Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 416
  • Total: 416

Μίμηση πράξεως σπουδαίας και τελείας

Ξεκίνησε από kodikas, Αυγούστου 12, 2006, 01:50:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Όταν ερεθίζεσαι, όταν παίρνουν φωτιά οι ορμόνες κι έχεις διάθεση για σεξ,
το ιδανικό είναι να βρεις ένα διαθέσιμο σύντροφο και να του δώσετε να καταλάβει.
Το εναλλακτικό είναι να καταφύγεις στον αυνανισμό και να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα..

Λένε ότι ο αυνανισμός είναι ο προθάλαμος του σεξ, μια προπόνηση πριν τον αγώνα..
 είναι λένε προτιμότερο να γνωρίζεις από πριν το μονοπάτι παρά να πας ψάχνοντας την κρίσιμη στιγμή.

Δικαιολογίες πολλές..
Εκτόνωση της υδραυλικής πίεσης , ξελασκάρισμα βαλβίδων, κανείς μπράτσα..
Κατηγορίες άλλες τόσες..
Καταραμένη έλλειψη επιλογών, υποκατάστατο ενός άπιαστου πηδήματος,
έλλειψη διάθεσης να πας για ψάρεμα, βγάζεις κάλλους στα χέρια..

Βέβαια σήμερα έχει ξεπεραστεί εκείνο το απίθανο κλισέ που μίλαγε για τύφλωση κουφαμάρα χάζεμα ή και τα τρία μαζί.
Ο χρήστης όμως κατατάσσεται στην κατηγορία των ανώριμων και σεξουαλικά αποπροσανατολισμένων ατόμων..

Εδώ υπάρχει μια κοινωνική διάκριση εις βάρος των αντρών.
Ένας άντρας που αυνανίζεται θεωρείται απλά μαλάκας..
Μια γυναίκα που κάνει το ίδιο είναι σούπερ σέξι..
Οι γυναίκες επιδίδονται σε ένα μη χυδαίο πάθος ενώ αντίθετα οι άντρες τραβάνε μαλακία γιατί παράλληλα τραβάνε κάποιο ζόρι.
Η γυναικεία έκδοση είναι σέξι ερωτική και ελκυστική..
Η αντρική έκδοση ανυπόληπτη κατακριτέα και κατάπτυστη..

Κι όμως...
Μαλακία η μια , μαλακία και η άλλη...
Άτιμη κοινωνία..

seagull

Παράθεση από: "kodikas"Δικαιολογίες πολλές..
Εδώ υπάρχει μια κοινωνική διάκριση εις βάρος των αντρών.
Άτιμη κοινωνία..

Λαική ρύση Κόδικας ..όπως στρώσει, κανείς, θα κοιμηθεί
και δεν λέω πως δεν υπάρχει δίκιο
αλλά  το τραβάει και ο δικός σας  οργανισμός, μη μου πεις
(άσε που θα τρίζουν και τα κόκκαλα της Αντιγόνης)  

Κωνσταντάρας :Απο μαγειρική πως τα πας ?
 -Τι λέτε κύριε μου, είχανε να το κάνουνε όλοι με την κουζίνα μου
Κωνσταντ'αρας :Έτσι ε ?
-Άλλα έιχα και τα ντουλάπια μου γεμάτα , από πάνω το βούτυρο της χρονιάς, από κάτω το λάδι της χρονιάς και να τα μακαρόνια και να τα ρύζια
 Άλλα είπαμε ...'Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους
κατεβάζεις

:) :P

Nikos28

Παράθεση από: "seagull"αλλά  το τραβάει και ο δικός σας  οργανισμός, μη μου πεις

Τι τραβάει ο οργανισμός μας;  :?:

seagull

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "seagull"αλλά  το τραβάει και ο δικός σας  οργανισμός, μη μου πεις

Τι τραβάει ο οργανισμός μας;  :?:

Δεν ήμουν σαφής ?  
Δεν εννούσα τις στατιστικές για το τι πορνό πουλάει Νίκος28
Δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε η "λέξη" που παρακούγεται σα τσιχλα από το γυναικείο φύλο προς το ανδρικό..είναι σαν να ευνουχίζεις κάτι...αποψή μου  
Και άλλο το μαμαλάκης  :)

Jezebell

Το ηξερα παλιοκωδικα οτι καποια στιγμη θ αποκαλυφθεις
Εχω λοιπον να διορθωσω και να προσθεσω πως
1 Αμα πετυχει η μλκ ειναι καλυτερη και απο σεξ
2 Ειναι μια καταθεση αγαπης προς τον ανθρωπο που αγαπας περισσοτερο στον κοσμο
3 Λεγανε πως βγαζεις μακρια νυχια σουβλερα δοντια κτλ και η φωτο σου ειναι η αποδειξη πως αυτο τελικα συμβαινει

alkis76

Υπάρχει το υγιές είδος αυνανισμού που προκύπτει ως ανάγκη του οργανισμού και το ψυχοπαθαλογικό που προκαλείται συνήθως από άγχος, πανικό, κατάθλιοψη κ.ο.κ. (η κατά κόσμον πρωινή). Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι αυτός που βαράει μέχρι τελικής πτώσεως έχει απαραιτήτως ψυχολογικά προβλήματα. Άλλωστε το πιο κοινό πρόβλημα στους αυνανιστές ολκής είναι η έλλειψη ικανοποίησης στη ζωή τους... Ένας αποτυχημένος γάμος, ανεργία, πολλαπλές ήττες, ένα πρόβλημα υγείας, μια ανίατη ασθένεια, κατάθλιψη κτλ.

