Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 592
  • Total: 592

Σου αρέσει ??? Της αρέσεις ??? Όμως...???

Ξεκίνησε από Kafto_Pagaki, Ιουλίου 24, 2006, 03:29:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Ησουν λακωνας αλλα σαφης
Μακαρι να μπορουσα
Οταν θα μπορω θα απολαυσουμε μια ηρεμη βραδια

HORHE

εχω υπομονη...
φειδωλος στις λεξεις οχι στις πραξεις... :oops:

Nasia9

Εξαρτάται το μέρος. Αν προτείνει κάποια όμορφη περιοχή γιατί όχι;  :roll:

saliara

Και γιατί δεν του πιάνεις εσύ το χέρι για να δείς και πως θα αντιδράσει???Γιατί περιμένεις από αυτόν να σου πιάσει το χέρι..Κάνε εσύ το πρώτο βήμα..Όσο για τις διακοπές..δν φτάνει που σου προτείνει..Μωρέ ας μου πρότεινε κι εμένα...Τλσπ... :P

kuria

το να αρεσει σε καποιον η παρεα σου και να θελει να σε συναναστραφει ενα ολακερο σαββατοκυριακο γιατι θα επρεπε να προϋποθετει χειροπιασιματα και λοιπες τρυφερογλυκαναλατες εκδηλωσεις;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

HORHE

Παράθεση από: "kuria"το να αρεσει σε καποιον η παρεα σου και να θελει να σε συναναστραφει ενα ολακερο σαββατοκυριακο γιατι θα επρεπε να προϋποθετει χειροπιασιματα και λοιπες τρυφερογλυκαναλατες εκδηλωσεις;
γι αυτο μου αρεσεις ολο και περισσοτερο ωραια μου κυρια...
γιατι οι ανθρωποι εχουν συνδεσει την  καλη παρεα με τα γλκαναλατα που λες ενω δεν ειναι παντα ετσι...και εσυ το ξερεις...
δεν ειναι ολοι πονηροι...
δεν τα βλεπουν ολοι μονοκοματα..
προσωπικα θα εκανα ενα σαββατοκυριακο με θηλυκια παρουσια απολυτως φιλικα ακομα και αν ηξερα εξαρχης οτι δεν θα γινοταν τιποτα...
αλλωστε εχω πολυ καλες φιλες ,πολλα χρονια...
και χωρις να ειναι φιλος ενδιαμεσα.....

heinrich

χόρχε αυτά έλεγες στις γυναίκες στα ενδιάμεσα?

HORHE

πονηρε heinrich...δεν ειναι ολοι σαν εσενα βρε...
απαπαπαπα :lol:
τι παιδι και τουτο...
παλι με ξεμπροστιασες....απαπαπα δεν μπορω να του κρυφτω με τιποτα.... :lol:

heinrich

και εύχομαι κανένας να μην γίνει σαν και εμένα

HORHE

αππαπαπαπα θου κυριε το ονομα σου.... :lol:

kuria

Παράθεση από: "heinrich"και εύχομαι κανένας να μην γίνει σαν και εμένα

αυτο λεω κι εγω... απο μονοι μας να μαστε...

Enia

Βρε παγάκι... Αφού το ξέρεις ότι του αρέσεις, και σου αρέσει και σένα, τι το σκέφτεσαι!?  :roll:
Πάτε σαν φίλοι, και αν σας βγει κάτι παραπάνω καλώς, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό...
Ρώτα με τρόπο... τι δωμάτιο θα κλείσετε!? (δύο μονά, διπλό ή δίκλινο)...  :roll:
Και όπως είπαν και οι αποπάνω, το θέμα είναι να ξέρεις τι θες εσύ...

ΥΓ: για να λες ότι σου αρέσει και του αρέσεις υποθέτω πως στοιχειωδώς γνωρίζόσαστε, και έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι...  :roll: Αλλιώς δεν το συζητάμε...!

SoFiA24

Το οτι σου ζητάει να φύγετε για σ/κ από μόνο του ως γεγονός δε μου λέει κάτι..Μην μπεις στη διαδικασία να ψάξεις να βρεις πως σκέφτεται ... ΑΤΟΠΟ, ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΝΕΦΙΚΤΟ ! Κι όχι τίποτε άλλο τσάμπα η φαιά ουσία που θα χαλάσεις. Μην μπεις καν στη διαδικασία να κάνεις σενάρια διότι μετά ο Φώσκολος θα ωχριά μπροστά σου..

Αν θες να πας πήγαινε και πέρνα ένα καλό και πάνω απ όλα cool σ/κ... Κι αν θέλει κάτι θα βρει τον τρόπο να το δείξει και να το διεκδικήσει...

Rebel_heart

Enia panta eloxevei o kindynos na ths vgei pontios(den exw kati me tous pontious) kai na ths anafwnisei: Triklino!!! (to anekdoto to xerete?)  :wink:  Sovara twra egw tha phgaina. Ti tha eixa na xasw se sxesh me to na meinw allo ena s/k sthn athina?Apolytws TIPOTA. Kai pou ksereis mporei k na kerdiza kiolas :o

kuria

Παράθεση από: "Rebel_heart"Enia panta eloxevei o kindynos na ths vgei pontios(den exw kati me tous pontious) kai na ths anafwnisei: Triklino!!! (to anekdoto to xerete?)  :wink:  Sovara twra egw tha phgaina.
Ti tha eixa na xasw     >>>> iiiiiii den einai PARTHENOS!!!!!!
se sxesh me to na meinw allo ena s/k sthn athina?Apolytws TIPOTA. Kai pou ksereis mporei k na kerdiza kiolas ]

592 Επισκέπτες, 0 Χρήστες