Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 558
  • Total: 558

ΑΛΗΘΕΙΑ?

Ξεκίνησε από virtu, Ιουλίου 24, 2006, 11:01:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "Jezebell"Κανεις και τετοια Νικολακη ε

:lol:

Αμ, τι νόμιζες...  :wink:

Enia

Sumfwnw me ton Niko. (ti prwtotupo...)

papi

Παράθεση από: "virtu"ara
      1.alithines antilipsis pou apodiknionte lanthasmenes ine psema
      2.o oramatismos ine psema
      3.megalonoume san pedia me psema

to psema epomenos ine dimiourgiko?
mpori na ma odigisi mprosta?

virtu μου θα ξερεις πολυ καλα οτι και αν φτασουμε στο θανατο στο νοσοκομειο..ψεμματα θα μας πουν οι γιατροι,οτι δεν εχουμε τπτ το σοβαρο και μετα αντιο ζωη :?....και μετα στα παιδια μας θα λενε ο μπαμπας ο θειος η θεια η μαμα κλπ κλπ ειναι σε ενα ταξιδι πολυ μακρινο.Θα το εχεις δει πολλες φορες αυτο το παραμυθι.Για φαντασου να πεις την αληθεια οτι πεθανε ο ταδε στο παιδι και να ειναι και γονειος?!Πικρα!.Ακομα και στην ανηψια μου εχουμε πει ψεμματα οτι ο παππους δλδ ο πατερας μου ειναι σε ενα μακρινο ταξιδι.Πολλες φορες ερχετε η μικρη και μου λεει :θειε ο παππους πεθανε γι αυτο δεν τον βλεπουμε.Αλλα ευτυχως δεν ξερει τι ειναι θανατος.Για φαντασου να ηξερε τι ειναι... πως θα συγκλονιζοταν ψυχολογικα η ζωη του παιδιου για τον αγαπημενο της παππου?
Αρα το ψεμμα ειναι αναγκαιο στην ζωη μας και χρειαζεται για να καλυψουμε καποιες καταστασης οπως αυτη που ειπα.

Sophia

Παράθεση από: "heinrich"γιατί το ψέμα είνα στρογγυλό  και δεν χτυπάς σε γωνίες
είναι ευκολοδιάλυτο και ευκολοχώνευτο
τραβάει στην ανηφόρα
αντέχει στο χρόνο, στα πολλά πλυσίματα,  στο ήλιο και στις υψηλές θερμοκρασίες

και επειδή το προτιμούν όλοι οι πελάτες μας
για την προνομοιακή τιμή του
την ποιότητά του
την μεγάλη διάρκειά του
την ανθεκτικότητά του
το άψογο φινίρισμά του
και τις ολοκληρωμένες λύσεις που τους παρέχει.....

Tο ψέμα ομορφαίνει τη ζωή, την ψυχή, το σώμα και το μυαλό.
Xαρίζει ευεξία και υγεία

Θέτε τίποτα άλλο?

Μια απορία έχω μόνο.... μόνο σε στρογγυλά κυκλοφορούν??
Τετράγωνα ή τρίγωνα δεν υπάρχουν?

virtu

πειραμα σε εργαστηριο μικροβιολογιας εδωσε το εξης αποτελεσμα ¨
....ποντικια που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν μεσα σε γυαλα σε κατασταση ασηψιας , μολις βγηκαν στο εξωτερικο περιβαλλον μολυνθηκαν απο τον ακινδυνο αερα που ολοι αναπνεουμε και πεθαναν.
  παπι? αρνουμαστε την μεγαλυτερη λογικη αληθεια μας ?  ο θανατος ειναι το μονο πραγμα που ξερω οτι θα συμβει στην ζωη μου. με εμαθαν να τον φοβαμαι, αλλα αντικρισα την αληθεια μου (μεγαλο μαθημα οταν επι εντεκα μηνες ο πατερας μου πεθαινε καθε μερα) πως οσο φοβαμαι τον θανατο μου δεν ζω πραγματικα την ζωη μου.  
  στην ανηψια μου τι να πω?

HORHE

αν ακολουθαμε τα χναρια αλλων ας λεμε ψεμματα πολλα
αν θελουμε το βημα μας να εινα δημιουργικο ας πουμε μια αληθεια...
αν θελουμε τον χρονο πισω να γυρισουμε και να φτιαξουμε μια κατασταση...
ας ζητησουμε συγνωμη για ενα ψεμα..θα διορθωσει και τα αλλα...
αν θελουμε να ζησουμε να χαρουμε να αγαπαμε και να αγαπηθουμε....
τοτε να ξερουμε
οτι η αληθεια ποναει αλλα αγαπιεται
το ψεμα μισιεται και δεν ξεχνιεται...
....

