Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 764
  • Total: 765
  • Leon

Που θα ήθελες να είσαι...τώρα!

Ξεκίνησε από th1963, Ιουλίου 17, 2006, 10:39:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

...Εκει ψηλα..στην Μονμαρτη....απολαβανοντας το πανοραμα του Παρισιου μεσα απ την Σακρε Κερ...μαζι με την συντροφια των πινακων του Τουλουζ Λοτρεκ.

f.

katinaki

Belladona

[quote user="fortune" post="350511"]...Εκει ψηλα..στην Μονμαρτη....απολαβανοντας το πανοραμα του Παρισιου μεσα απ την Σακρε Κερ...μαζι με την συντροφια των πινακων του Τουλουζ Λοτρεκ.

f.[/quote]

τι μου θύμισες τώρα .....  :neutral: πως γίνεται να έχω φτάσει εκεί , στο προτελευταίο σκαλί , σήμερα το απόγευμα  :?:

Belladona

και μια και μιλάμε για το υπέροχο Παρίσι θα ήμουν ευχαριστημένη να καθόμουνα και στις όχθες του Σηκουάνα , απο την πίσω μεριά της Παναγίας των Παρισίων  :cry:

dimilas

Barbados!!!
Κοιταω την αφισα στον τοιχο και τρελενωμαι!

Edit ενεργό link (spaming)
Adminforum

black_velvet

Τι έγινε βρε παιδιά;
Πολύ Παρίσι βλέπω παραπάνω.

Για σας λοιπόν.  :smile:

[align=center]
[/align]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Πολλα ευχαριστω στο καλο μου το Κωνσταντινακι!!!!!!!

f.

fortune

[quote user="Belladona" post="350531"][quote user="fortune" post="350511"]...Εκει ψηλα..στην Μονμαρτη....απολαβανοντας το πανοραμα του Παρισιου μεσα απ την Σακρε Κερ...μαζι με την συντροφια των πινακων του Τουλουζ Λοτρεκ.

f.[/quote]

τι μου θύμισες τώρα .....  :neutral: πως γίνεται να έχω φτάσει εκεί , στο προτελευταίο σκαλί , σήμερα το απόγευμα  :?:[/quote]

To σκεφτοσουνα πολυ,και το μετεδωσες....

f.

katinaki

Πού αλλού βρε παιδιά? εδώ Ελλάδα!

kapoia_za

εδώ που είμαι..μια εβδομάδα μετά
 :smile:

Belladona

σε μια βραχονησίδα στη μέση του Αιγαίου, ολομόναχη κουράστηκα πολύ , (μυαλό και σώμα)

Nikos Apomakros

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

+1

Κι άμα έρθει κανάς τσιτωμένος τούρκος...
θα την πληρώσει αυτός για όλα και όλους.

CHRIS_FEMALE_

...θα ηθελα να ημουν στα bora-bora σε ενα σπιτακι μεσα στη θάλασσα ,να ειμαι στο σαλονακι ,συγκεκριμενα κατω στο πατωμα οπου εχει το πατωμα ενα γυαλινο παραθυρακι οπου μπορεις και κυτας το βυθο της θαλασσας και να ταίζω τα σκυλοψαρακια ...!
Τί κόλλημα που εχω με αυτα τα bora-bora....!!! :cool:
Επειτα επειδη θα βαριομουν , θα ηθελα να παω χαβαη εκει σε αυτο το ηφαιστειο κιλαουα νομιζω το λενε δεν θυμαμαι που χυνει τη πυρακτωμενη λαβα του μεσα στη θαλασσα...τελεια εικονα... ;-)

fortune

:roll:  :roll:

Βρε συ χριστινα,στην παλια πολη στα Χανια,εχει στο λιμανι καραβακια με γυαλινο πατο,που βλεπεις μεσα στο νερο...απο εκει μπορεις να ταιζεις μεχρι και σαλαχια! :lol:

CHRIS_FEMALE_

ΟΚ θα το εχω κατα νου για τα Χανια...
έχω ενα κολλημα με τα bora-bora και τη Hawaii...αυτο σκεφτηκα και θα το ηθελα...
[μπας και βρεθηκε καμμια χρονοπυλη για να να αποδρασω?!?..]

764 Επισκέπτες, 1 Χρήστης