Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 612
  • Total: 612

What if this was a womens world???

Ξεκίνησε από Nightingale, Ιουλίου 24, 2006, 12:28:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nightingale

Με απασχολεί εδώ και καιρό το θέμα, και ήθελα να ρωτήσω κι εσας όλους, πως πιστεύεται ότι θα ήταν ο κόσμος αν τον κυβερνούσαν γυναίκες???
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήταν εντελώς διαφορετικός, ίσως πολύ πολύ καλύτερος...
Ελπίζω να εξάπτω το μισογυνισμό πολλών, χι χι
Φιλικά Nightingale.

Jezebell

Καλυτερος σιγουρα αλλα δεν ξερω αν θα κυβερνουσαμε πιο σκληρα η πιο χαλαρα αλλα σιγουρα με περισσοτερη δικαιοσυνη

Nikos28

Μα γυναίκες τον κυβερνούν.

Απλώς, τον κυβερνούν απο τα παρασκήνια.

Ο κόσμος είναι ένα θέατρο, οι άντρες είναι οι ηθοποιοί και οι γυναίκες είναι οι υποβολείς τους... :wink:

virtu

Παράθεση από: "Nikos28"Μα γυναίκες τον κυβερνούν.

Ο κόσμος είναι ένα θέατρο, οι άντρες είναι οι ηθοποιοί και οι γυναίκες είναι οι υποβολείς τους... :wink:

συμφωνώ και έχει γίνει πάρα πολύ κουραστικό. θα προσθέσω ότι θα ήταν καλύτερα αν προσπαθούσαμε για μια οικουμενική διακυβέρνηση αντρών τε και γυναικών..... δυστυχώς όμως υπάρχει ανταγωνισμός και οχι άμιλλα.

chriastina

Brasidas

DILADI AN KIBERNOUSASN OI
KONTOLIZES RAIS
THATSER
KAI EKEINO TO KSEPLIMA GIA GINEKA POU HTAN UPOURGOS EKSOTERIKWN MALON EPI KLINTON THA EIXAME PERISSOTERO EIRINI KAI DIKAIOSINI STON KOSMO?

MH TRELATHOUME

DEN EINAI TO FILO POU KATHORIZEI THN POLITIKI KAI TA SIMEFRONTA

Brasidas

POLLA SKOTOSA ALLA EDW TO PARAKANA

SIMFERONTA ANTI GIA SIMEFRONTA

Nikos28

Παράθεση από: "virtu"
Παράθεση από: "Nikos28"Μα γυναίκες τον κυβερνούν.

συμφωνώ και έχει γίνει πάρα πολύ κουραστικό. θα προσθέσω ότι θα ήταν καλύτερα αν προσπαθούσαμε για μια οικουμενική διακυβέρνηση αντρών τε και γυναικών..... δυστυχώς όμως υπάρχει ανταγωνισμός και οχι άμιλλα.

Κουραστικό δε λες τίποτα, αγαπητή μου φίλη...

Εδώ τον εαυτό μας δεν μπορούμε καλά-καλά να κυβερνήσουμε, η διακυβέρνηση των άλλων μας μάρανε... :roll:

heinrich

δεν έχω κάνένα πρόβλημα να αφήσω την διακυβέρνηση στις γυναίκες...

αρκεί να μην με αναγκάσουν να φοράω μυτερές σαγιονάρες με κουδούνια

NoName

[quote user="Nightingale" post="154845"]Με απασχολεί εδώ και καιρό το θέμα, και ήθελα να ρωτήσω κι εσας όλους, πως πιστεύεται ότι θα ήταν ο κόσμος αν τον κυβερνούσαν γυναίκες???
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήταν εντελώς διαφορετικός, ίσως πολύ πολύ καλύτερος...
Ελπίζω να εξάπτω το μισογυνισμό πολλών, χι χι
Φιλικά Nightingale.[/quote]

Ένα ερώτημα ακόμα χωρίς απάντηση
Νομίζω πως θα άξιζε τον κόπο αντί γενικά γυναίκες να προσδιορίζαμε συγκεκριμένα ονόματα γυναικών σε θέσεις ευθύνης για να αρχίσουμε να έχουμε μια εικόνα του πως θα ήταν

kuria

εξουσια... το μεγαλυτερο ισως αφροδισιακο για τους περισσοτερους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου, ηλικιας, εθνικοτητας...

το ανεραστο της ιδιοσυγκρασιας μου με αποτρεπει απο το να κυβερνησω ακομη και τα παθη μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Αστειεύεστε βέβαια!

Οι γυναίκες είμαστε πολύ πιο σκληρές. Απίστευτα πιο δυναμικές. Αθεράπευτα σίγουρες κι αποφασιστικές. Κι όταν θέλουμε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε και κανένας που να μπορεί να μας σταματήσει.
Α πα πα! Δεν θα 'θελα ούτε να σκεφτώ πώς θα ήταν ένας κόσμος που θα κυβερνούσαν μόνο γυναίκες....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Φαντάζομαι κιόλας σε μαζική κατάσταση φάσεις με Γυναίκες μπος, ιδιαίτεροι γραμματείς άντρες και να τους χουφτώνουν και τον (_(_)

κι εμείς να λέμε
α...... να χαθείς......
με εκμεταλλεύεσαι επειδή είμαι ένας ανυπεράσπιστο αγοράκι και έχω ανάγκη δουλειάς  :oops:

black_velvet

Γιατί; έχεις, μήπως, την εντύπωση πως δεν συμβαίνουν ήδη τέτοια σκηνικά ανάμεσα σε γυναίκες-προϊσταμένους με τους άντρες-υφισταμένους τους;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

NoName

[quote user="black_velvet" post="309224"]
Αστειεύεστε βέβαια!

Οι γυναίκες είμαστε πολύ πιο σκληρές. Απίστευτα πιο δυναμικές. Αθεράπευτα σίγουρες κι αποφασιστικές. Κι όταν θέλουμε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε και κανένας που να μπορεί να μας σταματήσει.
Α πα πα! Δεν θα 'θελα ούτε να σκεφτώ πώς θα ήταν ένας κόσμος που θα κυβερνούσαν μόνο γυναίκες....

[/quote]
Να υποθέσω και το ανταγωνιστικές που παρέλειψες

612 Επισκέπτες, 0 Χρήστες