Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 711
  • Total: 711

Που θα ήθελες να είσαι...τώρα!

Ξεκίνησε από th1963, Ιουλίου 17, 2006, 10:39:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

[quote user="Elcorazon" post="356742"][quote user="Belladona" post="356129"]Στο Μπουραζάνι , ψηλά στην Ήπειρο , για κυνήγι (να το τιμήσω στο τραπέζι μου) προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μετά για καφέ στην Μολυβδοσκέπαστη  :neutral:[/quote]

Εκεί που έφαγες το ελαφάκι πουλάκι μου ???????[/quote]

ναι , το καημενούλι  :sad: ήταν νοστιμότατο γμτ, δεν μπόρεσα να αντισταθώ ,ομολογώ αμάρτησα  :oops: τώρα έφαγα ζαρκάδι  :shock:

Belladona

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Τι ειναι αυτο βρε?

Belladona

[quote user="fortune" post="356939"]:roll:  :roll:  :roll:

Τι ειναι αυτο βρε?[/quote]

ένα φανταστικό βουνό - χιονοδρομικό κέντρο στην Αυστρία . είδα εχθές κάποιες παλαιότερες φωτό και στενοχωρήθηκα  :sad:

fortune

:roll:  :roll:

Τι στεναχωρηθηκες μωρε?? :twisted: Αντι να ευχαριστιεσαι για τις μοναδικες στιγμες ,που περασες εκει..εσυ στεναχωρηθηκες? :evil:

Belladona

[quote user="fortune" post="356947"]:roll:  :roll:

Τι στεναχωρηθηκες μωρε?? :twisted: Αντι να ευχαριστιεσαι για τις μοναδικες στιγμες ,που περασες εκει..εσυ στεναχωρηθηκες? :evil:[/quote]

στενοχωριέμαι γιατί κάθε τι ωραίο  τελειώνει και μου αφήνει μια πίκρα .
ξέρω ότι δεν θα μπορώ πλέον να τα επαναλάβω  :cry:

kuria

σε εκεινο το καφε που πηγαιναμε καποτε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

Nikos Apomakros

Ζήλεψα τη παρελθοντολογία των προηγούμενων μηνυμάτων. Κι εγώ θα ήθελα να είμαι πίσω...
σ' εκείνη τη μέρα, στο καφέ απέναντι απ'τον φάρο, γνωρίζοντας πια τι θα επακολουθήσει
στα επόμενα 15 χρόνια. Κι όλα θα ήταν πιο εύκολα. Μάλλον.

fortune

[quote user="Belladona" post="357003"][quote user="fortune" post="356947"]:roll:  :roll:

Τι στεναχωρηθηκες μωρε?? :twisted: Αντι να ευχαριστιεσαι για τις μοναδικες στιγμες ,που περασες εκει..εσυ στεναχωρηθηκες? :evil:[/quote]

ξέρω ότι δεν θα μπορώ πλέον να τα επαναλάβω  :cry:[/quote]

