Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 270
  • Total: 271
  • Leon

Ποιο είναι το σπουδαιότερο δώρο....

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουλίου 22, 2006, 09:19:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ενα αεροπορικο εισιτηριο για παρισι... που δυστυχως δεν εκτιμησε δεοντως γιατι πιστεψε πως απλα ηθελα να τον ξεφορτωθω για ενα διαστημα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

'Σπουδαιότερο'...?  :?  :roll:

Κανένα δώρο δεν είναι 'σπουδαίο', ειδικά για το σύντροφό μου... (ποιον?  :roll: )

heinrich

Παράθεση από: "kuria"ενα αεροπορικο εισιτηριο για παρισι... που δυστυχως δεν εκτιμησε δεοντως γιατι πιστεψε πως απλα ηθελα να τον ξεφορτωθω για ενα διαστημα...

ισως να είχε δει την ταινία "Tα μαύρα φεγγάρια του έρωτα" προσφατα

kuria

τι μαυρα φεγγαρια, πρασινα αλογα και κοκκινες φοραδες... απλα ειχε αρχισει να με μαθαινει...

heinrich

επρεπε να το συνοδέψεις και με κανένα εκπτωτικό κουπόνι για κάποιο καμπαρέ.

barby

[size=24][/size]ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΗΤΗΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ  ΜΑ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΟΝ ΕΡΧΩΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

SoRta_FaiRytALe

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ??????????:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Αντε με το καλο κουκλιτσα...Να ειστε ευτυχισμενοι   :)  :)  :)

fmas

Ένα δώρο που έκανα σε μια πολύ καλή μου φίλη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου....... Το συγκεκριμένο ήταν από τα αγαπημένα μου και δεν μπουρούσα να μην το δώσω ξέρωντας ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα....
Άσχετα που παραλίγο να το φάω στο κεφάλι........

xhmeia

voliwtisa

Pappas10

Ωραίο για εμένα ή για εκείνη;

Για εκείνη δεν ξέρω... για εμένα το ωραιότερο δώρο είναι πάντα τα λουλούδια..... ενίοτε συνοδευόμενα κι από ένα κόσμημα. Στο κόσμημα κολάω για οικονομικούς λόγους.... στα λουλούδια λόγο αλεργίας στη γύρη.

Άρα.... μία φορά είχα φτιάξει μία κασέτα με τραγούδια που χαρακτήριζαν την σχέση μας και την είχα συνοδεύσει με ένα σημείωμα που εξηγούσε τι σκέφτομαι για εκείνη όταν ακούω το κάθε τραγούδι.

Αν ψάχνεις ιδέες είμαι ο λάθος άνθρωπος να ρωτήσεις.... την τελευταία φορά που σύντροφος εκτίμησε δώρο μου ήταν διαφορετική η μόδα...

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Αν πάλι ψάχνεις σύντροφο... την τελευταία φορά που είχα η μόδα συνίστατο στο μέγεθος της προβιάς....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

εγω... εμενα... πολυ... παντα!!!

heinrich

παγκοσμιοποιημένη σε βρίσκω

Alabastro

NA ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΕΝΑ....

270 Επισκέπτες, 1 Χρήστης