Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 614
  • Total: 614

Που θα ήθελες να είσαι...τώρα!

Ξεκίνησε από th1963, Ιουλίου 17, 2006, 10:39:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eloy

Πϊσω από το άβαταρ της από πάνω...
 :twisted:

kuria

[quote user="spellbound" post="304965"]Με τη kuria, το Μαρακι, να τρωμε πα-ι-δακια και χορτα βραστα και να το ριχνουμε στη τρελλη με τα προβληματα μας!!

Αρραβωνιαρα, μου λειψες μπρε!!! :D[/quote]

που θα παει βρε... θα μας αξιωσει και θα βρεθουμε!

κι εμενα μου λειψες πολυ...

αρραβωνιαρα μουυυυ!!!    :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

Ιωάννινα - Παμβώτις - "Λιμνοπούλα"

katinaki

στα μπουζούκια  :mrviolet:  αλλά ας όψεται ο Αλογοσκούφης και η διεθνής οικονομική κρίση

angelatr21

Να πινω καφε με το Μαρακι και τον παππου

andreasec13

Ναι καλά,ακόμη εκείνος ο καφές...

:arrow:  Στο Ταμ-Τουμ για μαϊμούδες και χουρμάδες.

hASMA

Ειμαστε αρκετες εμεις οι μαιμουδες εδω :) δε σου φτανουμε?Κ χουρμαδες μπορουμε να βρουμε!!  :mryellow:

Θα ηθελα, φθηνοπωρινη ηλιολουστη μερα που ειναι, να ειμαι στο αμαξι, με καλη παρεα και μουσικη να οδηγω και να πηγαινω, να πηγαινω... Οχι απο την εγνατια, αλλα μεσα απο τις πολεις, χωρις να βιάζομαι. Με στασεις για καφε κ φαγητο..... κ παλι να παιρνω το τιμονι κ να πηγαινω κ να μη φτανω...  :roll:

xariklaki

[quote user="andreasec13" post="305053"]Ιωάννινα - Παμβώτις - "Λιμνοπούλα"[/quote]

....με ενα ποτηρι λευκο κρασι.. στα "Ναυτακια"...η στο "Υπερωκεανειο.."

τι μου θυμισες αχ........ [smiley smilie=17 fontcolor=669966 shadowcolor=FF9900 shieldshadow=1]...σνιφ.....[/smiley]

andreasec13

[quote user="hASMA" post="305224"]Ειμαστε αρκετες εμεις οι μαιμουδες εδω :) δε σου φτανουμε?Κ χουρμαδες μπορουμε να βρουμε!!  :mryellow: [/quote]

Μα καλά,εσύ τι είσαι τελικά;Κοκκορίνα ή μαϊμούδι;
Ok,το αλλάζω.

:arrow:  Στην Αλεξανδρούπολη,για χουρμάδες με τη Χάζμα,ένα ουζάκι στα γρήγορα στην πλ.Εμπορίου και επιστροφή.

andreasec13

[quote user="xariklaki" post="305227"][quote user="andreasec13" post="305053"]Ιωάννινα - Παμβώτις - "Λιμνοπούλα"[/quote]

....με ενα ποτηρι λευκο κρασι.. στα "Ναυτακια"...η στο "Υπερωκεανειο.."

τι μου θυμισες αχ........ [smiley smilie=17 fontcolor=669966 shadowcolor=FF9900 shieldshadow=1]...σνιφ.....[/smiley]
[/quote]

Ντόπια,φοιτήτρια ή επισκέπτρια;

ΥΓ: Να χαρώ βατάρι,τέλλα τα κοτσιδάκια  :lol:

hASMA

[quote user="andreasec13" post="305228"][quote user="hASMA" post="305224"]
 :arrow:  Στην Αλεξανδρούπολη,για χουρμάδες με τη Χάζμα,ένα ουζάκι στα γρήγορα στην πλ.Εμπορίου και επιστροφή.[/quote]

Εγω θα σε παω πισω!! ΕΓΩ!  :mrviolet:  με το αμαξι! Κ αντε αφου λες γρηγορα θα παμε απο εγνατια  :roll:  :cool:

andreasec13

Α να μη βγάλω μετ'επιστροφής;
Χμμ,του'χεις "πάρει τον αέρα"

ή θα καρδιοχτυπήσω μέχρι
να αντικρύσω τον Ισθμό;

katinaki

angelatr21

andreasec13

614 Επισκέπτες, 0 Χρήστες