Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 533
  • Total: 533

Πόσο είναι αρκετό ή υπάρχουν "αχόρταγες" γυναίκες

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 25, 2006, 04:37:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΕΜΕΝΑ  ΠΑΝΤΟΣ  ΜΟΥ  ΤΥΧΕΙ  ΤΕΤΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ  ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΣΤΟ  ΣΕΞ  ΚΑΙ  ΜΟΥ  ΑΡΕΣΕ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ  ΠΕΡΑΣΑ  ΚΑΛΑ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ  ΛΕΜΕ... :oops:  :oops:  :oops:  :wink:

heinrich

σότι, εσύ ήσουν ο μέγας εραστής και ξύπνησες την λαιμαργία μέσα της....

δεν ήταν εκείνη αχόρταγη, εσύ την έκανες

Sotis

μου   φενετε  δε  σου  τυχει   χαινριχ  οταν  σου  τυχει  ελα  να  μου  πεις,  και μετα  συζηταμε.... :wink:  :wink:  :wink:

heinrich

να μην κλείνει μπούτι όλο το βράδυ, ε?

virtu

sotis den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono bradi ! mpravo sotis axios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotis

βρε  μονο  μπουτι , ουτε  στομα  δεν  εκλεινε... :wink:  :wink: αστα  σου  λεω..... :wink:

heinrich

Παράθεση από: "virtu"sotis den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono bradi ! mpravo sotis axios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για αυτό το λόγο γράφτηκα στον α33.
Γιατί άκουσα πως γράφουν μέγιστοι δάσκαλοι και Γκουρού

virtu

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "virtu"sotis den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono bradi ! mpravo sotis axios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a! min mperdeuese...... an thelis na sou doso til kai dieuthinsi tou !  na sou kani idietera . xeri kati kolpa..... an sta mathi den tha sou ftani to 24oro

heinrich

η διαφήμισή σου είναι πειστική.
Προώθησε την και σε άλλους

Sotis

βρε  βιρτους  τη  δουλεια  εχει  το ενα  με   το αλλο  με  της  ωρες  μηπως  μπερδεψες την  φουτσα  με  τη  βουρτσα  λιγο...η  κανω  λαθος... καλη  μου....η  το  παιζεις  εξυπνει  μαλλον...??//

Sotis

Παράθεση από: "heinrich"

ηρθες  και  εσυ  να  μασ  δωσεις  τα  φωτα  σου  βρε  χαινριχ  καιρο  ειχα  να  ακουσω τετιο  λεκτορα  σαν και  εσενα.....μενω  εναυδος  εισαι  τερας  μωρφοσεος απο  οτι  βλεπω .......ο  σωκρατης  εισαι  βρε παιδι  μου....

heinrich

Tύφλα να ναι ο Mάλαμας  :D  :D

kuria

θα σας αρχισω στις στρακαστρουκες... συνελθετε βρεεεεεεεεε!!!!!!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

scorpios28

Παράθεση από: "kuria"θα σας αρχισω στις στρακαστρουκες... συνελθετε βρεεεεεεεεε!!!!!!!!!

δεν θα προλαβεις kuria μου...θα σε προλαβει ο Μπαμπινιωτης  :P

Sotis

Παράθεση από: "kuria"θα σας αρχισω στις στρακαστρουκες... συνελθετε βρεεεεεεεεε!!!!!!!!!
ΗΡΘΑΝ  Η  ΑΠΟΚΡΙΕΣ  ΑΠΟ  ΤΩΡΑ ΑΚΟΥ  ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ... :D  :D  :D

533 Επισκέπτες, 0 Χρήστες