Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 354
  • Total: 354

Γέλιο και ψυχική επαφή

Ξεκίνησε από Nikos28, Αυγούστου 03, 2006, 10:40:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!  :lol:

αλίμονο βρε! αφού εγώ δεν ήμουν η τελευταία!? πάνω μου ήρθαν όλες οι αράχνες!  :wink:

γράφε φιστίκι γιατί χανόμαστε!  :lol:

Nikos28

Οι αράχνες άρχισαν να βγαίνουν μετά απο σένα, αγαπητό μου ζαχαροκάντιο... Με το που έγραψες, άρχισαν να ξεμυτίζουν και να πλέκουν ιστούς!

Και τι ιστούς, ε... Μιλάμε, το θέμα μου παραλίγο να γίνει... web-site!   :P

Φιστίκι, γράφε! Γράφε γιατί με τη ζήτηση που έχει η ''Ψυχολογία'' εγώ στο τέλος θα γίνω ο Spiderman!   :lol:  :lol:   :lol:

Sophia

Σίγουρα είναι ένα από τα χαρακτηριστίκα για το κατά πόσο κοντα είναι 2 άνθρωποι αλλά όχι και βασικό στοιχείο.

Το σίγουρο είναι ότι το γέλιο κάνει καλό στην ψυχολογία μας. Μας ανεβάζει και μας χαλαρώνει!

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28":lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ένα μήνα είχε να μπει πελάτισσα στο ψυχομαγαζάκι μου, κι εσύ πας να μου τη διώξεις βρε διάολε...!   :twisted:  :P

να ένα καλο παράδειγμα που δείχνει πρακτικά πως το χαμόγελο μας φέρνει πιο κοντά ψυχικά

STRIMENI

:D Το γελιο στη δικη μου ζωη παιζει σημαντικο ρολο αν οχι το πρωταρχικο!!!!ολα τα αντιμετωπιζω χαμογελωντας!!οσο δυσκολα οσο πικρα κ αν ειναι αυτα που ερχονται φοραω το καλυτερο χαμογελο μου!!!κινητηριος δυναμη μου ειναι το χαμογελο!!!!παιρνω τις αποφασεις μου με γνωμονα το γελιο!!!!παντα ψαχνω για το τι θα με κανει χαρουμενη!!!!!!η ζωη ειναι ενα μεγαλο αστειο!!!ανθρωποι που γελουν ειναι ανθρωποι αισιοδοξοι!!!δεν θα μπορουσα να συναναστραφω ανθρωπους που δεν γελουν κ δεν με κανουν να γελω!!! :D το γελιο δινει ζωη κ η ζωη θελει γελιο για να γινει καλυτερη!!!!

riaghul

Αν δεν νοιώθεις καλά..
βοήθησε με το χέρι σου τις άκρες του στοματος προς τα πάνω..
Θα νοιώσεις καλύτερα...
 :)

Κάποια θεωρία απο εκείνες τις ανατολίτικες (που μου αρέσουν) :)
λέει ..."Χαμογέλα όταν απαντάς το τηλέφωνο ..ο συνομιλητής σου το καταλαβαίνει"

Nikos28

Παράθεση από: "STRIMENI":D Το γελιο στη δικη μου ζωη παιζει σημαντικο ρολο αν οχι το πρωταρχικο!!!!ολα τα αντιμετωπιζω χαμογελωντας!!οσο δυσκολα οσο πικρα κ αν ειναι αυτα που ερχονται φοραω το καλυτερο χαμογελο μου!!!κινητηριος δυναμη μου ειναι το χαμογελο!!!!παιρνω τις αποφασεις μου με γνωμονα το γελιο!!!!παντα ψαχνω για το τι θα με κανει χαρουμενη!!!!!!η ζωη ειναι ενα μεγαλο αστειο!!!ανθρωποι που γελουν ειναι ανθρωποι αισιοδοξοι!!!δεν θα μπορουσα να συναναστραφω ανθρωπους που δεν γελουν κ δεν με κανουν να γελω!!! :D το γελιο δινει ζωη κ η ζωη θελει γελιο για να γινει καλυτερη!!!!

:?

Τότε γιατί βρε πουλάκι μου έχεις αυτό το nickname;

:)

STRIMENI

για να μου θυμιζει οτι την πολυ καλοσυνη πολλοι την περνανε για ...............
κ οτι πρεπει να γινομαστε κ λιγαλι στριμενοι μερικες φορες!!!!! :D!!!! :lol:

Rakendytos

γυναικες..
με τιποτα δεν ικανοποιουνται..
Ποσο ακομα να γυμνασω την κορμαρα μου.. :D

black_velvet

Παράθεση από: "riaghul"....
Κάποια θεωρία απο εκείνες τις ανατολίτικες (που μου αρέσουν) :)
λέει ..."Χαμογέλα όταν απαντάς το τηλέφωνο ..ο συνομιλητής σου το καταλαβαίνει"

Μα δεν είναι μόνο θεωρία! Όντως καταλαβαίνεις αν ο συνομιλητής σου χαμογελά ή όχι.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

samorc

Παράθεση από: "Nikos28"''Ο βασικός δείκτης του πόσο κοντά είναι δύο άνθρωποι, είναι το αν και κατά πόσο γελάνε με τα ίδια πράγματα''.

Σε τι βαθμό συμφωνείτε με τη φράση αυτή; Και γιατί;

μπορω να πω οτι για να γελανε 2 ανθρωποι με τα ιδια πραγματα θα πρεπει να υπαρχει ενασ ομοιοσ τροποσ σκεψησ και μια κοντινη αντιληψη των πραγματων γενικοτερα οποτε και παιζει βασικο ρολο θα ελεγα..

βεβαια αυτο πρεπει να φανει στην πορεια και οχι με 1-2 αστεια που ενδεχομενωσ θα ειπωθουν και θα γελαγαν και οι περισσοτεροι ...

354 Επισκέπτες, 0 Χρήστες