Καλη μου Mπελλα,

νομιζω οτι η ομορφια δεν βρισκεται στην επαναληψη...Οταν ζησεις κατι και σε ξετρελλανει ειτε γιατι ειναι ωραιο ,ειται γιατι σε γεμισε ,αισθανεσαι πληρης.Ισως επειδη ειμαστε ανθρωποι και εχουμε την αναγκη κατι ,που μας καλυπτει να θελουμε να το ξαναβιωνουμε για να ξανααντλησουμε ευχαριστηση απ αυτο ,αν δεν μπορουμε να το ξαναβρουμε ,να νοιωθουμε την ελλειψη του.Ομως για πια ελλειψη μιλαμε οταν πριν το συναντησουμε ,δεν ξεραμε ουτε καν οτι υπαρχει..
Καθε στιγμη ειναι μοναδικη θαρρω.Η επαναληψη της την κανει να χανει αυτο το πλεονεκτημα...
Οκ μακαρι αυτο ,που θελουμε να ειναι παντα κοντα μας.Αλλα μηπως η ελλειψη του ,οφειλεται στην αναγκη μας να καλυψουμε το εγω  και τα κενα μας?Και επειδη το επικεντρο του κοσμου μας ειμαστε εμεις ,η αναγκη μας προερχεται απο την μη ολοκληρωμενη υπαρξη μας?Γιατι αν ηταν ολοκληρωμενη δεν θα νοιωθαμε το κενο ,που μας δημιουργει επιθυμιες...
Νομιζω πως πρεπει να δρουμε με τετοιο τροπο ωστε να προσπαθουμε να λυνουμε τα εσωτερικα μας <κενα> με επικεντρο την αναπτυξη μας.Και ολα αυτα οχι για να γινουμε οι υπερανθρωποι του Νιτσε,...αλλα για να μπορουμε να ξεπερναμε τα εμποδια ,που μας μπλοκαρουν τα συναισθηματα μας και μας δημιουργουν στεναχωρια.Ετσι θα μπορουμε να νοιωθουμε επαρκεις.
Και αν νοιωθουμε αυτη την επαρκεια ,δεν θα υπαρχει πια αναγκη να ζησουμε στο παρελθον,αφου αυτο πια δεν υπαρχει ,εχει περασει,....αλλα στο ΤΩΡΑ!Αν ζουμε στο τωρα το μυαλο δεν θα ψαχνει το χθες,ουτε το μετα...Γιατι απλα το παρελθον δεν θα ξαναγυρισει  και το μελλον δεν ξερουμε καν πως θα ειναι και ετσι  οποιαδηποτε προβλεψη γιαυτο ,πιθανα να ειναι 100% λαθος.

f.

Belladona

[quote user="fortune" post="357042"][quote user="Belladona" post="357003"][quote user="fortune" post="356947"]:roll:  :roll:

ξέρω ότι δεν θα μπορώ πλέον να τα επαναλάβω  :cry:[/quote]

Καλη μου Mπελλα,

νομιζω οτι η ομορφια δεν βρισκεται στην επαναληψη...Οταν ζησεις κατι και σε ξετρελλανει ειτε γιατι ειναι ωραιο ,ειται γιατι σε γεμισε ,αισθανεσαι πληρης.Ισως επειδη ειμαστε ανθρωποι και εχουμε την αναγκη κατι ,που μας καλυπτει να θελουμε να το ξαναβιωνουμε για να ξανααντλησουμε ευχαριστηση απ αυτο ,αν δεν μπορουμε να το ξαναβρουμε ,να νοιωθουμε την ελλειψη του.Ομως για πια ελλειψη μιλαμε οταν πριν το συναντησουμε ,δεν ξεραμε ουτε καν οτι υπαρχει..
Καθε στιγμη ειναι μοναδικη θαρρω.Η επαναληψη της την κανει να χανει αυτο το πλεονεκτημα...
Οκ μακαρι αυτο ,που θελουμε να ειναι παντα κοντα μας.Αλλα μηπως η ελλειψη του ,οφειλεται στην αναγκη μας να καλυψουμε το εγω  και τα κενα μας?Και επειδη το επικεντρο του κοσμου μας ειμαστε εμεις ,η αναγκη μας προερχεται απο την μη ολοκληρωμενη υπαρξη μας?Γιατι αν ηταν ολοκληρωμενη δεν θα νοιωθαμε το κενο ,που μας δημιουργει επιθυμιες...
Νομιζω πως πρεπει να δρουμε με τετοιο τροπο ωστε να προσπαθουμε να λυνουμε τα εσωτερικα μας <κενα> με επικεντρο την αναπτυξη μας.Και ολα αυτα οχι για να γινουμε οι υπερανθρωποι του Νιτσε,...αλλα για να μπορουμε να ξεπερναμε τα εμποδια ,που μας μπλοκαρουν τα συναισθηματα μας και μας δημιουργουν στεναχωρια.Ετσι θα μπορουμε να νοιωθουμε επαρκεις.
Και αν νοιωθουμε αυτη την επαρκεια ,δεν θα υπαρχει πια αναγκη να ζησουμε στο παρελθον,αφου αυτο πια δεν υπαρχει ,εχει περασει,....αλλα στο ΤΩΡΑ!Αν ζουμε στο τωρα το μυαλο δεν θα ψαχνει το χθες,ουτε το μετα...Γιατι απλα το παρελθον δεν θα ξαναγυρισει  και το μελλον δεν ξερουμε καν πως θα ειναι και ετσι  οποιαδηποτε προβλεψη γιαυτο ,πιθανα να ειναι 100% λαθος.

