size=24]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size]

Αν δεν εννοειτε μια συγνωμη να μην την λετε καθολου!
[size=9]
(καλα τα ειπα..?)[/size] :wink:

Jezebell

Λαοπλανος λαοπλανος....γεννημενος ηγετης παιδι μου σου λεω!!!! :P

Shadowlord

Εγω φταιω που εχω λεγειν..?? :P  :P  :lol:

Jezebell

Οχι μανα μου οτι εχει ο καθενας για καλο ειναι :P  :P  :P
Μπας να κατεβεις στις εκλογες?Ξερεις ποσες κιθαρες β-πως τις λενε θα παρεις απο τις μιζες? :P

Shadowlord

Χμ...δεν ν κακο..pas mal pas mal..Βρε λες..??

Jezebell

Λεω λεω και μιας το θεμα ειναι συγνωμης....συγνωμη αλλα εχουμε κι αναγκες!!!

Shadowlord

Κ αυτη η συγνωμη ειναι ειλικρινης οποτε δεν το μπαχαλευω αλλο..!! :wink:  :lol:

SoRta_FaiRytALe

Moνο οι εγωιστες δεν ζητανε συγνωμη!!
Εισαι ενας απο αυτους!

Enia

Η συγνώμη δεν είναι απαραίτητο να λέγεται... ίσως μάλιστα καλύτερα να μην λέγεται κάποιες φορές... Όταν τη νιώθουμε τη συγνώμη, τη δείχνουμε, την εκπέμπουμε, την φωνάζει όλο μας το είναι, χωρίς λέξεις... αλλά με πράξεις... βλέμματα... κινήσεις... και σιωπές...

Shadowlord

Λιλακι θα συμφωνησω,αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις που αν του δειξεις οτι μετανιωσες να θεωρησει απαραιτητο να ακουσει απλα τη λεξη..Το θεμα ειναι οταν ακους τη λεξη αλλα δε βλεπεις τα υπολοιπα..Οτι δεν τη πιστευει δλδ.. :wink:

Jezebell

Πριν τα Χριστουγεννα παντα νιωθω την αναγκη να διορθωσω τα κακως κειμενα.Γι αυτο
Συγνωμη απο ανθρωπους που δεν μπορω απολυτα να τους σταθω τον τελευταιο καιρο
Συγνωμη απο μια φιλη που εχω παραμελησει τελειως αλλα εκεινη καταλαβαινει κι ουτε εχει παραπονεθει κι αυτο με κανει να θελω να της δειξω την αγαπη μου οσο πιο δυνατα μπορω
Συγνωμη απο τον εαυτο μου για την ελλειψη δυναμης που δειχνω να υπερασππιστω τα ονειρα μου και που δεν τον υπερασπιστηκα τοσα χρονια σε ολα οσα εγραψαν μεσα μου ιστοριες με μαυρα γραμματα.
Υποσχομαι να επανορθωσω!!

Alabastro

prepei na zhthso sygnomi?  ara prepei na paradexto oti ftaio ego.. E !POTE , OLO OI OALLOI FTENE...NOMOS 8)

heinrich

Παράθεση από: "Enia"Η συγνώμη δεν είναι απαραίτητο να λέγεται... ίσως μάλιστα καλύτερα να μην λέγεται κάποιες φορές... Όταν τη νιώθουμε τη συγνώμη, τη δείχνουμε, την εκπέμπουμε, την φωνάζει όλο μας το είναι, χωρίς λέξεις... αλλά με πράξεις... βλέμματα... κινήσεις... και σιωπές...

είσαι καλή εσύ....

heinrich

Παράθεση από: "Alabastro"prepei na zhthso sygnomi?  ara prepei na paradexto oti ftaio ego.. E !POTE , OLO OI OALLOI FTENE...NOMOS 8)

και συ μια χαρά τα πας

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης