Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 640
  • Total: 640

=====>>>> ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από Leon, Νοεμβρίου 24, 2003, 05:23:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !

Είναι η ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο. Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.

Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο :

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.

Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε, έγραψε πάνω σε μια πέτρα :

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο, και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα. Γιατί?

Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει».

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.  

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!

:roll:  :roll:  :roll:
:lol:

balland

Παράθεση από: "Leon"ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !

Είναι η ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο. Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.

Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο :

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.

Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε, έγραψε πάνω σε μια πέτρα :

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο, και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα. Γιατί?

Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει».

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.  

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!

:(

PoiSoN_GiRL

(αχμμμ ... συγνωμη που παρεμβαινω .. υπαρχει ομως και μια τριτη εκδοχη .. Να τα γραψεις ολα στα παλια σου τα παπουτσια !!   :P  :P  :P )

balland

ο σταρχιδισμος μας επιστρεφεται με ασχημες συνεπειες παντα..

ksenixths

oxi panta baland.polles fores kanei kalo :wink:

balland

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"(αχμμμ ... συγνωμη που παρεμβαινω .. υπαρχει ομως και μια τριτη εκδοχη .. Να τα γραψεις ολα στα παλια σου τα παπουτσια !!   :P  :P  :P )

Ποιζονάκι, προσπαθώ να το κάνω κι'αυτό αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα... :oops:  :oops:

See_Me

Όπως μου είχε πρωτοπεί ένας φίλος, πριν 3 και ίσως παραπάνω χρόνια....καλό να είσαι στ@ρχιδιστής...απλά να είσαι Θετικός στ@ρχιδιστής ]

riaghul

Γιατι βρε παιδια!!
Ουτε στην αμμο δεν μπορειτε να γραψετε!!!
Τοσο γρηγορα ξεχασατε τα κουβαδακια σας..που παιζατε στην αμμο??

Ποσο μου αρεσει...
που μπορω να διαβαζω
τις ΠΕΤΡΕΣ....

:)  :)  :)

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL παιρνει τα κουβαδακια της και πηγαινει σε αλλη παραλια !!

Υ.Γ. ksenixtako μηπως εισαι το αρσενικο μου ''εγω'' ??  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

riaghul

Κι εγω...μαξευω πετρες..
τις κουβαλω...

να δω ...δεν θα γραψεις και σε πετρα!!!!
 :)

ksenixths

eimai eimai thyliko egw mou:D:D:D:D:D:D:D:D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"eimai eimai thyliko egw mou:D:D:D:D:D:D:D:D

:wink:  :wink:  :wink:

Anonymous

sinithos etsi leitourgo ki ego , apla an kapoios paei syneidhta na me blapsei ki einai poly kakos mpainei sth lista ''mh dinete shmasia'' , eno ta thetika atoma kai tous filous tous bazo sthn kardia mou

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"sinithos etsi leitourgo ki ego , apla an kapoios paei syneidhta na me blapsei ki einai poly kakos mpainei sth lista ''mh dinete shmasia'' , eno ta thetika atoma kai tous filous tous bazo sthn kardia mou
συμφωνω με τον σαμμερ! οταν καποιος με στενοχωρησει, απλως απομακρυνομαι ψυχικα! εχω κανει αρκετο training για να κατεβαζω τα ρολλα ή να βαζω δικλειδες ασφαλειας, τωρα πλεον!

640 Επισκέπτες, 0 Χρήστες