Enia

Στο μνημόσυνο του παππού μου, είχε έρθει η κουμπάρα μου, και είχε φέρει μαζί και τα δυο παιδιά της. (τη βαφτισιμιά μου, τότε 6 χρονών, και τον αδερφό της, 5.) Στην αρχή σοκαρίστηκα, τι δουλειά είχαν δυο μωρά παιδιά σε ένα νεκροταφείο!?
Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νοσηλεύτρια, και έχει δουλέψει πολλά χρόνια με καρκινοπαθείς. Έχει δει άπειρους ανθρώπους να πεθαίνουν.
Έχει αναπτύξει άμυνες, και έχει μάθει -αν είναι ποτέ δυνατόν!- να βλέπει το θάνατο κατάματα.
Θεωρώ πως πολύ καλά έκανε και μίλησε στα παιδιά ανοιχτά. Τι κερδίζεις με το να κρύψεις κάτι, να πλάσεις ακόμα ένα παραμύθι και μετά αυτό να γκρεμιστεί!?
Γιατί να φοβόμαστε τον θάνατο!? Κάποια στιγμή θα έρθει!

[size=9](και κατά κάποιους περίεργους τρόπους έχω βρεθεί αρκετά κοντά. δε τα λέω έτσι...)[/size]

virtu

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.  ο ηλιος λαμπει καθε μερα! επι ετη και επι των ετων.

κι αν εσυ δεν θελεις να μου πεις την αληθεια να ξερεις οτι εγω θα ψαξω γιατι θελω και αυτο σημαινει οτι ΜΠΟΡΩ να την βρω. και θα την βρω.....
πριν πεθανω θα ξερω αληθεια γιατι εχω ερθει εδω!!!!!! και θα φυγω ευτυχισμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι θα ξερω οτι αυτο το ταξιδι μου ειχε προορισμο._

αγαπω τον εαυτο μου και εσενα που δεν με αγαπας,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  !

heinrich

υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κυκλοφορούν με ομπρέλα πρωινιάτικα γιατί έχουν ευαίσθητο πετσί στον ήλιο

virtu

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ.......
ΜΑΖΙ ΣΟΥ

kodikas

Μα καλά..

Που βρίσκετε όρεξη για φιλοσοφίες ντάλα καλοκαίρι;;  :shock:

Μήπως ξέρετε Κανά μάστορα για χαλασμένα κλιματιστικά;;

Enia

Αυτή η εμμονή με το 'Κανά' θα μου δημιουργήσει ψυχολογικά...  :roll:

Κώδικα, μην ξεχνάς ότι όλες αυτές οι όμορφες συζητήσεις ( :shock: ποιες?!) γίνονται κατά το πλείστον το βραδάκι που δροσίζει... Τέτοια εποχή έχουμε και τη δικαιολογία μας τα νυχτεριδάκια...

kodikas

Παράθεση από: "Enia"Αυτή η εμμονή με το 'Κανά' θα μου δημιουργήσει ψυχολογικά...  :roll:

.

τι εχει το Κανα;;

μεχρι και θαυμα εγινε εκει..

virtu

φτιαξε μας τα κλιματιστικα γιατι καποιοι πηραν φωτια αποψε!

kodikas

Nα σας πω ένα μυστικό; Δεν είναι το ψέμα το θέμα.
 είναι που οι περισσότεροι επιζητούν να το ακούσουν
Και να το πιστέψουν.
 Aν έβγαινε κανένας και ξεφούρνιζε τίποτα κουλά του  τύπου
"τι πατσαβούρα είσαι μάνα μου, χμ, δεν ξέρει τι σου συμβαίνει αλλά μην το ψάχνεις κιόλας γιατί που θα βρούμε μουρλόχαπα κατακαλόκαιρο
 ή άσε μωρέ αποκλείσθηκε η Bραζιλία με σένα θα ασχολούμαστε ",
τώρα θα βρισκόσασταν στη φάση του εξοβελισμού του κυνισμού στην κατάθεση των απόψεων..

(Ωχ.. Παναγίτσα μου..
Τι έφαγα πάλι ο άχρηστος και με πείραξε;; )

558 Επισκέπτες, 0 Χρήστες