Γενικά είναι καλό όλα με μέτρο, όχι ότι άμα την κάνεις λάστιχο θα γίνει τίποτα φοβερό (τύφλωση, κώφωση, ανικανότητα κτλ).

Απλά και ο άντρας, όπως αντίστοιχα και η γυναίκα, έχει ένα όριο στον αριθμό σπερματοζωαρίων που θα παράξει στη ζωή του και κάθε φορά που τα εκτινάσσει καθημερινώς επί του στυποχάρτου, βοηθά στην όλο και πιο γρήγορη εξάντληση των αποθεμάτων. Η γυναίκα όμως τέτοιο πρόβλημα δεν έχει καθότι ο τεχνητός οργασμός (είτε κλειτοριδικός είτε κολπικος) δεν επιφέρει την απώλεια κάποιου ωαρίου.

Οπότε υπάρχει αναπόφευκτα, σαν φυσικό επακόλουθο, μια τάση ενοχοποίησης της ανδρικής  αυτοϊκανοποίησης, καθότι αυτή φθειρει την τεκνοποιητική ικανότητα του άνδρα και θέτει εμπόδια στη διαιώνιση του είδους.

Αν και ξέρω ότι η άποψή μου μπορεί να μην είναι αρεστή, τουλάχιστον είναι επιχειρηματολογημένη :)

purple

anarwtiemai giati asxoleiste me mamakies...

apol

νομιζω οτι θα πρεπει ν αναφερθει η γνωστη λαικη ρησις
¨  την μαλακια πολλοι αγαπησαν το μαλακα ομως κανες¨

sofos74

Παράθεση από: "kodikas"Εδώ υπάρχει μια κοινωνική διάκριση εις βάρος των αντρών.
Ένας άντρας που αυνανίζεται θεωρείται απλά μαλάκας..
Μια γυναίκα που κάνει το ίδιο είναι σούπερ σέξι..
Οι γυναίκες επιδίδονται σε ένα μη χυδαίο πάθος ενώ αντίθετα οι άντρες τραβάνε μαλακία γιατί παράλληλα τραβάνε κάποιο ζόρι.
Η γυναικεία έκδοση είναι σέξι ερωτική και ελκυστική..
Η αντρική έκδοση ανυπόληπτη κατακριτέα και κατάπτυστη..

Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τις γυναίκες γι'αυτό, καθώς εμείς οι άντρες, ως ανταγωνιστικά όντα που είμαστε, πρώτοι προβάλλαμε και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αυτό το στερεότυπο.

Είναι γνωστό ότι οι αντρικές φαντασιώσεις εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα οπτικά ερεθίσματα. Γι'αυτό και η εικόνα μιας γυναίκας που αυτοϊκανοποιείται μας ερεθίζει, ενώ αντίστοιχα σε κανέναν (ούτε σε γυναίκα, πόσο μάλλον σε άντρα) δεν αρέσει η εικόνα ενός άντρα που κάνει το ίδιο.

Τώρα ότι τραβάνε κάποιο ζόρι, το τραβάνε. Είτε είναι άντρας , είτε γυναίκα.

Απλώς για να μην χρησιμοποιήσουν την "κακή" λέξη, οι γυναίκες το λένε "χάιδεμα", ενώ οι άντρες "ενδοπαλάμια πεοπαλινδρόμηση με οριζόντια εκσπερμάτωση επί φανταστικού στόχου"!  :P

Andreas

:shock: Κοιτα να δεις που αναγαγαμε τημ μλκια σε επιστημη!

Να πω κατ'αρχην στην φιλτατη Σταυρουλα οτι η συγκριση πετυχημενης μλκιας-αποτυχημενου σεξ συζητιεται,αλλα η καλυτερη δυνατη μλκια δεν πλησιαζει καν το καλυτερο δυνατο σεξ!
Οποιος διαφωνει παρακαλειται να παρουσιασει επιχειρηματα και/η στοιχεια!

