Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 360
  • Total: 360

Γέλιο και ψυχική επαφή

Ξεκίνησε από Nikos28, Αυγούστου 03, 2006, 10:40:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

''Ο βασικός δείκτης του πόσο κοντά είναι δύο άνθρωποι, είναι το αν και κατά πόσο γελάνε με τα ίδια πράγματα''.

Σε τι βαθμό συμφωνείτε με τη φράση αυτή; Και γιατί;

Enia

Χμ... μάλλον ισχύει, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα το έπαιρνα και για κανόνα...
Μπορεί να γελάσεις πάρα πολύ με ανθρώπους που δεν είσαι (ακόμα) κοντά. Και το λέω γιατί μου έτυχε τώρα πρόσφατα με μια παρέα, να έχουμε τρελαθεί στο γέλιο με το που γνωριστήκαμε. Μπορεί να είναι απλά το χιούμορ κάποιον. Να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζονται καλά, ούτε καν να έχουν κοινές εμπειρίες από το παρελθόν.
Από την άλλη.. Αν δεν μπορείς να γελάς με τους δικούς σου ανθρώπους, κάτι δεν πάει καλά...
Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες ότι δεν είμαι πολύ κοντά με την μητέρα μου. Ποτέ δεν είμαστεν 'φίλες', και έχουμε πολύ καιρό να γελάσουμε οι δυο μας!
Είναι καταπληκτικό όταν δύο άνθρωποι μπορούν να κοιταχτούν και με αυτήν τη μία ματιά να ξέρουν, να μοιράζονται, να νιώθουν...

fistiki

οχι το πιο βασικό!
εαν ταιριάζουμε στην πλάκα τότε θα έχουμε μια σχέση που βασίζεται μόνο σε αυτόν τον τομέα!
Πέρα απο την πλάκα υπάρχουν τα καθημερινά προβλήματα που απαιτούν μια σοβαρή αντιμετώπιση κ όχι με αστεία!Το αστείο απλά θα μαλακώσει λίγο την ατμόσφαιρα αλλά δεν είναι για χόρταση.
ίσως ο βασικός δείκτης του πόσο κοντά είναι δύο άνθρωποι,είναι να σκέφτονται το ίδιο πράγμα χωρίς να το εκφράσουν κ να επικοινωνούν με τα μάτια.Τότε καταλαβαίνεις τον άλλον,ταιριάζεις μαζί του πολύ κ κατ'επέκταση στο χιούμορ!

Nikos28

Φιστίκι, ευτυχώς που ήρθες γιατί η ''Ψυχολογία'' κόντευε να βγάλει νυχτερίδες και αράχνες! Αν ήταν μαγαζί θα είχε βαρέσει κανόνι...  :lol:  :lol:  :lol:

anastasia

fistiki

Παράθεση από: "Nikos28"Φιστίκι, ευτυχώς που ήρθες γιατί η ''Ψυχολογία'' κόντευε να βγάλει νυχτερίδες και αράχνες! Αν ήταν μαγαζί θα είχε βαρέσει κανόνι...  :lol:  :lol:  :lol:
τώρα γελάσαμε για το ίδιο πράγμα! λες να ειναι ο βασικός δείκτης του πόσο κοντά είναι δύο άνθρωποι?? :?:

Nikos28

Αυτό εξαρτάται (εν μέρει) απο το αν θα γελάσουμε με τα ίδια πράγματα όταν συναντηθούμε κι απο κοντά.
Αν, βέβαια, τύχει ποτέ και συναντηθούμε...   :wink:

fistiki

το σίγουρο ειναι οτι το γέλιο λιώνει τον πάγο!
(μην το παρεις στραβά αλλά χαμογέλασα με αυτό που διάβασα) :D

Nikos28

Μα για να χαμογελάσουμε το έγραψα κι εγώ... :)

Γιατί να το πάρω στραβά;

fistiki

οτι μπορει να σε προσβαλω.....σε ψυχολογικό θέμα ειμαστε οπότε! χεχε

Nikos28

Ναι, αλλά μην ξεχνάς οτι ο οικοδεσπότης εδώ είμαι εγώ (συντονιστής γαρ)...

Δε φτάνει που μου έβγαλες την ενότητα απο το ντιβανομπάουλο, που ήταν καταχωνιασμένη στ' αζήτητα, θα προσβληθώ κιόλας;

Εδώ μιλάμε για σεφτέ!

:P   :wink:

fistiki

συντονιστής?? τωρα το μαθαινω,δεν το ειχα δει!χεχεχεχε
υγεια να εχουμε!Πςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Nikos28

Εντάξει, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, μιας και είσαι καινούργιο μέλος θα σου πω το εξής: Μπορείς να περιπλανηθείς και στις περασμένες σελίδες των ενοτήτων και να βρεις διάφορα θέματα που μπορεί να σ' ενδιαφέρουν...
Υπάρχει μια τεράστια γκάμμα απο topic που μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου. Όρεξη να' χεις και χρόνο... :wink:

Enia

:roll: Άλλο chat και άλλο forum...
Κι κάποιον κύριο που 'δεν κάνει chat', τον πληροφορώ ότι μόλις έκανε!  :lol:  :P Κακό συναπάντημα είστε τα δυο σας σε real time :P  :lol:

*Enia πάει να φέρει σκούπα, σφουγγαρίστρα κλπ για παν ενδεχόμενο!  :lol: )

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Σσσσσσστ... Κρύβε λόγια!

Ένα μήνα είχε να μπει πελάτισσα στο ψυχομαγαζάκι μου, κι εσύ πας να μου τη διώξεις βρε διάολε...!   :twisted:  :P

Φιστίκι μη την ακούς, γράφε!

360 Επισκέπτες, 0 Χρήστες