Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 366
  • Total: 366

ας επιιβιωσει ο καλυτερος.........

Ξεκίνησε από virtu, Ιουλίου 29, 2006, 11:49:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

virtu

okey !  ...αλλα δεν προκειται να σου πω τι παιρνω !  χαχαχαχα
(χιουμορ κανω)

papi

virtu

δεν ξερω !!!! αληθεια !!!!

black_velvet

Παράθεση από: "virtu".............

ισχυει αυτο στις ανθρωπινες σχεσεις ?

Σαφέστατα ισχύει!

Σε όλες τις σχέσεις.

Απλά, ο ορισμός της "ισχύος" άρα και του ισχυρότερου είναι που τελικά ποικίλλει. Και εκεί ακριβώς είναι η διαφορά....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

εγω ξερω οτι επιβιωνουν οι θρασυτεροι κ οχι οι καλυτεροι

heinrich

ενίοτε και οι φελλοί...λέω εγώ τώρα.

Enia

Νομίζω η διαφορά είναι ότι στο ζωικό βασίλειο πρώτα θα τσακωθούν τα αρσενικά, και όποιο κερδίσει θα πρέπει ντε και καλά να καταφέρει το θηλυκό, χωρίς να το ρωτήσουν...
Στους ανθρώπους όμως - και μάλιστα στην εποχή μας -, ισχύει το 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα', και η γνώμη της γυναίκας είναι καθοριστική! Δε πα να σφάζονται τα παλικάρια, αν δε θέλει η κοπελιά δεν θα τους κάτσει με το ζόρι.

*Το ποιον θεωρεί 'ισχυρότερο' η καθεμιά μας, είναι τεράστιο θέμα και ανεξάντλητο!

alkis76

Νομίζω ότι το μόνο που ΄χει μείνει από αυτόν τον νόμο της φύσης είναι το ότι η γυναίκα κάνει την επιλογή. Όλα τα άλλα εξαρτώνται από τα γούστα και τα εκάστοτε κοινωνικά πρότυπα.

virtu

Παράθεση από: "heinrich"ενίοτε και οι φελλοί...λέω εγώ τώρα.

οι φελλοι δεν επιβιωνουν , !!!! επιπλεουν !!!!

heinrich

σωστά επιπλέουν όσο οι υπόλοιποι σκυλοπνίγονται σε βαθιά νερά

virtu

( 1. ! μ' αρεσει και ευχαριστω που !!!! συζηταμε !!!! το θεμα )
( 2. ! μ' αρεσει να διαλογιζομαι )

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ
αν
εχω καταλαβει (παρακολουθωντας ντοκυμαντερ) καλα τον νομο της φυσης με το φτωχο μυαλο μου , η παλη γινεται μπροστα στο θυληκο . το θυληκο δεν ενδιδει αν δεν δει ενα αρσενικο να "νικα" και να διωχνει ενα αλλο . τωρα το τι σκεφτεται η λιονταρινα νομιζω να απαντα στις κολοκυθοπιτες ( μαλλον καμια νοστιμη αντιλοπη που θα καταφερει ο δυνατος καλος της να φερει για να ταισει το λιονταρακι του ) .
αρα
ηδη μιλησαμε (ενα αρσενικο & ενα θυληκο ) (+ ομοιως εχω παρατηρησει, οντας επισης -ισως δυστυχως- θυληκο  ) και λεμε οτι ισχυει ο νομος της ζουγκλας στις ανθρωπινες σχεσεις .  
....... ?

papi

να κανω μια ερωτηση; αλλο ειναι το θυληκο και αλλο το θηλυκο;Τελικα πια ειναι η σωστη λεξη;(μπερδευτικα) :evil:

heinrich

θηλυκό πάπιε
θηλυκό
να θυμάσαι τη θηλειά

Jezebell

Η συνεννοηση μ αρεσει πολυ

heinrich

μιλάγαμε για ισχύ πλακώσαν και τα κουνέλια.

366 Επισκέπτες, 0 Χρήστες