f.[/quote]

Χρηστάκη , νομίζω ότι λέμε τα ίδια. συμφωνώ με τα περισσότερα απο αυτά που γράφεις , μόνο που τα γράφω με συνοπτικές διαδικασίες  .
{ξέρω ότι δεν θα μπορώ πλέον να τα επαναλάβω  } επειδή ξέρω ότι η κάθε στιγμή είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.

kuria

σε κεινο το ερημονησι... ξαπλωμενη στην αμμουδια τριτος κοκοφοινικας αριστερα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

σε ένα spa να μου κάνουν και μασάζ

Belladona

για μια 8ωρη φυσιοθεραπεία στη μεσούλα μου  :sad:

fortune

Παιρνωντας την πολη της Αριδαιας φτανεις σε μια κωμοπολη που λεγεται Λουτρακι.
Εκει υπαρχουν τα γνωστα Λουτρα Ποζαρ!!Ειναι ιαματικα.Τελευταια ο Δημος Αριδαιας βλεποντας ποσος κασμος καταφτανει εκει καθε χρονο για τα μπανακια του ,εχει επενδυσει και εκτος απο τα Λουτρα εξω κατω απο τον καταρρακτη εχει κατασκευασει και 8 μικρες μοντερνες αιθουσες με πλουσιο διακοσμο και διαφορετικο θεμα η καθε μια.Η καθε αιθουσα λοιπον εχει δικη της μικρη πισινα οπου μπορει καποιος να την κλεισει για μιση ωρα και να κανει πριβε την χαλαρωση του.Ειναι αλλο να σας το λεω και αλλο να το βιωνετε....Μπαινεις μεσα με μαγιω η γυμνος και απολαμβανεις το ζεστο νερο των λουτρων ,οταν δε βγεις εξω νοιωθεις αλλος ανθρωπος.Αν κανεις διακοπες εκει ...κλεινεις μια αιθουσα καθε μερα  για μιση ωρα αν θες...Ειναι πληρως τουριστικος προορισμος ,καθως απο κει το Καιμακτσαλαν εινα μιαμιση ωριτσα...Αυτο σημαινει οτι αν πας χειμωνα με χιονια απολαμβανεις και τα σαλε εκει οπως επισης και το γραφικο χωριο του Αγιου Αθανασιου.Ολα τα χωρια γυρω γυρω εχουν καταπληκτικα εδεσματα ,ποθυ ικανοποιουν απο τον πιο λιτοδιαιτο εως και τον πιο γκουρμε επισκεπτη...
Πριν 2 χρονια ειχα την ευκαιρια και το απολαυσα για 10 ημερες με την παρεα μου.Το συνιστω ανεπιφυλακτα.Οι τιμες στο Λουτρακι ,που συστηνω την διαμονη εινα χαμηλες σχετικα!

:roll:  :roll:

Eκει..θα ηθελα να ειμαι τωρα...Χμμμ...μμμ...ναι...ΕΚΕΙ!

Φορτσουν.

711 Επισκέπτες, 0 Χρήστες