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με ολα..
Απλα να προσθεσω οτι αντιστοιχη 'αδικια' υπαρχει κ για τις γυναικες..
Ακομα κ στην σημερινη 'προοδευτικη' εποχη,ενας  αντρας που παει με πολλες θεωρειται μεγαλος γ*μιας,ενω η γυναικα  που παει με πολλους μεγαλη π**τανα..
Συνεπως,εμεις μλκες,αυτες πτανες,καποια ισοτητα υπαρχει!  :roll:

Κοιτα που ο Κωδιξ εγραψε κυριολεκτικα για μλκιες κ εμεις το συζηταμε σοβαρα!  :P

Pappas10

Με όλο το σεβασμό βρε Κώδικα, αλλά απόσπασμα από τον ορισμό της Τραγωδίας κατά Αριστοτέλη βρήκες για επικεφαλίδα του θέματος;;;

Εκτός βέβαια κι αν υπάρχει και φιλοσοφική και δραματουργός προέκταση στο θέμα, οπότε εύκολα μπορώ να προσυπογράψω πως ο αυνανισμός συνίσταται δια πάσα νόσον και πάσαν μαλακίαν (θεατρική ή μη).

Έστιν ουν τραγωδία η αποτυχημένη - ήτοι κοινοποιημένη και ως εκ' τούτου διακοπτόμενη - προσπάθεια καθώς κανένας απο μηχανής Θεός δεν θα σε βοηθήσει στην αποκατάσταση, υποκατάσταση. Πέρα όμως από τις αρχαιολατρικές εστιάσεις, προσωπικά θεωρώ τον αυνανιστή πολύ πιό τίμιο από τον κατ' ανάγκη εραστή. Και πολύ πιο φιλοσοφημένο.

Έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑ. Πήραμε λέει επιτελικό μέσο από την Αυστρία... και είναι λέει και παικταράς.... δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόταν ο Πρόεδρος όταν έκανε την πρόταση αλλά κάτι μου λέει ότι δεν ήταν ο ορισμός της τραγωδίας κατά Αριστοτέλη. Μάλλον κάτι σχετικό με το θέμα έκανε... μεταφορικώς πάντα.

Τι λέω ρε παιδιά;;;;

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

seagull

Παράθεση από: "Pappas10"ΠΑΝΑΘΑ.

Με εκτίμηση

Παππάς10

.. ΠΑΝΑΘΑ. !!!!!! (ασχετο )
εκτός θέματος είμαι αλλά..η πρώτη λέξη μου ξεστόμησε ο ανηψιός μου ίσα που το μικρούλικο μίλησε ήταν κάπως "σια βαζέλα χαχα"..~ τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του..
ουδείς τέλειος

Pappas10

Παράθεση από: "seagull"
Παράθεση από: "Pappas10"ΠΑΝΑΘΑ.

Με εκτίμηση

Παππάς10

.. ΠΑΝΑΘΑ. !!!!!! (ασχετο )
εκτός θέματος είμαι αλλά..η πρώτη λέξη μου ξεστόμησε ο ανηψιός μου ίσα που το μικρούλικο μίλησε ήταν κάπως "σια βαζέλα χαχα"..~ τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του..
ουδείς τέλειος

Άπαξ και εκτός θέματος, παρόλλο το άσχετο της εστίασης μου, ήτοι 2 αρνήσιεις κάνουν 1 κατάφαση.... ΠΑΝΑΘΑ......

Επειδή μου κάνεις αναφορά σε μικρό έως πολύ μικρό το μόνο που θα πω είναι πως δεν θα πω τίποτα... εμείς οι ΠΑΝΑθΗΝΑΪΚΟΙ σεβόμαστε τα μικρά παιδιά... όχι σαν κάτι άλλους που βαράγανε τα 5χρονα μέσα στο Members' Club του γηπέδου της Νέας Σμύρνης....

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "X.E.M"ενταξει ρε..

με πεισατε..

με τη μαλακια κανεις μπρατσα..

ελα ομως που με το πηδημα κανεις γνωριμιες..

Δηλαδή όποιος δεν είναι μπρατσομένος και με ευρύ κύκλο γνωριμιών είναι καλό παιδί αλλά ανέραστος ένα πράγμα;;;;

Σωστό κι αυτό....

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

Παράθεση από: "Andreas":shock: Κοιτα να δεις που αναγαγαμε τημ μλκια σε επιστημη!

Να πω κατ'αρχην στην φιλτατη Σταυρουλα οτι η συγκριση πετυχημενης μλκιας-αποτυχημενου σεξ συζητιεται,αλλα η καλυτερη δυνατη μλκια δεν πλησιαζει καν το καλυτερο δυνατο σεξ!
Οποιος διαφωνει παρακαλειται να παρουσιασει επιχειρηματα και/η στοιχεια!

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με ολα..
Απλα να προσθεσω οτι αντιστοιχη 'αδικια' υπαρχει κ για τις γυναικες..
Ακομα κ στην σημερινη 'προοδευτικη' εποχη,ενας  αντρας που παει με πολλες θεωρειται μεγαλος γ*μιας,ενω η γυναικα  που παει με πολλους μεγαλη π**τανα..
Συνεπως,εμεις μλκες,αυτες πτανες,καποια ισοτητα υπαρχει!  :roll:

Κοιτα που ο Κωδιξ εγραψε κυριολεκτικα για μλκιες κ εμεις το συζηταμε σοβαρα!  :P

Δεν χρειαζεται καν να πω οτι εμεις οι 2 ως συνηθως συμφωνουμε απολυτα

416 Επισκέπτες, 0 Χρήστες